insan dayanamıyor o kadar bekledik ki doya doya bebeğimize ciciler alıcağımız günler biran evvel gelsin artık.
bende gelicektim ama ev ziyareti 1-2 ay içinde olucak diyince beklemeye karar verdim. önce ev ziyareti sonra gezme. artık hayatımızı daha gelmeden kızımıza göre yaşamaya başladık.
. Haftaya bana uyar insallah bir sorun cikmazsa gelirimKızlar böyle hangi gün olsun dedikçe hem zaman geçiyor hem de hiç buluşamayacakmışız gibime geliyor. Bir defa olacakmış gibi düşünmeyelim, 2-3 ayda bir biraraya gelinebilir, ya da hangi sıklıkla istenirse...
Ben 30 Kasım Cumartesi buluşmayı gerçekleştirelim diyorum, tamam derseniz gelmeye çalışırım. Erteleyelim diyenler olursa yazsın, ona göre başka tarih belirleriz. Haftaya cumartesiye tamam diyenler buraya yazabilir, başka tarih önerisi olanlar da yazsın lütfen. Sanırım çoğunluk avrupa yakasında, merkez bir yerde buluşmayı deneyebiliriz.
Eminönü açıkçası hem çok kalabalık, hem hiç sakin değil, ne oturduğumuzdan birşey anlayacağız, ne muhabbetimizden gibime geliyor. Daha sakin, ulaşımın kolay olduğu bir yer bakabiliriz. Mesela Yıldız civarındaki belediye tesisleri olabilir? Buraya açık açık yazmak istemiyorum özelden ayrıntıları konuşuruz. Ne dersiniz hanımlar? Bütün tekliflere açığım ben şahsım adına. :)
Şuana kadar gelebilirim diyenler arasında yanılmıyorsam, ben, zaman, umutirem, scuba, sude_cisem, Hazan72 var. Toplam 6 kişiyiz. Fillo geleceğim demişti ama sanırım kendisine tarih uymuyor. Fillo ne yapmamızı istersin? Sana bırakalım istiyorum. Bir sonraki hafta gelebilirim diyorsan, mutlaka erteleyelim. Ben yazıyorum bunları ama ön ayaklık ediyorum gibi farklı bir düşünceye kapılmayın lütfen, yanlış anlaşılmak istemem, illa katılmak zorunda değilim, bu olmazsa 2.sinde aranızda olurum. Bebişlerimizi konuşuruz ne güzel
Herkesin yorumunu ve mesajını bekliyorum. Artık tanışma vakti geldi de çattı bile
ben gerçekten çok gelmek isterim ama malesef gelemem .günler çok kısa düzceden gel git yapmak benim için gerçekten çok zor ..ama inanın gönlüm orda olmak istiyo
Kızlar böyle hangi gün olsun dedikçe hem zaman geçiyor hem de hiç buluşamayacakmışız gibime geliyor. Bir defa olacakmış gibi düşünmeyelim, 2-3 ayda bir biraraya gelinebilir, ya da hangi sıklıkla istenirse...
Ben 30 Kasım Cumartesi buluşmayı gerçekleştirelim diyorum, tamam derseniz gelmeye çalışırım. Erteleyelim diyenler olursa yazsın, ona göre başka tarih belirleriz. Haftaya cumartesiye tamam diyenler buraya yazabilir, başka tarih önerisi olanlar da yazsın lütfen. Sanırım çoğunluk avrupa yakasında, merkez bir yerde buluşmayı deneyebiliriz.
Eminönü açıkçası hem çok kalabalık, hem hiç sakin değil, ne oturduğumuzdan birşey anlayacağız, ne muhabbetimizden gibime geliyor. Daha sakin, ulaşımın kolay olduğu bir yer bakabiliriz. Mesela Yıldız civarındaki belediye tesisleri olabilir? Buraya açık açık yazmak istemiyorum özelden ayrıntıları konuşuruz. Ne dersiniz hanımlar? Bütün tekliflere açığım ben şahsım adına. :)
Şuana kadar gelebilirim diyenler arasında yanılmıyorsam, ben, zaman, umutirem, scuba, sude_cisem, Hazan72 var. Toplam 6 kişiyiz. Fillo geleceğim demişti ama sanırım kendisine tarih uymuyor. Fillo ne yapmamızı istersin? Sana bırakalım istiyorum. Bir sonraki hafta gelebilirim diyorsan, mutlaka erteleyelim. Ben yazıyorum bunları ama ön ayaklık ediyorum gibi farklı bir düşünceye kapılmayın lütfen, yanlış anlaşılmak istemem, illa katılmak zorunda değilim, bu olmazsa 2.sinde aranızda olurum. Bebişlerimizi konuşuruz ne güzel
Herkesin yorumunu ve mesajını bekliyorum. Artık tanışma vakti geldi de çattı bile
benim için olur da yıldız civarı beşiktaşda değilmi vapurdan inince baya yürümek gerekicek daha yakın bir yer olsa ben baya uzaktan gelicem de beşiktaş olsa bile meydan da bir yer olsa olurmu
Olur, ben pek mekan bilmiyorum oralarda, istediğin bir yer olabilir. Malta köşkünde buluşabiliriz diye düşünmüştüm? Zor olacaksa tabiiki değiştirelim, hiç sorun değil :)
Mekan onerilerinizi alalım kızlar.. Avm'lerde bile buluşabiliriz. Kahvecilerinden birine geçeriz ohh miss :)
İstinyepark a ulaşım zor olur mu? Ya da başka herhangi istediğiniz bir avmye? Herkes fikirlerini yazsın ortak karar alalım
Eğer 30unda buluşmak istiyorsanız benim için ertelemeyin. Ben de 2. buluşmaya gelebilirim. O hafta sonu uzun yıllardır gitmediğim üniversite yıllarımın geçtiği Ankara'ya gideceğim. Erteleyebilsem inanın ertelerdim.benim için olur da yıldız civarı beşiktaşda değilmi vapurdan inince baya yürümek gerekicek daha yakın bir yer olsa ben baya uzaktan gelicem de beşiktaş olsa bile meydan da bir yer olsa olurmu
Kizlar bulusma yeri hakkinda fikirlerimizi paylasalim yoksa gerceklesmesi zorlasir bence meciyekoy iki yakaninda ortasi cevahir avm olabilir diye dusunuyorum lutfen fikirlerinizi yazin
benim için olur da yolu bilmiyorum :)
benim için olur da yolu bilmiyorum :)
tenarr acaba sosyal hizmet uzmanınla benimle ilgili görüşme fırsatın oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?