Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım çok sevindim inşallah bundan sonra hayatınız mutlu şen ilelesin darısı bizlere sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü olsun meleğin analı babalı

öse anneeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.sosya hismeterden aradıar.yarın geiyorar.dua edin bana beğensiner.herey younda gitsin

Zhr82, yani taze annemiz Allah evladınızı iki gözünüzden ayırmasın, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah.

gözün aydın canım ne güzel sanki benim meleğim evime gelmiş gibi sevindim çok güzel

öse anneeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.sosya hismeterden aradıar.yarın geiyorar.dua edin bana beğensiner.herey younda gitsin

canım dualarımız seninle içini ferah tut herşey yolunda gidecek

hayırlı olsun, gittikçe çoğalıyoruz burada ne güzel:)

avyem bosu yasmıyo ağamatan bir ha odum.bir yandan tüeri attım yıanıyo bir yandan evi temisiyorum.sani pismi gibi...neer soruyorar nası geçiyor.ütfen sima cambebe yasın ütfen ouyacağım bir ara.
sabah ourmu bana....
ağamatan ço çirin odum.beğenmiyeceer bei.

selam herkeslere
kızım çok ama çoook küçük arkadaşlar...çok masum çok güzellll
sorunlarımız var dr kontrollerimiz devam ediyo ama herşey yolunda gidecek inşallah...babası kızını görür görmez bağlandı.benim pabucum dama atıldı bile..günde kaç sefer arıyo kızım nasıl,yedimi,uyudumu,ağladımı :)) geçen gece çok ağladı susturamadık acile apar topar sadece gazı varmış dr güldü bize...
evlat çok farklı bişeymiş ama kucağına almadan anlamıyomuş insan..kızımdan kan alınırken o ağlıyo ben ağlıyorum..yemek yemeye bazen wc bile gitmeye vaktim olmuyo ama hiç sorun değil:) bi yandan çamaşır at kurut ütüle..mama yap yedir gazını çıkar altını değiştir uyut böyle geçiyo zaman...
darısı bekleyen bütün herkesin başına inşallahhhhhh...
denizverdi inşallah ev ziyaretiniz güzel geçer stres yapma...

Simacım çok tesekkür ederim mesajın için.Rabbim minik meleği korusun.En kısa zamanda tüm sağlık problemlerini atlatsın insallahhh.

Denizverdi arkadasım stres yapma eminim hersey yolunda gidecektir.Onlar senin gözünden anlıycaklar anne olmaya ne kadar hazır olduğunu.Ev hazır olmus olmamıs ne önemi var...

Zhr82 tekrar gözün aydın canım.Yadıklarını okuyunca 1 yıl önceye döndüm sanki.Benim cadı kızımda ilk 40 gün boyunca sabah 5 e kadar sürekli ağlardı.Sabah ezanı okunur biz ondan sonra yatardık.Ama o kadar cabuk geciyorki zaman bazen o hallerini özlüyorum.Bol bol kokla şimdi meleğini sonra cok arsız oluyorlar

ZHR82 bebegine kavuşunca kendim kavusmus gıbı sevındım. Allah nazarlardan saklasın bebegını... Rabbim kalbine göre verdi....

Denizverdi benim ev ziyaretimde uzman toplam 5 dk durdu. Geldi odalara kapıdan baktı.Ben iki gün temizlik yapmıştım deliler gibi.... Mutfak dolaplarının ıcınden buzdolabının ıcıne varana kadar. Bir kaç soru sordu en yakın hastane nerde okul nerde diye. Sonra gitti bende arkasından bakakaldım. Isyerınden ızın alıp 2 gun temızlık yaptım ve uzman 5 dk kaldı.... Aklına takılan sorular varsa bence sende sor ıyı bır fırsat cunku... Guzel haberlerını beklıyoruz....

Benim bu ay sıram herhalde bıraz degıstı cunku benım onumden 4 kısı bebegıne kavustu.... Benım bılmedıgım aılelerde bebegıne kavustuysa sıramız baya ılerlemıstır dıye dusunuyorum. İnşallahhhhhhh

Melegımın gecen hafta esyalarını yıkadım utuledım ınsallah yarında esyalarını yerlestırecegım butun ısler bıtsın bıraz dınlenıyım ıstıyorum ZHR82 nın anlattıgına gore bırazcık yoruluyorsun ama bence guzel yorgunluklar... Meleğim gelsede yorulsammmmm

