Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlaar müjde oğlumuz geldiiii...
Yaa bir sürü şey yazdım ama silindi pazartesi sabahtan akşama kadar işlemleri bitirip eve gelebildik henüz 1 ay 4 günlük bebeğim erken doğmuş teyzeleri aynı gün aşı vurulmuş topuk kanı alınmıştı üstelik üşütmüş burnu akıyordu sancısı vardı gecemiz çok zor geçti gelen giden derken ancak yazabildim bugün banyo yaptırdık aşıdan dolayı 3 gün yasaktı bugün biraz daha iyi inşallah hepp iyi olur oğlum teyzeleri darısı sizlere olsun fırsat buldukça yazarım hoşçakalın :)

Son düzenleme:

Otuznisan canım şuan senin için mutluluk gözyaşları döküyorum gecenin 3'ü ve haberini okudum. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Buradaki birçok arkadaşımda eminim ki senin bu haberi vermeni bekliyordu benim gibi. Oğlun evine, annesinin kucağına hoşgelmiş. Allah size mutlu, uzun ve hayırlı bir hayat versin inşallah. Çok geçmiş olsun, senin gibi bir annenin kucağında oğlunun hemencecik sağlığına kavuşacağından eminim ben. Ahtım vardı senin bebeğin gelince halay çekecektim.

Sevgiler çok mutluyum senin adına, anneciğinin ellerinden öpüyorum.

Zaman arkadaşım haydi Otuznisan'ı bir üst listeye alalım artık. Çok şükür hepimizin beklediği o an geldi

Son düzenleme:
Hadi artık hayırlısıyla güzel bir haber bekliyoruz.Birinin anneliğini kutlayalım inşallah.
Evet beklediğimiz güzel haber geldi hem de çok uzun zaman beklemiş bizim de sabırsızlıkla haberini beklediğimiz 30 nisandan.Çok çok sevindim.Allah analı,babalı sağlıkla büyütsün.Mutluluğunuz daim olsun.Hayırlı evlat olsun.Allah kolaylıklar versin sana da.Bundan sonra mutlu bir anne ol inşallah.İlk zaman bizimki de hastaydı,hırıltıyla uyurdu,nefes alamazdı,kulağı kızarmış,bitkin,korkmuş ve hasta bir hali vardı.Genelde böyle oluyor.Şimdi nazar değmesin prensimin yakışıklılığı ve kendine güveni tam.Darısı senin oğluşunun başına.Mürüvvetlerini ve okuyup işe girdiklerini de görelim inşallah.

Çokkk çok tebrik ederim canım, gerçekten dört gözle beklediğim bir haberdi, nasıl mutlu oldum, anlatamam . Gözün aydın olsun, oğlunla bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Senin sevginle iyileşir annesi. Şu hastalıkları da atlattıktan sonra sıkıntınız kalmaz inşallah.

Nasıl şeker bir oğlan ya buYaptığı şebeklikleri, yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okuyorum. Boyunun uzamasına, kendini toparlamasına o kadar çok seviniyorum ki, daha da iyi olacak mutlaka güzel annesiyle.

Otuznisan canım çok çok sevindim gerçekten güne müjdeyle başladım güne... seni de eşini de tebrik ederim hayırlı bir evlat olsun inşallah biraz önce okuyunca öyle sevindim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Maşallah minicik gelmiş yavrucuk anneciğinin kollarına.. Eminim annesi onu hemencecik iyileştirir
Fırsat buldukça yaz olur mu

Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr
Güne Otuznisan'ın müjdesiyle başladık inşallah devamı da gelir

Sharus canım dün emin olamadığımdan yazmamıştım benim sürecini ilk sayfaya geldiğimde okuduğum ve çok etkilendiğim iki arkadaş vardı Pırılım ve Nushu... Hemen hemen aynı zamanlarda başvurdular hayalleri bile o kadar benziyordu ki ikiz gibilerdi topikte :) hala zaman zaman görüşürüm onlarla...
Nushu, Bursa'dan başvurmuştu ve 2 ayda kızına kavuştu kızımız şimdi 2 yaşında maşallah
O yüzden umudunu yitirme inşallah sen de yavrucuğuna kavuşursun tez zamanda...

Otuznisan'ın bebeği geldi, artık sıra sende canım. Merakla beklediğim diğer haber de senin, uzun süredir hasretle beklediğin için. Bir an önce güzel haberlerini ver lütfen.
Tamamen aynı fikirdeyim Hazan'ın bebeğini sabırsızlıkla bekliyorum,hayırlısıyla annelik çok yakışacak ona.

otuznisaaaaannn çok sevindim yaa Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. forumda en çok bekleyenlerden biri olduğun için ayrıca bi sevindim kavuşmana. bebişe de sevgiler, inşallah kısa zamanda toparlanır kuzum

Uzun zamandır kimsenin haberine gözyaşı dökmemiştim. Çok çok çok sevindim. Hastalıklar bu Gül'ün dikeni :) olacak o kadar... İnan o kadar çabuk iyileşecek ve büyümeye başlayacak ki inanamayacaksın :))) Allah sağlık, sıhhatle mutlulukla büyümeyi nasip etsin... Anneciğiyle babacığıyla hep mutlu olsun güzel oğlunuz :)

oğlumu tekrar kucağıma almışım gibi çok sevinim senin adına.... güle güle büyüt... sağlıkla güzellikle büyüt inş.
annenede selamlar.... öpüldünüz....

Çok çok çok sevindim canım benim. Eminin en kısa sürede iyileşir kocaman olur.

yaşasınnnnnnnnnnnnn bunu fazlasıyla hak etmiştin canım oğlunla sana eşine ve biricik annene bir ömür boyu mutluluklar diliyorum çok sevindim ama çok nihayet sevindirici bir haber geldi ve bunun senden gelmesi inan beni daha çok mutlu etti öp oğlunu bizler için yaz ama unutma

Canim cok sevindim!! Cok ama cok sevindim :) Senin de su an ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum. Vallahi listeye bakip duruyordum ve bayrak bende takildi kaldi diye uzuluyordum. Yasasin yeni bebegimiz de geldi :) Sabrin sonu selamettir. Allah ona uzun mutlu ve saglikli bir omur versin :)

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

:

gözün aydın olsun arkadaşım hayırlı evlat olsun sağlıklı mutlu güzel günler geçirin inşallah .oğlunla birlikte yeniden doğduğuna eminim .bebeğini sıkıca sar öp kokla .çok duygulandım.rabbim inşallah bizlere de kısmet eder tez zamanda

Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin... bebeğine kavuşmana çok sevindim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…