Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Haftaya cumartesi fillo gelemiyormuş. Ondan sonraki cumartesi de ben şehir dışında olacağım. İsterseniz haftaya yapalım ya da ondan sonraki hafta yapılsın benim için farketmez. Çoğunluk neyi isterse ben ona uyarım.

Bir yerlerde kahve fln içebiliriz, ben anadolu yakasındayım. Park problemi olmayan her yere gelmeye çalışırım. Havalar serinlediği için bir avm de seçebiliriz. Fikirlerinizi bekliyorum :)

benim için fark etmez hangi cumartesi olursa işten kaçıp gelicem :)
bende park sorunu olmayan bir yerde buluşabiliriz
aslında hepimizin bildiği ve gittiği bir yer var eminönü :)
orda buluşsak olurmu acaba ?
bir yerde otururuz konuşuruz tanışmış oluruz
çok heyecanlı bir hafta nasıl beklicem keşke yarın buluşsak ne güzel olurdu

bir hüzün var içimde adı yok
bir gözyaşım var akacak nedenim yok
havadan mıdır bilmem hiç halim yok

bir hüzün var içimde adı yok
bir gözyaşım var akacak nedenim yok
havadan mıdır bilmem hiç halim yok

havadandır hava kapalı oldumu ruhum kararık olur benimde bi garip tavır içinde olurum ya duygusala bağlarım yada yemeğe bugün tatlıya adetim ilk günü tepsi tpsi baklava şöbyet geçiyo fakat acımı aşureyle dindirdim

aslında fillo arkadaş gelseydi iyi olurdu biirimizin bari çocuğu olsun haftaya ayın 30u fillo gelemezmiş aralık7si ondan sonraki hafta sen gelemiyon 14ü de herkese uyarmı bi tarih belirleyelim herkesde istanbulda yerini belirtsin ortak nokta bulalım park yerlide olabilir

Son düzenleme:
sevgili eflatuna bebeğine çok ama çok geçmiş olsun şükür geçmeyecek bir durum değilmiş allah biran önce şifasını versin ....................babiesrus paylaşımın çok güzel ve bilgilendirici olmuş canım eline emeğine sağlık bu medeladaki aparatı daha önce bende araştırmıştım aslında hoş ama dediğn gibi durmadan akıyormuş halbuki bebek damaklayınca gelmesi lazım bugün sağlık ocağına gitmiştim ebeyle görüştüm nasıl süt getire bilirim ne önerirsin diye sordum geldiğinde göğsünü ver bir kere bile damaklarsa asla bırakma devam et ancak o emdikçe uyardıkça sütün gelir eğer gelmedende devam ediyorsa emmeye ozaman üstünden enjektörle mama sal yavaş yavaş o nmemeden geldiğini sanır ve daha çok uyarır dedi kaç dakikaya bir denemeliyim diye sordum onu çocuk belirler uyuyup uyandıkça her iki göğsünüde dakikalarını artırarak vermeye devam et dedi inşallah gelir ve emer bu dünyada isteye bileceğim en büyük şey rabbim nasip etsin inşalalh tabiki hepimize

Son düzenleme:

14 aralık bana uyar ama benim için ertelemeyin. olmazsa ben bir dahakine gelirim. Bu arada ben Suadiye'de oturuyorum. istediğiniz her yere gelebilirim.

Kizlar haftaya bende gelebilirim sonrasida olur yalniz nacizane fikrim nerede oturdugumuzu burda yazmasakta ozelden anlassak daha iyi olmazmi bu konuda fikri veren yanlis hatirlamiyorsam babiesrustu bilgilerimizi onun ozeline yazsakta orta bir yer belirlese ne dersiniz

medalanın sitesnde inceledim sadece anlatıyor orda mail attım almaya çalıştım ama yok
acaba başka bir satış adreslerimi var linkini paylaşabilirsen sevinirim

bende baktım sonradan satış siteleri var ama o ürün yok. mailine cevap gelirse bizimlede paylaş olmadı telefon açarız.

banada hazırlık yapmayın onaylanmayabilir demişti ama o öyle dememiş görüşme sonrası bişeyler aldım napim dayanamadım hayırlısıyla onaylansa

insan dayanamıyor o kadar bekledik ki doya doya bebeğimize ciciler alıcağımız günler biran evvel gelsin artık.

bende gelicektim ama ev ziyareti 1-2 ay içinde olucak diyince beklemeye karar verdim. önce ev ziyareti sonra gezme. artık hayatımızı daha gelmeden kızımıza göre yaşamaya başladık.

