topiğimizin teyzesi gelmiş hoşgelmişMerhaba sevgili anneler ve anne adaylarıııı
Hepinize mutlu bir haftasonu dilerm ben birkaç saatliğine işe geldim eğitimimiz vardı bitti size yazmadan geçmeyeyim dedim
Otuznisancım seni görmek ne güzel inşallah en kısa zamanda müjdeli haberini bizlerle paylaşmak da nasip olur ve seni taze annelerimiz kategorisinde görürüz
Annenin de ellerinden öperim
Kızlar hepinize güzel bir haftasonu dilerimmmm
Sevgiler...
evet benziyomuş gerçekten uzman beni bitirdi adeta hiç bir şey bildiği yok soruma soruyla ve tersleyerek cevap veriyor bi arkadaşımla aynı zamanda başvurduk arkadaşın evi site içinde 2 katlı büyük güzel bi ev onun evini beyenmedi pınar hanım benim evim giriş 2 oda bi salon bi ev benimkini hiç beğenmez diye düşünüyorum burnundan kıl aldırmıyor bu konuda bi bilgisi olan varmı acaba
topiğimizin teyzesi gelmiş hoşgelmiş
nasılsın uzun süredir uğramıyordun
yazını görünce çoook sevindim
tek kelime dünyamıza hoş geldin:)))
arkadaşlar merhaba ben istanbuldan başvuruyorum bu sene temmuz ayında başvurdum bendende amatem istediler ama daha ev ziyeretim olmadı işlem eksikliğinden dolayı işlemler tamamlandıkdan 2 ay sonra geliceklerini söylediler
fakat ben buraya başvurdum ben
istanbul dışından bir hamile bayan evlat edinmek isteyen biri arıyormuş bende talip oldum ama kuruma daha bildirmedim fakat ben tercih yaparken il dışını seçmedim terk rıza erkek dedim il dışı tercih etmedim bu şekilde evlat edinmek is tediğimde il dışı seçmedim diye sorun olurmu
birde hanımın doğumu nisan başı olucak bu zaman zarfında neyapabilirim ben kuruma bebek mahkemesi açıldıkdan sonra bildirmek istiyorum bu doğrumu
arkadaşlar merhaba ben istanbuldan başvuruyorum bu sene temmuz ayında başvurdum bendende amatem istediler ama daha ev ziyeretim olmadı işlem eksikliğinden dolayı işlemler tamamlandıkdan 2 ay sonra geliceklerini söylediler
fakat ben buraya başvurdum ben
istanbul dışından bir hamile bayan evlat edinmek isteyen biri arıyormuş bende talip oldum ama kuruma daha bildirmedim fakat ben tercih yaparken il dışını seçmedim terk rıza erkek dedim il dışı tercih etmedim bu şekilde evlat edinmek is tediğimde il dışı seçmedim diye sorun olurmu
birde hanımın doğumu nisan başı olucak bu zaman zarfında neyapabilirim ben kuruma bebek mahkemesi açıldıkdan sonra bildirmek istiyorum bu doğrumu
Kızlar mrb 3 aydır 1. sıradayız hala bekliyoruz yaramaz oğlumuzu,telefon her çaldığında apar topar koşuşumu görseniz gülmekten kendinizi alamazsınız yine haftasonu geldi bekle pazartesiyi dua edin de bari bu hafta gelsin benim yaramazım teyzeleri gelsin de ben de listenin üstüne çıkayım sıra bekleyen arkadaşlarıma gelsin değil mi? Bu arada o can sıkan insanlar maalesef hepimizin hayatında var hatta en yakınlarımız bile ben bedensel engelli anneme bakıyorum ne yapacaksın çocuğu annen zaten çocuk gibi diyorlar o boşluğun yerini hiçkimsenin ve de hiçbirşeyin doldurmadığını anlamıyorlar annem başımın tacı öyle olmasa 7 kardeş olmamıza rağmen 6 kardeşimin yapamadığını ben yapıyorum onlar attı ben tuttum Allahımın izniyle de son nefesime kadar da bakarım ama bu ANNE olma hakkımın elimden alınmasına engel olamaz ki böyle diyenler evlatlarına 2. çocuğu doğurtmakta ve de bunu gururlanarak utanmadan çocuğu olmayan bize müjdelemekteler.Herkesi Allaha havale ediyorum en kısa zamanda oğlumun geldiği haberini vermeyi diliyorum
bu konuda kimsenin bi bilgisi yokmu
Amin inşallah canımsevgili otuznisan bende senin annenin ellerinden öpüyorum .bizim için ettigi dualar kabul olur inş .
Kızlar sizde bebeğinizle ilgili rüyalar daha doğrusu kabuslar görüyor musunuz? En son kabusumda parmak kadar bir bebeğe bakıyorum ama nasıl oluyorsa Allah'ım korusun bebeğin boynundan tık diye bir ses geliyor ve ben panikle baktığımda bebek nefes almıyor. Nasıl bir korku ve acıyla uyandım anlatamam. İşte böyle saçma sapan rüyalar görüyorum. Benim 6 aylık hamile bir arkadaşım var o da bu tarz kabuslar görüyormuş. Bana bunu anlatınca biraz olsun rahatladım. Sanırım kabuslar dahil tam bir hamilelik psikolojisi yaşıyoruz
topiğimizin teyzesi gelmiş hoşgelmiş
nasılsın uzun süredir uğramıyordun
yazını görünce çoook sevindim
tek kelime dünyamıza hoş geldin:)))
Arkadaşlarım hepinize çook teşekkür ederim inş. en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Lily bebişlerin teyzesi nerelerdesin sen biz heeep buradayız inş.oğlumda yakında bizimle olur.Kızlar annemin de çook çook selamı var sizlere hepimiz için dua ediyor.En kısa zamanda müjde vermek dileğiyle hoşçakalıııınnn
Kızlar sizde bebeğinizle ilgili rüyalar daha doğrusu kabuslar görüyor musunuz? En son kabusumda parmak kadar bir bebeğe bakıyorum ama nasıl oluyorsa Allah'ım korusun bebeğin boynundan tık diye bir ses geliyor ve ben panikle baktığımda bebek nefes almıyor. Nasıl bir korku ve acıyla uyandım anlatamam. İşte böyle saçma sapan rüyalar görüyorum. Benim 6 aylık hamile bir arkadaşım var o da bu tarz kabuslar görüyormuş. Bana bunu anlatınca biraz olsun rahatladım. Sanırım kabuslar dahil tam bir hamilelik psikolojisi yaşıyoruz
Haberi gördüm canım, bebecik soğuktan etkilenmiş ama durumu iyiymiş şükür. En kısa zamanda sıcak bir yuvaya ve kucağa kavuşur inşallah.Uzun zaman dan beri yazamadım,ama hep okuyorum yazdıklarınızı,bebeğine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum,Allah sevgiyle büyütmek nasip etsin hepinize,aramıza yeni katılan yeni başvuran arkadaşlarımda hoşgeldiniz hepiniz,
Kısaca kendimden bahsedeyim,Ankara dan 01/10/2013 yılında başvuru yaptık,14 aydır bekliyoruz,kız erkek farketmez dedik,
3 yaş bebek için bekliyoruz ama sıralar da pek ilerleme yok malesef.
Bugün İstanbul da terk bir kız bebek bulundu 3 günlükmüş henüz,umarım burada bekleyen arkadaşlarıma nasip olur,bebiş yuvasına kavuşur.Arkadaşlarımda yavrusuna...
Sabırla beklemekten başka çaremiz yok,herkese sabırlar diliyorum sevgiyle kalın...
ah ben neler görüyorum bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?