teşekkür ederimherkese darısı başınıza olsun inşallah tüm bekleyenlerin..çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese tattırsın :)) biraz sağlık problemlerimiz vardı yazma fırsatım olmadı gelen giden bitmiyo:)) ama çok güzell herşeye değer canım bebeğim
öse anneeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.sosya hismeterden aradıar.yarın geiyorar.dua edin bana beğensiner.herey younda gitsin
teşekkür ederimherkese darısı başınıza olsun inşallah tüm bekleyenlerin..çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese tattırsın :)) biraz sağlık problemlerimiz vardı yazma fırsatım olmadı gelen giden bitmiyo:)) ama çok güzell herşeye değer canım bebeğim
öse anneeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.sosya hismeterden aradıar.yarın geiyorar.dua edin bana beğensiner.herey younda gitsin
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Ben de bugün son evraklarımı teslim ettim. Bekar bir anne olacağım, sanırım bir ay içinde oğluma kavuşacağım. İnşallah Allah bana da buraya yazmaya kısmet eder yaşadıklarımı...:18:
ZHR82 bebegine kavuşunca kendim kavusmus gıbı sevındım. Allah nazarlardan saklasın bebegını... Rabbim kalbine göre verdi....
Denizverdi benim ev ziyaretimde uzman toplam 5 dk durdu. Geldi odalara kapıdan baktı.Ben iki gün temizlik yapmıştım deliler gibi.... Mutfak dolaplarının ıcınden buzdolabının ıcıne varana kadar. Bir kaç soru sordu en yakın hastane nerde okul nerde diye. Sonra gitti bende arkasından bakakaldım. Isyerınden ızın alıp 2 gun temızlık yaptım ve uzman 5 dk kaldı.... Aklına takılan sorular varsa bence sende sor ıyı bır fırsat cunku... Guzel haberlerını beklıyoruz....
Benim bu ay sıram herhalde bıraz degıstı cunku benım onumden 4 kısı bebegıne kavustu.... Benım bılmedıgım aılelerde bebegıne kavustuysa sıramız baya ılerlemıstır dıye dusunuyorum. İnşallahhhhhhh
Melegımın gecen hafta esyalarını yıkadım utuledım ınsallah yarında esyalarını yerlestırecegım butun ısler bıtsın bıraz dınlenıyım ıstıyorum ZHR82 nın anlattıgına gore bırazcık yoruluyorsun ama bence guzel yorgunluklar... Meleğim gelsede yorulsammmmm
Dün canım o kadar çok sıkıldıkı anlatamam... Annem bebegı almaya cagırdıkları gun esya alınırmıs neden almısım dıye laf soyledı. Canım annem hem bir kırık iğne almadı hemde ben alıyorum dıye laf soyluyor. Kıyafet konusunda haklı olabılır kac aylık oldugu bellı degıl yazın başımı ortasımı gelecek bellı degıl ama heveslenıyorum ıste elımde degıl gordugum herseyı almak ıstıyorum. Utuledıgım esyaları ay ay grupladım 3 aylık esyalara bakıyorum. Poları, kadifesi, penyesi, kısa badisi, askılısı ne ararsanız var. Almısım hepsınden belkı bır yada ıkısını gıyebılecek ama heves ıste.... Hevesli hevesli bir şeyler yapmaya çalışırken insanlar neden laf soylerler anlamam...
Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Yeni bir görüşme için mayıs ayında arayıp randevu almamı söyledi
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var
canım sakın canını sıkma. Ben bu uzmanları anlamak ıstıyorum ama anlayamıyorum. Ev küçük olsa ne oluyor buyuk olsa ne oluyor evın buyuklugune goremı cocuk bakılıyor.... Benım evımde 80 metrekare.. Senin evin kaç metrekare? benim birkaç arkadaşım cocuguna oda bıle yapmadı. Gonlunu ferah tut canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?