seni o kadar iyi anlıyorum ki zavallı bunlar bir zavallı da bana bildiği halde itiraf ettirmek için nerede doğurdun kaç kilo doğurdun nasıl doğurdun vb birsürü soru sormustu bende uydurmuştum hepsini sonra öğrendim ki gerizekalı biliyormus üstelik bu bir anne kusacağım geliyor aklıma geldikçe bir de su cok iyi bir iş yaptınız diyenlere sinir oluyorum ben doğurana hiç gidipte cok iyi iş yaptın demiyorum :)
Keske mujdeli haber verbilseydim henuz yavrumu almadim arkadaslar daha siramida ogrenmedim raporumuzu teslim ettik simdi siramizi ogrenmeyi bekliyoruz uzmanimiz bizi heyecanlandirdi kendisi ayriluyormus bu yuzden bize bilgi verdi dun aradik bi agzini yoklayalim dedik agiz degistirdi bi ay sonra arayin siranizi ogrenin dedi ama ben iki hafta sonra aricam nisana az kaldi dedi ben cok kalmadigini hissediyorum her an yuregim agzimda dolasiyorum hepimiz tez zamanda yavrularimiza kavusalim insallah
Canım bana da hiç ümit vermedi incelenme süreciniz zaten bir yıl dedi. Şuan inanılmaz mutsuzum
Kızlar mrb 3 aydır 1. sıradayız hala bekliyoruz yaramaz oğlumuzu,telefon her çaldığında apar topar koşuşumu görseniz gülmekten kendinizi alamazsınız yine haftasonu geldi bekle pazartesiyi dua edin de bari bu hafta gelsin benim yaramazım teyzeleri gelsin de ben de listenin üstüne çıkayım sıra bekleyen arkadaşlarıma gelsin değil mi? Bu arada o can sıkan insanlar maalesef hepimizin hayatında var hatta en yakınlarımız bile ben bedensel engelli anneme bakıyorum ne yapacaksın çocuğu annen zaten çocuk gibi diyorlar o boşluğun yerini hiçkimsenin ve de hiçbirşeyin doldurmadığını anlamıyorlar annem başımın tacı öyle olmasa 7 kardeş olmamıza rağmen 6 kardeşimin yapamadığını ben yapıyorum onlar attı ben tuttum Allahımın izniyle de son nefesime kadar da bakarım ama bu ANNE olma hakkımın elimden alınmasına engel olamaz ki böyle diyenler evlatlarına 2. çocuğu doğurtmakta ve de bunu gururlanarak utanmadan çocuğu olmayan bize müjdelemekteler.Herkesi Allaha havale ediyorum en kısa zamanda oğlumun geldiği haberini vermeyi diliyorum
Otuznisancım Allah sana senin gibi hayırlı evlat versin inşallah. En kısa zamanda üst listeye çıkmanı dilerim canım, bizde burada senin adına sevinelim. Annenin ellerinden öpüyorum.Kızlar mrb 3 aydır 1. sıradayız hala bekliyoruz yaramaz oğlumuzu,telefon her çaldığında apar topar koşuşumu görseniz gülmekten kendinizi alamazsınız yine haftasonu geldi bekle pazartesiyi dua edin de bari bu hafta gelsin benim yaramazım teyzeleri gelsin de ben de listenin üstüne çıkayım sıra bekleyen arkadaşlarıma gelsin değil mi? Bu arada o can sıkan insanlar maalesef hepimizin hayatında var hatta en yakınlarımız bile ben bedensel engelli anneme bakıyorum ne yapacaksın çocuğu annen zaten çocuk gibi diyorlar o boşluğun yerini hiçkimsenin ve de hiçbirşeyin doldurmadığını anlamıyorlar annem başımın tacı öyle olmasa 7 kardeş olmamıza rağmen 6 kardeşimin yapamadığını ben yapıyorum onlar attı ben tuttum Allahımın izniyle de son nefesime kadar da bakarım ama bu ANNE olma hakkımın elimden alınmasına engel olamaz ki böyle diyenler evlatlarına 2. çocuğu doğurtmakta ve de bunu gururlanarak utanmadan çocuğu olmayan bize müjdelemekteler.Herkesi Allaha havale ediyorum en kısa zamanda oğlumun geldiği haberini vermeyi diliyorum
arkadaşlar merhaba ben istanbuldan başvuruyorum bu sene temmuz ayında başvurdum bendende amatem istediler ama daha ev ziyeretim olmadı işlem eksikliğinden dolayı işlemler tamamlandıkdan 2 ay sonra geliceklerini söylediler
fakat ben buraya başvurdum ben
istanbul dışından bir hamile bayan evlat edinmek isteyen biri arıyormuş bende talip oldum ama kuruma daha bildirmedim fakat ben tercih yaparken il dışını seçmedim terk rıza erkek dedim il dışı tercih etmedim bu şekilde evlat edinmek is tediğimde il dışı seçmedim diye sorun olurmu
birde hanımın doğumu nisan başı olucak bu zaman zarfında neyapabilirim ben kuruma bebek mahkemesi açıldıkdan sonra bildirmek istiyorum bu doğrumu
merhaba nickin benim nikime çok benziyor hayırlı olsun dediğin gibi nasıl oluyo anlamadım ben hastaneden evemi götürcen ne güzel
evet benziyomuş gerçekten uzman beni bitirdi adeta hiç bir şey bildiği yok soruma soruyla ve tersleyerek cevap veriyor bi arkadaşımla aynı zamanda başvurduk arkadaşın evi site içinde 2 katlı büyük güzel bi ev onun evini beyenmedi pınar hanım benim evim giriş 2 oda bi salon bi ev benimkini hiç beğenmez diye düşünüyorum burnundan kıl aldırmıyor bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba
Biz buraya yeni geldik daha bir kaç ay oldu.Dosyamızı getirdik.(Burada ki sosyal hizmetlere )yeni ev yeni komşular yeni çevre..(Akrabalar hariç ) o yüzden bizi yeni devir alan sosyal hizmet uzmanına apartmanda kimseye söylemedik gerek duymuyoruz dedik.Kendisi de eşime tabi ki bu sizin özeliniz.Ben o zaman eve bakmaya gelmeyeyim gören olmasın ,eğer gelmek istersemde sivil gelirim demiş eşime.Allah razı olsun.
Heidi Ankara'cığım benim üzüldüğüm nokta ben de senin gibi kimseden saklamayacaktım. Ama bana engel olup ve benden habersiz doğum yaptı diye herkese yayıpta sonra bir kısım kesime de söylenmesi beni üzdü.Ben gururla açıklardım bundan hiç gocunacak değilim.Annelik duygularımdan eminim herkes iyi ya da kötü düşüncesinden Allah'a hesap verecek kim ne düşünmüş umrumda değil. Bunu da aynen böyle açıkladım....Gel gör ki.....sanki saklamak isteyen benmişim pozisyonuna düştüm.Kısacası kendimi KANDIRILMIŞ hissettim.Özeti bu .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?