Beynimizde bizi hazırlıyormuş canım
aferim ona seviyorum onu
bu arada burçla ilgilenen varmı bilmiyom ama BAŞAK Burcu 2014 Astroloji Yorumu -Astrolog Oğuzhan Ceyhan & Astrolog Demet Baltacı , Bilinç Okulu - YouTube 2014 burç yorumu
aferim ona seviyorum onu
bu arada burçla ilgilenen varmı bilmiyom ama BAŞAK Burcu 2014 Astroloji Yorumu -Astrolog Oğuzhan Ceyhan & Astrolog Demet Baltacı , Bilinç Okulu - YouTube 2014 burç yorumu
Arkadaşlar,
Açıkçası diğer illerden uzun süre sıra bekleyen arkadaşları gördükçe bu sistemin değişmesi konusunda ciddi anlamda birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Mesela kız bebekler için ve de erkek bebekler için, hem terk hem de rızada belli bir süre belirlense... Sallıyorum, mesela kız rıza için istanbul ve diğer büyükşehirler haricindeki illerde sıra bekleyenler 1 yıl beklediyse, sırası otomatik olarak büyükşehire bağlansa ve böylece oradan da alabilse.. İstanbul ya da İzmir gibi sirkülasyonun çok olduğu şehirlerde yaşamayanlar senelerdir sıra bekliyorlar ve bu haksızlık gibime geliyor. İstanbulda olsa belki 1 senede bebeği gelebilecekken, başka şehirde 2-3 sene beklenmek zorunda kalınıyor, belki de daha fazla... sebep de bebek hasreti çeken anne adayları o şehirde yaşamadığı için. Her cinsiyet ve başvuru şekli için sınır bekleme süresi oluşturulsa, ve o süreyi aşan başvuru sahipleri en yakınlarındaki büyükşehirin listesine de eklense (başvuru tarihi göz önüne alınarak), hangi sırası erken gelirse ordan alsa bebeğini ne güzel olurdu..
Sırf daha kısa sürede bebeğine kavuşabilmek için taşınmak durumunda kalan birileri oldu mu acaba aramızda..
Merhaba Kardide sürecinde bir değişiklik, bir haber var mı canım?
Hâlâ ses seda yok :18: on bir gün oldu itiraz dilekçemi vereli, her gün bir sayfasını okusalar ve yorumlasalardı çoktan neticelenmesi gerekirdi ... çok yavaş buradakiler, ya da benim sabırsızlanmadığımı sanıyorlar...
az önce Show ana haberde bir haber izledim 3 günlük bir kız bebek parka terk edilmiş
yavrum daha göbek bağı bile kesilmemiş
kim bilir belki benim kızımdır:) dicem ama nerde
Hâlâ ses seda yok :18: on bir gün oldu itiraz dilekçemi vereli, her gün bir sayfasını okusalar ve yorumlasalardı çoktan neticelenmesi gerekirdi ... çok yavaş buradakiler, ya da benim sabırsızlanmadığımı sanıyorlar...
Canım bebek bulunduktan sonra bir süre yaklaşık2 ay)polis araştırma yapıyor,bırakanların iznine rastlanmazsa sıradaki aileye haber veriliyor ve yavru annesine,babasına ve evine kavuşmuş,sırada bekleyenler de yavrusuna kavuşmuş oluyor.Ama ilk sene prosedür gereği sözleşmeli oluyor bu durum.Bir sene sonra açılan mahkeme ile evlat edinilmiş oluyor.İçin rahat olsun.O yavru 1 sene beklemeyecek,belki de dünyanın en sevilen,el üstünde tutulan bebeği olacak.başkasının bakamadığı bakmadığı yavrulara annelik edeceksiniz sizler gerçekten cennetliksiniz...
bende bu akşam 3 günlük bebeğin bırakıldığı haberini okudum ve çok etkilendim aldılar karakola götürdüler annesinin kokusunu aradı ama bulamadı kimbilir ne çok üşüdü ne ağladısonra benim daha önce ziyaret ettiğim Bahçelievler çocuk esirgeme kurumuna gönderildi avukat hemen evlatlık verilemeyeceğini en az 1 sene bakımının ardından verileceğini söyledi aşamaları bilmiyorum ne demek istedi ama içimden o anneye hasret onun gerçek annesi olacak anne adayıda onun için gün sayıyoken ne diye 1 sene dedim isyan ettim bu sisteme Allah o yavrularında sizlerinde yardımcısı olsun.. öpüyorum hepinizi.. bu arada çocuk esirgeme yurdunu ziyaretim sırasında 3-5 yaş grubunu ziyaret etmiştik sevgiye o kadar aç çocuk varki ben olsam ya onlardan yada 1-2 yaş grubundan alırdım.
arkadaşlar merhaba ben istanbuldan başvuruyorum bu sene temmuz ayında başvurdum bendende amatem istediler ama daha ev ziyeretim olmadı işlem eksikliğinden dolayı işlemler tamamlandıkdan 2 ay sonra geliceklerini söylediler
fakat ben buraya başvurdum ben
istanbul dışından bir hamile bayan evlat edinmek isteyen biri arıyormuş bende talip oldum ama kuruma daha bildirmedim fakat ben tercih yaparken il dışını seçmedim terk rıza erkek dedim il dışı tercih etmedim bu şekilde evlat edinmek is tediğimde il dışı seçmedim diye sorun olurmu
birde hanımın doğumu nisan başı olucak bu zaman zarfında neyapabilirim ben kuruma bebek mahkemesi açıldıkdan sonra bildirmek istiyorum bu doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?