Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

uzman herhangi bir metrekareden bahsetmedi. ben de evde o gittikten sonra düşündüm de...allah allah dedim.acaba bir metrekare kriteri var mı diye.çocuk büyütmek için...

canım bebeğine kıyafet alıp almama konusunda çok ta kötüye yorma derim.. hani daha ayı, yaşı belli değil ya çocugun. Ondan öyle davranıyorlardır.boşuna almış olacaksın gibilerinden... maddi açıdan düşünüyorlardır.hiçkimse bizim içimizi maneviyatımızı hislerimisi duygularımızı biemezki..ayrıca

bizim psikolog hocamız da bana
bekle...sadece bekle demişti.hiçbirşey alma demişti.bimiyorum vardır bir bildikleri ben de okuyorum burada ne güsel alıyorlar hazırıyorlar diye seviniyorum.ama hiçbirşey atamıyorum.öyle önünden geçip gidiyorum.ya da bazen yaınından geçmeye bile korkuyorum.

denizverdi canım çok üzüldüm uzmanınızın tepkisine ben hiç duymadım evin metrekaresine falan bakıldığını sonuçta kendi eviniz anladığım kadarıyla ama çocuk odası olmasını şart koşuyorlar ondan eminim ve anladığım kadarıyla senin uzmanının adı müge çünkü müge hn genelde herkese ilk etapta problem çıkarıyor benim arkadaşımada çıkarmıştı sonra ikinci görüşmede onay alınmıştı canını sıkma canım istersen eğer ben kurumu arayıp gülay hanım var onunla bile konuşabilirim ev için belirli bir metre kare hesapları varmı diye sakın moralini bozma bunu atlatacağınıza eminim okuduğum zamayazını müge hn diye kesin düşündüm inşallah günahını almıyorumdur

denizcim canım ben senin için kurumu aradım ev ile ilgili konuştum sosyal hizmet sorumlusu bana dediki çocuk odası olması şart güneş görüyor olması gerekiyor rutubet olmaması gerekiyormuş çocuk için riskli olmaması gerekiyormuş onun dışında metrekaresi çok önemli değil dedi ama tabiki net bişey söyleyemeyiz evi görmeden dedi arkadaşım başvuru yapacak dedim evi 70 m2 dedim en önemli şartları çocuk odası olması bide güneş görüyor olması gerekiyor dedi yakınlarında hastahane okul olması iyi olur dedi yani ev için şu m2 olması gerekir diye bir şartımız yok dedi

Son düzenleme:
arkadaslar benım bebek odam var ama fazla gunus gormuyor. ruhubet falan yok apartman bosluguna bakıyor ve balkonu var okul arka sokagımda park karsımda hastanede devlet 5 dakıka özelde 2 dakıka cadde üzerındeyım ama sıte oldugunda bınaları bılırsınız benım denetmenım özgur hanım oda sorun yaparmı oturma odam var yatak odam var solonum var ve cocuk odam 2 kattayım sorun olurmu.

deniz verdı sen evraklarını nezamn teslim etmiştin canım benım bide tanısmanın kimdi tarihi tam söylersen bende bana ne zamn gleceklerıne bakıcam dua edin arkadaslar bize dua...

deniz verdi hic takma kafana bebişlerimiz gelicek :)

canım odaların güneş görüyor olmasını istiyorlar çokda haklılar bvence bu konuda güneş girmeyen eve dr girermiş ama özgür hanımın çok sorun yaratacağını düşünmüyorum o okadar incelemiyor evinin kaçıncı katta olduğu önemli değil sadece çocuk için tehlike arzedecek şeyler olmasınn

Son düzenleme:
Denizverdi arkadasım bence hiç canını sıkma.Allahın izniyle ben evim metre karesinin sorun olacağını sanmıyorum.Gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun.

Ama kızlar yazdıklarınızı okuyunca telaşlandım bende.Danısmanların bu kadar sorun cıkardığını bilmiyordum.Benim bebişim kurum aracılığıyla gelmedi.Karsılıklı anlasmayla evlat eddindik.Yasımız tutmadığı için henüz mahkeme acılmadı.Haziran ayında Allahın izniyle baslıycak davamız.Mahkeme acılınca acaba kurumdan gözetmenler benim evime gelip inceleme yapacaklarmı merak ettim şimdi.Ben cok telaşlanırım vallahi

canım bizde kıyafet fazla yoktu biliyosun bu yüzden çok sıkıştık..aldığın iyi olmuş yani..o kadar çok kirleniyoki kusuyo altını değiştirirken kirleniyo acemide olunca :) yıka kurut ütüle çok zor oldu gidip bikaç bişeyler aldımda rahatladık biraz..hastaneye falan gidip eve dönünce o kıyafet baştan sona değişiyo mecburen...

:126: ................

:126:

zhr82 bizde çok gazlıydık elma yağı bi parça bu sorunu çözdü göbek deliğinin etrafına ve ayaklarının altına sürüyoduk biraz rahatlatıyordu güzel meleğimizi bizim için kokla

herese günaydın.umuda günaydın.
herese ço teeür

selam cnm nasılsın kaç gündür sana iki satır bişeyler yazıcam tam yazıyorum bişey çıkıyo gönderemiyorum yazdıklarımı :) benim evimde küçük, hiç sorun olmadı merak etme dediğin gibi bizim komşularımızdada 3-4 çocuk var..zaten sana görüşme randevusu vermiş sanırım eve tekrar gelmiycek değilmi??
bebişin gelince bu günleri hatırlamıycan bile..

daha iyiyim canım..sen de ne haberler var.yavrucun ne kadarlık... hiçbirşey yazmamışsın.nası gidiyor annelik

bimiyorum bir daha gelicekmi...evde tadilat olacağını söyledim.bir daha gelebiilrer..prosüdürdeki uygulama kaç kere ev ziyareti oluyor bimiyorum.

inşallah canım inşallah unuturuz bu günleri.

bende sıramı bilmek istiyorum artık ne zaman söyliycekler ilk gittiğim gün başvuruda 4 tane geldi geçende duydum 1 tane daha gelmiş görümcem söyledi arkadaşı doğurduğu gün ikiz kız bebek varmış onlarıda ailesi koymuş eeeeeeeeeee benim sıram kaç he birde eşim gittiği gün eltisi vermiş birininde anlamadım inşallah çabuk sıramız gelsi çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…