Haftaya cumartesi fillo gelemiyormuş. Ondan sonraki cumartesi de ben şehir dışında olacağım. İsterseniz haftaya yapalım ya da ondan sonraki hafta yapılsın benim için farketmez. Çoğunluk neyi isterse ben ona uyarım.
Bir yerlerde kahve fln içebiliriz, ben anadolu yakasındayım. Park problemi olmayan her yere gelmeye çalışırım. Havalar serinlediği için bir avm de seçebiliriz. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Yok henüz buluşma gerçekleşmedi. Haftaya cumartesi olabilir. Herkes kendisine uyup uymadığını yazsın ona göre kararlaştıralım derim. :)
Senin başvurun yeni olmasına rağmen sağlık raporlarınız tamam anladığım kadarıyla.. Uzmanınız mı hemen yönlendirdi? Bizde en sona bıraktılar, işimiz uzamaz umarım
bir hüzün var içimde adı yok
bir gözyaşım var akacak nedenim yok
havadan mıdır bilmem hiç halim yok
Haftaya cumartesi fillo gelemiyormuş. Ondan sonraki cumartesi de ben şehir dışında olacağım. İsterseniz haftaya yapalım ya da ondan sonraki hafta yapılsın benim için farketmez. Çoğunluk neyi isterse ben ona uyarım.
Bir yerlerde kahve fln içebiliriz, ben anadolu yakasındayım. Park problemi olmayan her yere gelmeye çalışırım. Havalar serinlediği için bir avm de seçebiliriz. Fikirlerinizi bekliyorum :)
aslında fillo arkadaş gelseydi iyi olurdu biirimizin bari çocuğu olsun haftaya ayın 30u fillo gelemezmiş aralık7si ondan sonraki hafta sen gelemiyon 14ü de herkese uyarmı bi tarih belirleyelim herkesde istanbulda yerini belirtsin ortak nokta bulalım park yerlide olabilir
medalanın sitesnde inceledim sadece anlatıyor orda mail attım almaya çalıştım ama yok
acaba başka bir satış adreslerimi var linkini paylaşabilirsen sevinirim
banada hazırlık yapmayın onaylanmayabilir demişti ama o öyle dememiş görüşme sonrası bişeyler aldım napim dayanamadım hayırlısıyla onaylansa
Kizlar haftaya bende gelebilirim sonrasida olur yalniz nacizane fikrim nerede oturdugumuzu burda yazmasakta ozelden anlassak daha iyi olmazmi bu konuda fikri veren yanlis hatirlamiyorsam babiesrustu bilgilerimizi onun ozeline yazsakta orta bir yer belirlese ne dersiniz
Kızlar evet nerede oturduğumuzu belirtmeyelim. Ama buluşma konusunda tarihi burada belirleyelim. Ona göre de mekanı özelden konuşuruz. Annelerden biri gelebilirse buluşmayı istedikleri tarihte gerçekleştirelim inşallah. Çok geciktirmeyelim :)
ne güzel olur gelsen
benim de gelesim geldi buluşmaya.sizlerle tanışmak gerçekten bende isterim
tarih olarak bana her türlü uyarKızlar evet nerede oturduğumuzu belirtmeyelim. Ama buluşma konusunda tarihi burada belirleyelim. Ona göre de mekanı özelden konuşuruz. Annelerden biri gelebilirse buluşmayı istedikleri tarihte gerçekleştirelim inşallah. Çok geciktirmeyelim :)
mailime cevap gelmedi nerden baksan herhalde ben atalı 6 ay olmuştur ayrıca telefonlada aradım kimse açmadı birde sen denesen belki sana cevap verirlerbende baktım sonradan satış siteleri var ama o ürün yok. mailine cevap gelirse bizimlede paylaş olmadı telefon açarız.
bende gelicektim ama ev ziyareti 1-2 ay içinde olucak diyince beklemeye karar verdim. önce ev ziyareti sonra gezme. artık hayatımızı daha gelmeden kızımıza göre yaşamaya başladık.
ne güzel olur gelsen
gelebilirsen mutlaka gel olurmu
hep berarber oluruz
tarih olarak bana her türlü uyar
sadece buluşma yeri çok uzak olursa işte o zorlayabilir
mailime cevap gelmedi nerden baksan herhalde ben atalı 6 ay olmuştur ayrıca telefonlada aradım kimse açmadı birde sen denesen belki sana cevap verirler
ev ziyaretini niye bekliyorsun bacım bak çık gel gör naıl iyi gelicek bu buluşma
benim de gelesim geldi buluşmaya.sizlerle tanışmak gerçekten bende isterim[/QUOT
yuppiii yaşasın sende geliyosun ozaman :)))))))))))))))))
aaah hemşire uzak olmaz herhalde sensiz olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?