Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ben söyledim çevreme,iş arkadaşlarıma çünkü hamilelik geçirmediğimi görüyorlar;sonuçta anlayacaklarKim kime ne söylerse söylesin..Hem konuşurken yüzümde öyle koskocaman bir gülümseme oluyor ki mutluluğumu paylaşmak zorunda kalıyorlar!!Biz rahat olursak yavrularımız da rahat olur!!Bunun drama çevrilmesine izin vermeyeceğim asla!Elbette kızımın da mahremiyeti;ulu orta her yerde konuşacak değiliz ama hiç de üzülünecek bir şey değil!Bunu ona da kazandırmalıyım..Hala kafamda benim de bazı şeyler net değil ama netleştireceğim elbet..Bunları yazarken bir yandan da belirli bir yaştan sonra söyleme yetkisi onda olsun diye şehir değiştirmek istiyorum sonra da kendinle çelişiyorsun neden kaçıyorsunuz ki diyorum!Ama ben değil de ya o kaçmak isterse..Beni incitemezler de ya onu o kadar güçlü yetiştiremezsem
En büyük korkum akranlarının onu incitmesi!küçükken çocuk milleti çok rahat oluyor ve her şeyi anlatıyor ve acımasız da oluyor!
Ayrıca evlat edinen ailelerden arkadaşlarımız mutlaka olmalı ve bak Kaan,Yonca,Yasir de annelerinin kalbinde büyümüşler diyebilmeliyiz..Kiminin yavrusu bu gibi durumlarda çok güzel cevaplar verebilmiş;dilerim benim ki de verir ve bunu hissederek yapar!

Merhaba hanımlar bugün de sessiz, habersiz geçti

Ben sıkıldıkça kızıma birseyler alıyorum. Kızıma yorganını, yastığını, alezini de aldım, iyi günlerde kullanır inşallah buarada bunları seçerken de çok zorlandım. Satış Temsilcisi bayan microjel diye bişey çıkmış onu önerdi. Yünde hijyen ve koku sıkıntı olur dedi, en son ısrarlara dayanamayıp aldım. Siz bu microjel yorgan ve yastıkları biliyor musunuz? Nette de baktım ama fazla bişey bulamadım:44:

benim cevremde ailelerde iş arkadaslarımda yakın arkadaslarımda biliyor cok ta rahatım hiç pişman değilim dünyayı karsıma alırım yavrum için ama ne olursa olsun dostum dedğim insanın benim aile mahremiyetimi kimseye anlatmaya hakkı yok bu bebeğimle ilgili değil de baska bir ailevi meselede olabilirdi eğer herkes birbirinin özelini bilecekse dosta sırdasa ne gerek var ben öyle sehir falan değiştirmeyi düşünmüyorum siz beniyanlış anlamıssınız ben üzülecek olsam bebeğimi istemezdim aksine cok mutluyum rabbime cok şükür ki bana bir evlat nasip etti ailelerle tanısma konusunda sizinle hemfikirim ben tanısıyorum bir aileyle ama daha fazlasına hayır demem

güzel günlerde kullansın insallah hiç duymadım mikrojel yorgan ama iyi bir seydir herhalde bir araştıracağım bu aldıkların bebeğin olduktan sonra cok işine yarayacak bizim sürpriz gibi olmustu sadece biberon almıstık bebeğim olduktan sonra o gün aceleden ne aldıysam öyle geldik eve ertesi gün almaya calıstık herseyini ve cok acele olmustu kafamız cok karısıktı önümüze ne geldiyse aldık

Aynen kızlar bende neredeyse davulla zurnayla duyurdum, herkes bilsin ama haddini de aşmasın. Kızımı üzecek kişinin canına okumaktan hiç çekinmem.

Ben de bugun bu habere rastladim, az önce hatta.. 3 günlük bir bebegi bir müzenin bahcesine birakip kaciyorlar, güvenlik kameralarinda görünüyor.. bu sogukta, gece vakti, hem de agaclarin altina bir yere birakiyorlar.. kendi kızım geldi aklıma, hüngür hüngür agladim arkadaslar.. bu nasıl bir vicdansızlıktır.. 3 günlük bebek 3 saatte acikir, bu soğukta donar ölür, hem de gece soğuğunda.. ne diyim bilmiyorum, sabaha kadar ağlayasım var.. tek tesellim terk bebek sırasında bir basamak ilerleme olması ve o bebeğin onu gözünden bile sakınacak bir ailesi olacağını bilmek..

