Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bacım ben bunu baya araştırdım emzirme ekleyicisi de deniyor bu yönteme fakat ben bunu bulamadım nerde satılır sen biliyormusun

Son düzenleme:
Yok canım bize bişey söylemedi, ben odasını hazırlayalım mı diye sormuştum yok daha hazırlamayın onaylanma süreciniz olumlu da bitebilir olumsuzda bitebilir demişti. İnşallah içine doğduğu gibi hızlıca olur)

Geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin.

bizede kesin demedi. görünürde bir engel yok büyük ihtimal onaylanır dedi yoksa kesin konuşamazlar zaten biliyorsun sende. bu nasıl bir heycan bitmiyor bir türlü. şimdi onaylanınca rahatlarım diyorum ama daha da heycan yapıcam sanırım. hepimiz tez vakitte kavuşalım yavrularımıza.

medela satıyor canım sitesinden inceleyebilirsin

medalanın sitesnde inceledim sadece anlatıyor orda mail attım almaya çalıştım ama yok
acaba başka bir satış adreslerimi var linkini paylaşabilirsen sevinirim

bacım ben bunu baya araştırdım emzirme ekleyicisi de deniyor bu yönteme fakat ben bunu bulamadım nerde satılır sen biliyormusun

Bildiğim 2 marka var. Zaten internetten araştırınca onlarla karşılaşılıyor.

1- MEDELA

Bunu ilk çok iyi sanmıştım ama birazcık araştırınca annenin göğsünden süt gelmesi için çok faydası olmadığını öğrendim. Sistemi öyle bir yapmışlar ki, süt ya da mama akışı yerçekimine bağlı olarak memeye geliyor, yani bebek çekmeden de gelebiliyor. Bir faydası yok yani.. O yüzden bundan vazgeçtim ben.

2- LACT-AID

Bunun sistemi öyle yapılmış ki, bebek çektikçe geliyor ve böylelikle annenin meme ucu uyarılıp sütün çoğalmasına vesile oluyor. Amazon.com'dan sipariş verebilirsin. Ama bundaki tek fark kullan-at süt/mama poşetleri olması. O yüzden aldırırken ekstra birkaç rulo daha özel poşetlerinden aldır derim.

Sevgili Eflatuna yavruna da sana da geçmiş olsun.Tetkiklerin ve tedavinin yapılacak olmasına sevindim.Bununla geçsin.

Babireus un paylaşımı çok güzel.Eline sağlık.Bebeğiniz iki aydan küçükse örneğin bir iki haftalıksa böyle bir şans var.Ben süt gelmesede ten teması ve kokuma alışması için bir süre emzirdim.
Sütünüz gelirse ne ala.Gelmezse de en güzel günlerinizi süt gelmedi diye strese dönüştürmeyin.Her şekilde onlar sizin canınız.

banada hazırlık yapmayın onaylanmayabilir demişti ama o öyle dememiş görüşme sonrası bişeyler aldım napim dayanamadım hayırlısıyla onaylansa

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bakalım iyimisiniz bu arada bu ay liste neden böyle olduki heyete heyt dedim ortalık durdu arkadaş dondu sıralar ne olduki bu ay sonundan sonra tıkır tıkır ilerlr inşallah bu arada mahallem beni hamile sanıyo hem u aralar ben bi kilo aldım hemde gecenlerde midem şişti reflü deniilen nalet şey var bende şöyle bi yürimde rahatlayım demiştim mide için nasıl olduda bir seneryo yazıldıysa evime gelen giden eksik olmuyoo valla hep sen hamilesin al ye sen ye muhabbeti dönüyo o yüzüne hamiilelik şeyi çökmüş maşallah diyenmi ararsın bende soranlara 3 ay falan oldu galiba 2 gibi 3 de bitmiş olabilir belli olmaz hayırlısı diyorum du bakalım sonu ne olucak

BULUŞMA
ya arkadaşlar buluşma ne oldu buluşma haftaya cumartesi olurmu kimseden tık yok beşiktaş kadıköy taksim üsküdar gelecek veya gelmek isteyen bayanlar neresi olsun fikir verinde şugün şu saat desek artık herkes kendini ayarlasa bir kaç gün evvelden yoksa buluşma olduda benmi kaçırdım

Yok henüz buluşma gerçekleşmedi. Haftaya cumartesi olabilir. Herkes kendisine uyup uymadığını yazsın ona göre kararlaştıralım derim. :)

Senin başvurun yeni olmasına rağmen sağlık raporlarınız tamam anladığım kadarıyla.. Uzmanınız mı hemen yönlendirdi? Bizde en sona bıraktılar, işimiz uzamaz umarım

işlemler tamam tamam olmasına ama gel görki ne çektim beeeeeeeeee bende bayağı bekledim yeni prosedürle artık hepsi bir kerede yapılıyo başka bi şey çıkmazsa bitti son sağlık raporu bildirgesi haftaya ellerine geçer diye düşünüyorum bakırköy hastanesi malum çok büyük bi hastane içinde bir çok bölümü kapsayan bi hastane sen okadar beklemezsin diye düşünüyorum vardır bundada bi hayır geç olsun güç olmasın sonu güzel olucak inşallah allahın izniyle

buluşmaya gelince kimseden ses çıkmadı yahu bi cıvıldim dedim ben ist fatihdeyim bana istanbulun her yeri uyar mesela
yer mekan saat gün olsun yeter

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

amazon.com yurt dışı alışveriş sitesiydi dimi bak bunu söylediğin süper oldu almazmıyım inşallah sütümde gelir o duyguyu yaşamak nasip olur

sitede benide hamile sanıyorlar nerden çıktı bilmiyorum :)
işden eve evden işe gidiyorum kimseyle görüşemiyorum ama gören soruyor
buluşma işine gelince haftaya cumartesi benim için olur
yer konusundaysa çok uzak olmayan orta birde buluşalım

canım geç kaldım mı bilmiyorum şimdi gördüm sorunu... bizde ilk 3 ayımızı devirdik. gittik. atlattık çok şükür
aynı fillo arkadaşımızın dediği gibi sıkıntı yapma rahat olun. hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu, ne yiyor,
ne içiyor, nasıl uyuyor, kimi daha çok seviyor, kime alışkın, baba iilgileniyor mu vs... gibi anlık cvp verebileceğin
şeyler soruyor. ilgilinizi alakanızı gözlemliyor. aile ,çevre nasıl karşıladı vs soruyor.
arada babanızda anlattsın. ilgilendiğini belitsin.. önemli olan aslında olduğunuz gibi görünmek.
onu çok sevdiinizi zaten sizin tavırlarınızdan gözlerinizden anlayacaktır. sevgiler
umarım sıkıntısız atlatırsınız. hastane raporlarından fotokopi çekmeyi de unuma....:)

Evet yurtdışı sitesi, hatta lact-aid in kendi sitesi de var ordan da türkiyeye yolluyor olabilirler ama gümrüğe takılmasın aman tek seferde çok parça alma derim. Amazondan grlmesi 1-2 ayı bulabilir, ürününe göre değişiyor. acele etmek istiyorsan hızlı gönderimi seçersin.

Ay maşallah size, bizim bütün herşey bitti ondan sonra istedi sağlık raporunu. Mülakatlarınız ev gezmeleriniz de bittiyse eğer çok şaşırıcam, uzmanınız kim acaba :)) neyse buluşunca konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…