Kızlar evet nerede oturduğumuzu belirtmeyelim. Ama buluşma konusunda tarihi burada belirleyelim. Ona göre de mekanı özelden konuşuruz. Annelerden biri gelebilirse buluşmayı istedikleri tarihte gerçekleştirelim inşallah. Çok geciktirmeyelim :)

benim de gelesim geldi buluşmaya.sizlerle tanışmak gerçekten bende isterim

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

benim de gelesim geldi buluşmaya.sizlerle tanışmak gerçekten bende isterim
ne güzel olur gelsen
gelebilirsen mutlaka gel olurmu
hep berarber oluruz
tarih olarak bana her türlü uyar
sadece buluşma yeri çok uzak olursa işte o zorlayabilir
bende baktım sonradan satış siteleri var ama o ürün yok. mailine cevap gelirse bizimlede paylaş olmadı telefon açarız.
mailime cevap gelmedi nerden baksan herhalde ben atalı 6 ay olmuştur ayrıca telefonlada aradım kimse açmadı birde sen denesen belki sana cevap verirler
bende gelicektim ama ev ziyareti 1-2 ay içinde olucak diyince beklemeye karar verdim. önce ev ziyareti sonra gezme. artık hayatımızı daha gelmeden kızımıza göre yaşamaya başladık.

ev ziyaretini niye bekliyorsun bacım bak çık gel gör naıl iyi gelicek bu buluşma

aaah hemşire uzak olmaz herhalde sensiz olmazzz

scuba arkadaşım buluşma haftasonu olur diye düşünüyorum ev ziyareti büyük ihtimalle hafta içi geliyolarmış diye biliyorum yani uzmana sorduğumda bana öyle cevap verdi ev ziyeretlerimiz seninle aynı zamanda olucak allahın izniyle buluşma sana bana ve herkese çok iyi gelicek diye düşünüyorum

Son düzenleme:
aaah hemşire uzak olmaz herhalde sensiz olmazzz

kambersiz düğün olmaz tabiki
son karar nedir hangi cumartesi buluşuyoruz çok uzak olmasın havalar iyice soğucak karda geliyormuş
haftayamı buluşuyoruz ondan sonraki haftamı yada ondan da sonra ki haftamı

Kızlar böyle hangi gün olsun dedikçe hem zaman geçiyor hem de hiç buluşamayacakmışız gibime geliyor. Bir defa olacakmış gibi düşünmeyelim, 2-3 ayda bir biraraya gelinebilir, ya da hangi sıklıkla istenirse...

Ben 30 Kasım Cumartesi buluşmayı gerçekleştirelim diyorum, tamam derseniz gelmeye çalışırım. Erteleyelim diyenler olursa yazsın, ona göre başka tarih belirleriz. Haftaya cumartesiye tamam diyenler buraya yazabilir, başka tarih önerisi olanlar da yazsın lütfen. Sanırım çoğunluk avrupa yakasında, merkez bir yerde buluşmayı deneyebiliriz.

Eminönü açıkçası hem çok kalabalık, hem hiç sakin değil, ne oturduğumuzdan birşey anlayacağız, ne muhabbetimizden gibime geliyor. Daha sakin, ulaşımın kolay olduğu bir yer bakabiliriz. Mesela Yıldız civarındaki belediye tesisleri olabilir? Buraya açık açık yazmak istemiyorum özelden ayrıntıları konuşuruz. Ne dersiniz hanımlar? Bütün tekliflere açığım ben şahsım adına. :)

Şuana kadar gelebilirim diyenler arasında yanılmıyorsam, ben, zaman, umutirem, scuba, sude_cisem, Hazan72 var. Toplam 6 kişiyiz. Fillo geleceğim demişti ama sanırım kendisine tarih uymuyor. Fillo ne yapmamızı istersin? Sana bırakalım istiyorum. Bir sonraki hafta gelebilirim diyorsan, mutlaka erteleyelim. Ben yazıyorum bunları ama ön ayaklık ediyorum gibi farklı bir düşünceye kapılmayın lütfen, yanlış anlaşılmak istemem, illa katılmak zorunda değilim, bu olmazsa 2.sinde aranızda olurum. Bebişlerimizi konuşuruz ne güzel

Herkesin yorumunu ve mesajını bekliyorum. Artık tanışma vakti geldi de çattı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…