Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım miniğine cok cok gecmiş olsun.Rabbim korusun sıkıntılarını göstermesin.Benim miniğimde de alerjik rinit var sanırım.Bana çekmiş kuzum Sabahları karsılıklı hapsırıp duruyoruz.Çok komik oluyor bir o bir ben.Ama ben daha ilaç kullanmaya baslamadım.Genelde 2 yasından sonra ilaç vermeye baslıyorlarmıs.Bizimde bugünlerde diş ten yana büyük sıkıntımız var.Çok huzursuz meleğim.Rüyasında bile inliyor zavallı.

çok tşkr ederim canım daha tam atlatamadık biz ama şuanda daha iyiyiz şu balgam sorunumuzu aşarsak iyi olacak seneye kesinlikle grip aşısı yapalım dedi dr umuz bu sene çok yordu hastalıklar bizi alerji ilacımızı dr verdi kendi başıma asla ilaç kullanmam bende biz karı koca biraz pinpirikliyiz hapşursa soluğu dr da alıyoruz bu huyumuzuda seviyoruz aslında hastalık ilerlemeden kontrol altına alınıyor size de geçmiş olsun kuzucuk biran önce dişlerini çıkartırda rahatlarsınız inşallah bizim diş sorunumuz bitti çok şükür 20 ye tamamladık dişlerimizi darısı sizin başınıza

günaydın..yeni hafta yeni umtulara gebe demişmiydim..çokkkkkkkkk şükür.birimisin hasreti bitti.eğer yanlış anlamadıysam.
shr2 nin listeden adı silinmiş te...öyle ise eğer;

teşekkür ederimherkese darısı başınıza olsun inşallah tüm bekleyenlerin..çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese tattırsın :)) biraz sağlık problemlerimiz vardı yazma fırsatım olmadı gelen giden bitmiyo:)) ama çok güzell herşeye değer canım bebeğim

zhr82 gözünüz aydın habersiz bırakma bizi kardeşler çoğalıyor

zhr cım gözün aydın olsun mutluluğun daim olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin senin adına inanılmaz çok sevindim darısı başımıza kızlaaaaaaaaaaaaar

bizi habersiz bırakma sakın ayrıntıları fırsat bulduğunda yaz

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün bebişini.
Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.
DArısı tüm bekleyen arkadaslarımızın basına
.Bebişimiz kızmı erkekmi.Yerime kokla Cennet kokuluyu...

kızlar bebeişimiz çok güzel bir kız görseniz aşık olursunuz melekler gibi dünyalar güzeli maşallahhh rabbim nazarlardan saklasın rabbim onu annesine babasına bağışlasın biraz bekledik ama beklemeye değdi bence tam zhr nin gönlüne göre verdi mevlam

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Ben de bugün son evraklarımı teslim ettim. Bekar bir anne olacağım, sanırım bir ay içinde oğluma kavuşacağım. İnşallah Allah bana da buraya yazmaya kısmet eder yaşadıklarımı...:18:

Ay Allahım esirgesin.Keske aynı sehirde olsaydıktaa bende gözün aydına gidebilseydim.Meleklerimizde birbirleriyle tanısmıs olurlardı.Çok merak ettim bebişi.Sima kaç aylık yada gönlük acaba kızımız?

Allah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin arkadasım.1 ay hiçbirsey değil.Göz aç kapa biter.Bir bakmıssın ki oğlun kollarında.Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin...

Yahu bu nekadar güzel bir konu nekadar güzel kalpli insanlarsınız okuyabildiğim kadar okudum nekadar güzel konu yeni açıldığında başvuruda bulunduğunu söyleyen kişilerin avatar resimlerinde bebeklerini görmek çok hoş.bir bayan olarak okadar mutlu oldumki böyle güzel ve kocaman yürekli ANNElerin var olduğunu gördüğüme.Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum başvurup veya başvurmayı düşünenlerede en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.Allahım o güzel yüreklerinize zeval vermesin çocuklarınızla mutlu ömürler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…