GÜNAYDIN KIZLARRRRRR İYİ HAFTA SONLARI HERKESE biz kuzumla günlerden beridir ilk defa bu sabah güzel uyandık kulağındaki iltihap baya bi azaldı perşembe akşamı dr una götürdük yine kontrol etti iyleşiyor dedi çok öksürüyordu öksürükten gece uyuyamıyordu meleğim onun nedenide mevsimsel alerjiymiş alerji ilacı kullanmaya başladık öksürüğümüz hemen kesildi 28 gün kullanacakmışız alerji ilacını sonra kontrole gideceğiz çok şükür bugünlerimize meleğim iyleşiyoryua keyfi yerindeya daha ne isterimki :)) yarında arkadaşıyla buluşacak oyunlar oynayacak iyi olacak kuzum için :)
rapsodi benim kızım 2yaşında kocaman bir genç kız oldu artık ama çok yaramaz bir genç kız
Canım miniğine cok cok gecmiş olsun.Rabbim korusun sıkıntılarını göstermesin.Benim miniğimde de alerjik rinit var sanırım.Bana çekmiş kuzumSabahları karsılıklı hapsırıp duruyoruz.Çok komik oluyor bir o bir ben.Ama ben daha ilaç kullanmaya baslamadım.Genelde 2 yasından sonra ilaç vermeye baslıyorlarmıs.Bizimde bugünlerde diş ten yana büyük sıkıntımız var.Çok huzursuz meleğim.Rüyasında bile inliyor zavallı.
herkese günaydın....
umuda devam
teşekkür ederimherkese darısı başınıza olsun inşallah tüm bekleyenlerin..çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese tattırsın :)) biraz sağlık problemlerimiz vardı yazma fırsatım olmadı gelen giden bitmiyo:)) ama çok güzell herşeye değer canım bebeğim
Canım gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün bebişini.
Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.
DArısı tüm bekleyen arkadaslarımızın basına
.Bebişimiz kızmı erkekmi.Yerime kokla Cennet kokuluyu...
kızlar bebeişimiz çok güzel bir kız görseniz aşık olursunuz melekler gibi dünyalar güzeli maşallahhh rabbim nazarlardan saklasın rabbim onu annesine babasına bağışlasın biraz bekledik ama beklemeye değdi bence tam zhr nin gönlüne göre verdi mevlam
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Ben de bugün son evraklarımı teslim ettim. Bekar bir anne olacağım, sanırım bir ay içinde oğluma kavuşacağım. İnşallah Allah bana da buraya yazmaya kısmet eder yaşadıklarımı...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?