Selam hosgeldin :)
shuras10 hayırlı olsun başvurun hg aramıza
Kizlar bizden de Amatem istendi.Sanirim yeni prosedur bu. Ilk basvurmaya gittigimizde bize verilen listede yoktu halbuki. 8 haftalik bir test oldugu soylendi, ama bazi kisiler 3-4 hafta giderek de rapor alabilmisler, uzmanimiz oyle soyledi. Sanirim doktoruna bag,i biraz da.. En nihayetinde oraya ne icin gittigimiz belli sonucta. Insallah doktorlar anlayisli davranirlar da bizi ordan oraya suruklemezler.
Erenkoy Ruh ve Sinir Hastakiklari'na gidip de yardimci olabilecek ya da oneride bulunacak birileri varsa buradan ya da ozelden de yazabilirler, o kadar makbule gecer ki anlatamam.
biz 1 kasım da başvurduk .6 aralık ta da dosyamızı hazırlayıp evraklarımız teslim ettik .hazırlanmak gerçektende çok zormuş heleki sağlık kuruluraporu uğraştırdı bizi.ev ziyaretimizi bekliyoruz .kız bebek talebinde bulunduk .çok değişik duygular hissediyorum.heyecan ,şaşkınlık tarif edemiyorum sizlerde böyle mi oldunuz arkadaşlar merak ediyorum .
biz 1 kasım da başvurduk .6 aralık ta da dosyamızı hazırlayıp evraklarımız teslim ettik .hazırlanmak gerçektende çok zormuş heleki sağlık kuruluraporu uğraştırdı bizi.ev ziyaretimizi bekliyoruz .kız bebek talebinde bulunduk .çok değişik duygular hissediyorum.heyecan ,şaşkınlık tarif edemiyorum sizlerde böyle mi oldunuz arkadaşlar merak ediyorum .
Shuras istersen senin bilgilerini de Zaman arkadaşımız listeye eklesin? Başvurunu İstanbul'dan yapmıştın değil mi?
Sürecinde kolaylıklar dilerim.
Hoşgeldin aramıza :) ev ziyareti konusunda stres yapma derim, 1-2 aya geliriz diyorlar ancak 2-3 ay sonra fln gelebiliyorlar. Evet bizde aynı yollardan geçtik, benim ev ziyaretim görüşmelerimiz tamamlandı, sağlık raporlarının son aşamasındayız, sonra onayımız inşallah gelecek ve sıramızı öğreneceğiz.
canım biz 18 ocakta başvurduk ilk.0 yaş dedik. ben 30 eşim 35 yaşında 5 yıllık evliyiz. sanmam siz daha önce alırsınız :) rabbim hayırlısını versin inşallah.evlerimiz şenlensin bebişlerimiz gelsin :)
aslında ben her kar yağdığında sebepsiz mutlu olurdum
hele sabah uyanıpda pencereyi açınca nasıl şaşırır mutlu olurdum
çocuksu bir sevinç sarardı belliydi yani ogün kelebekler uçuçaktı içimde
ben gene mutlu olucaktım
bu sene ne olduysa kar sevinç değilde hüzün oldu bana
ilk defa kar yağdığında yalnızlığımı iliklerime kadar hissettim
il farkımıdır bilmiyorum ama bizden önce bütün evraklarımızı tamamlamızı istediler .o işleri bitirdik teslim ettik önümüzdeki hafta içinde size gelicez dediler .bekliyoruz.sormak istediğim şeyler var sizlere eve çocuk kilitleri koymamız istendi biz gelmeden yapın dediler aldık bir sürü deterjanları kaldırdık vs. sizden istemediler mi ?
bu duygular çok normal bu topikte olan herkes ilk başlarda senin gibi oluyorbiz 1 kasım da başvurduk .6 aralık ta da dosyamızı hazırlayıp evraklarımız teslim ettik .hazırlanmak gerçektende çok zormuş heleki sağlık kuruluraporu uğraştırdı bizi.ev ziyaretimizi bekliyoruz .kız bebek talebinde bulunduk .çok değişik duygular hissediyorum.heyecan ,şaşkınlık tarif edemiyorum sizlerde böyle mi oldunuz arkadaşlar merak ediyorum .
il farkımıdır bilmiyorum ama bizden önce bütün evraklarımızı tamamlamızı istediler .o işleri bitirdik teslim ettik önümüzdeki hafta içinde size gelicez dediler .bekliyoruz.sormak istediğim şeyler var sizlere eve çocuk kilitleri koymamız istendi biz gelmeden yapın dediler aldık bir sürü deterjanları kaldırdık vs. sizden istemediler mi ?
Benim bildiğim kadarıyla evlat edinme başvurusunda yaşa göre başvuru yapıyorsunuz aya göre değil yani 0-1 yaş , 1-2 yaş, 2-3 yaş şeklinde...Kızlar ilk başvuru yaptığımız gün imza atıp saatin yazıldığı dilekçede emin değilim ama 0-6 ay istemiş olmamıza rağmen sanki bize formalite olarak 0-1 yaş yazılıyor diyip 0-1 yaş aralığı yazdırıldı diye anımsıyorum. Ama emin değilim. Aynısını yaşayan var mı? O dilekçeye 0-6 ay diye yazan var mı..? 0-6 diye düşünüp 0-1 yaş yazın, 0-6 ay verilecek o önemli değil diyilen var mı? Eğer öyleyse bir daha kuruma gittiğimde konuşup düzelttirmek istiyorum.
Kilit vs. bunlar daha sonrası için, şimdiden mi istediler? Eve gelince balkonu elektrik prizlerine fln bakıyorlar ama bunları kapatacaksınız dimi diyorlar.. Çünkü bebek için başvurduk onun büyüyüp ayağa kalkıp yürümeye başlaması ztn pat diye olacak şeyler değil. Acaba siz 1 yaş ve üzeri için mi başvurdunuz da o yüzden hemen hazır etmenizi istediler? İlden ile değişiyor demekki uygulamalar.
Benim bildiğim kadarıyla evlat edinme başvurusunda yaşa göre başvuru yapıyorsunuz aya göre değil yani 0-1 yaş , 1-2 yaş, 2-3 yaş şeklinde...
Mesela 0-1 yaşa başvurduğunuzda 11 aylık bir bebek de gelebilir 2 aylık da... Ama 0-6 ay diye bir seçenek olmadığını düşünüyorum
Kızlar ilk başvuru yaptığımız gün imza atıp saatin yazıldığı dilekçede emin değilim ama 0-6 ay istemiş olmamıza rağmen sanki bize formalite olarak 0-1 yaş yazılıyor diyip 0-1 yaş aralığı yazdırıldı diye anımsıyorum. Ama emin değilim. Aynısını yaşayan var mı? O dilekçeye 0-6 ay diye yazan var mı..? 0-6 diye düşünüp 0-1 yaş yazın, 0-6 ay verilecek o önemli değil diyilen var mı? Eğer öyleyse bir daha kuruma gittiğimde konuşup düzelttirmek istiyorum.
ben bursa da oturuyorum .bursadan katılan arkadaşlar varsa görüşmek isterim .
Shuras daha önce Bursa'dan başvurup bebeğine kavuşan arkadaşlarımız olmuştu. Bursa'da işlemler çok hızlı sonuçlanıyor diye hatırlıyorum. İnşallah seninde güzel haberini en kısa zamanda alırız. Şu listemiz hareketlensin artık; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?