Dün canım o kadar çok sıkıldıkı anlatamam... Annem bebegı almaya cagırdıkları gun esya alınırmıs neden almısım dıye laf soyledı. Canım annem hem bir kırık iğne almadı hemde ben alıyorum dıye laf soyluyor. Kıyafet konusunda haklı olabılır kac aylık oldugu bellı degıl yazın başımı ortasımı gelecek bellı degıl ama heveslenıyorum ıste elımde degıl gordugum herseyı almak ıstıyorum. Utuledıgım esyaları ay ay grupladım 3 aylık esyalara bakıyorum. Poları, kadifesi, penyesi, kısa badisi, askılısı ne ararsanız var. Almısım hepsınden belkı bır yada ıkısını gıyebılecek ama heves ıste.... Hevesli hevesli bir şeyler yapmaya çalışırken insanlar neden laf soylerler anlamam...

evladına kavuşan anelerin gözü aydın diyorum gerçekten zor ama bi okadarda hoş zamanlar sizi bekliyor :)) kavuşmayı bekleyenlerin allah yardımcısı olsun herşey yolunda gştsşnde sizde uykusuz geceler , bebek bezleriyle uğraşmak zorunda kalın inşallah (amin ).
elif dila kim olursa olsun seni üzmesine izin verme hevesin varsa yap uygun olursa giyer olmazsa onları giymeyi bekleyen ama alamayan birsürü insan vardır zaten birini sevindirmiş olursun .
allah hepinizin gönlüne göre versin bende bu uğraşlardan geçtim 6 sene sonra kavuştum böcüklere neler hissettiğinizi az buçuk biliyorum . allah kimseyi evlatsız bırakmasın onların acısını göstermesin

günaydın en yakınlarında olsa anlamıyorlar degilmi canım boşver sen onları kim sana destek oldu onları dost bil
kardeşimin 5 aylık oglu var eşimle sevmeye gidiyoruz ama her geldigimde aglıyorum yanımda annecigim kuzum diye seviyor beni hiç düşünmüyor allahım sınıyorsun herhalde diyorum
sen içinden geleni al canım
eger ben böyle birşeye karar versem ilk destek annem babam ablamlardan gelirdi çok üzülüyorlar bana babam canım annem gönlümü hoş tutmaya çalışıyorlar işte diyorum gerçek dost bunlar verin elinizi diyorum
allah herkese evlat nasip etsin şu mübarek cuma gününde dua eden ellerimizi boş çevirmesin yaradan

zrh canım dogum yapmışsın oh analı babalı büyüt kuzunu bende olsam koklasam koltuk altlaarı güzel kokar benim için kokla ne olur

Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Yeni bir görüşme için mayıs ayında arayıp randevu almamı söyledi
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var

canım sakın canını sıkma. Ben bu uzmanları anlamak ıstıyorum ama anlayamıyorum. Ev küçük olsa ne oluyor buyuk olsa ne oluyor evın buyuklugune goremı cocuk bakılıyor.... Benım evımde 80 metrekare.. Senin evin kaç metrekare? benim birkaç arkadaşım cocuguna oda bıle yapmadı. Gonlunu ferah tut canım...

Hiç unutmuyorum gecen sene anneler gununde bır arkadasım benı aradı anneler gunun kutlu olsun dedı. aaaa ne kadar ınce dusuncelı dedım ıcımden aradan bır ıkı dakıka gectı telefonu kapatırken ben hamıleyım seneye anneler gununde bebegımle gırecegım dedı (konuşma tarzını bir duysanız) ve kapattı. Telefon elımde kalakaldım Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir dusuncesızlık anlamadım ve o gunden sonra o arkdasımla gorusmedım. DOST düşman böyle zamanlarda cok guzel ayrılıyor

Kuzuma aldıgım kıyafetlerı yıkadım utuledım ama gelgelelım ayına gore ayırmak ıcın akla karayı sectım. Sıma yakın olsa gelıp halledecek ama uzak gelemıyor. Ben esyaları alıp gıtmeye kalksam olmuyor. Kendımı o kadar yalnız hıssettımkı anlatamam. Ablam ust katta oturuyor soylesem gelecek bır ton cok almısın o nıye oyle o nıye boyle onada soylemedım. ... Internetten aylarına gore bebeklerın kac cm olması gerektıgını cıkardım eve gıttım kıyafetlerı ayırdım ama bazılarının etıketlerınde yazmıyor kutularıda atmıstım. Kuzum gelınce kucuk buyuk deneme yanılma yontemıyle halledecez herhalde.

Benmi herşeye alınıyorum anlamadım gitti.......

bize randevu verdiklerine göre olumsus olmas herhalde deği mi....
evim 70 metrekare

aynı metrekare evde 4 çocuklu komşum var karşı dairede ...söylemek istedim ama polemik omasın diye hiçbirşey demedim.ellerim mahkum öyle sustum.

Canımmm zannetmıyorum olumsuz olacağını ama uzman saçmalamıs.... Böyle bir kuralmı var 70 metrekare evi olan bebek alamıyor diye. Toki'nin yaptığı evler 63 metrekareden başlıyor. O zaman bu evler neden yapılıyor. bence uzmanla birdaha konuş. Canım cocuk odası varmı evinde?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…