İşte bu insanlara da çok sinirleniyorum.. 10 aylık bebeği büyük diye geri çevirenlere bir daha bebek mebek göstermemek lazım.. Yazıklar olsun bu bakış açısına.. İleride bir bebekleri olduğunda öyle pişman olacaklar ki bu kararlarından ötürü...

74lüler bile yavas yavas cikmaya baslayacak sanirim.. cunku 40i bitirdin mi artik 0-1 grubunda olamiyorsun..

Kızlar bugün kendimi yaşlı insanlar gibi hissettim akşama kadar pencerenin önüne oturup karın yarışını seyrettim yalnızlık çok zor inşallah kısa zamanda evlatlarimiza kavuşturuz

Kızlar lütfen ama lütfen kaztüyü herhangi birşey satın almayın. Buraya fotoğrafını koymak istemedim ama google'a kaztüyü nasıl üretilir yazdığınızda çeşitli fotoğraflar ve videolar çıkıyor. Benim bir fotoğrafı görmem yetti, videoyu açmaya cesaret edemedim. Lütfen kaztüyü alarak hayvanların canlı canlı işkence görmelerini teşvik etmeyelim. Seçimlerimizle bilmeden de olsa hayvanların acı çekmelerine destek olmayalım. Gece gece içim karardı resmen

Destekleriniz için teşekkür ederim.
Yastık ve yorgan konusunda ben de fikrimi söyleyeyim; en iyisi bildiğimiz koyun yünü,iyi temizlenmiş bir yün yastık ve yorgan en sağlıklısı. Ne üşütür ne de terletir.

tşkler canım .çok haklısın .bende izledim onu çok fena oldum .

Evlat Edinen Aileler Grubunda Rana Kanat Avcı hanım yazmış paylaşmak istedim.

sevgili pirilim izmir ben bir erkek bebek evlat edindim 5 ay oldu Geldiğinde 1,5 yaşındaydı ilk bize haber verildiğinde bebek 1 yaşından büyük olduğu için 1 hafta alıştırma amaçlı kuruma gidip geldim bahçelievlere ve 1-2 yaş için söyleyebilirimki bütün kız bebekler ailelerine kavuşmuş bütün odalarda erkek bebek var ne acıdır ki insanlar kız bebek sırasında yıllarca bekleyip dururken orda bir sürü bebek aile bulmayı bekliyor hemde kurum yetkilisi söyledi bize erkek bebek 1 yaş üstünde sıra yok diye bütün isteyenler kanuni süreç biter bitmez evlat edinebilirler

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

aslında ben her kar yağdığında sebepsiz mutlu olurdum
hele sabah uyanıpda pencereyi açınca nasıl şaşırır mutlu olurdum
çocuksu bir sevinç sarardı belliydi yani ogün kelebekler uçuçaktı içimde
ben gene mutlu olucaktım
bu sene ne olduysa kar sevinç değilde hüzün oldu bana
ilk defa kar yağdığında yalnızlığımı iliklerime kadar hissettim

Bu yazı beni çok üzdü( Kızımın dosya işlemleri bitsin onun birde ağabeyi olacak inşallah.

Haklısınız,ona düşmez anlatmak hele de dostum dediğiniz kişiyse daha hassas davranmalıydı..Sizin yerinizde olsam ben de kızardım;saklayacağımdan değil de onun davranışından dolayı..Ben biraz da çoşup yazdım :) Hani genel olarak..

Sevgili HeidiAnkara,bende takip ediyorum facebook da bu sayfayı,bende okumuştum,hatta bir tanesinde 3-5 yaş arası birsürü çocuk olduğunu da yazmışlardı,durum böyleyken biz Ankara'dan 3 yaş bebek için 14 aydır bekliyoruz ve uzmanımız büyük çocukların çok az geldiğini söylüyor sıramızda da hiç ilerleme yok malesef,biz hem il içi hem il dışı seçmiştik sıra ya girerken nasıl bir uygulamadır,çocuklar oralarda bekletiliyor bizler de burda hasretten öleceğiz bişeyler yapabilsek keşke bu uygulamaları yokmu düzeltecek birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…