Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama benim delikanlının gazını çıkarıyorum annaciğimin de hepinize çok ama çok selamı var tez zamanda onlar da tatsın bu duyguyu diyor sizin yerinize de kokluyor öpüyorum oğlumu ya birkaç günde çok alıştı bana sadece benim kucağımda susuyor o küçücük gözlerini gözlerime dikişini görseniz annem kokunu aldı diyor (biraz kusmuk biraz yemek kokusu :)
Fırsat buldukça yazacağm çook iyi bilirim bu hikayelerin nasıl umutla okunduğunu...
Oğlum size kocamaan gaaaaak yolluyor (gaz sorunumuz var da)
Kızlar İstanbul'da ibsfuarın Anne Çocuk fuarı vardı Istanbul Kongre Merkezinde. Ben sabah gittim çok hayal ettiğim gibi değildi. Ama gitmek isterseniz fuar yarında devam ediyor. Biz eşimle gittik 2 kişi giriş 25 TL 10 TL'de ispark, değer miydi derseniz biz çok memnun kalmadık. Ibsfuar'ın sitesinden kaydınızı yaptırırsanız indirim var, onu kullanabilirsiniz.
Herkese iyi haftasonları
Ben de yarın giderim diyordum, farklı ürünlerle karşılaşırım bilgi edinirim diyordum. :/ Şimdi emin olamadım gitmesem mi acaba..
Çok kalabalık mıydı?
Canım biz sabah 10 11 gibi gittik çok kalabalık değildi ama etrafta aileleriyle gelen minnoşlar vardıfuar alanında ebebek'in iki üç yeri vardı. Doğum için birkaç hastanenin standı, canbebenin, molfix'in, unibebe'nin, wee'nin standları vardı. Ebebekte daha çok bebek bezi vardı, onların Maslak Noramin iş merkezinin ordaki mağazalarında daha çok çeşit var. Wee desen standı daha çok emzik ve biberonla doldurmuştu. Philips Avent'in standıyla, bir iki mobilya standı, başka da organizasyon, fotoğrafçı gibi standlar vardı.
Eğer daha once CNR'daki bebek fuarlarına gittiysen bu onun bir hall'u kadar. Ben CNRdakine alıştığım için belki de bana güzel gelmedi.
Hayır daha önce hiç bebek fuarına gitmedim, o yüzden bana çok küçük gelmez belki de :)
Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama benim delikanlının gazını çıkarıyorum annaciğimin de hepinize çok ama çok selamı var tez zamanda onlar da tatsın bu duyguyu diyor sizin yerinize de kokluyor öpüyorum oğlumu ya birkaç günde çok alıştı bana sadece benim kucağımda susuyor o küçücük gözlerini gözlerime dikişini görseniz annem kokunu aldı diyor (biraz kusmuk biraz yemek kokusu :)
Fırsat buldukça yazacağm çook iyi bilirim bu hikayelerin nasıl umutla okunduğunu...
Oğlum size kocamaan gaaaaak yolluyor (gaz sorunumuz var da)
bir yanım git ne istersen al kızına çok yakında geliyor diyo bir yanımda biraz daha bekle ya hemen gelmesse diyo.önüzdeki hafta çağrılcakmışız görüşmeye zaman çabuk geçsin istiyorum .
kızlar bana dua edin haftya gidip şu kuruldan geçme olayı 7 dktr bakalım ne kadar da halledecez sonra verem savaş ve adlı sicil vb evraklar var hadı hayırlısı işten yarım gün izin aldım pztesi başlıcaz snrası allah kerim
Hayırlısıyla halledersin bize de güzel haberleri verirsin hiç endişelenme, Allah işini rast getirsin inşallah.
teşekkürler çok zaman alır mı bilmiyorum heyet dktrların insafına kalmış artık
Sıralamada dikkate alınacak hususlar:
Küçüğün yaşı, cinsiyeti, sağlık durumu, varsa kardeşi ile birlikte istenmesi gibi özellikler sıralamayı belirlemede dikkate alınır..
Evlât edinilecek küçüğün, varsa kardeşi ile birlikte evlât edindirilmesine, bunun mümkün olmaması durumunda birbirlerine yakın yerleşim yerlerinde bulunan ve birbirleriyle görüştürebilecek kişi veya eşlerin yanına yerleştirilmelerine özen gösterilir. Kardeşi olan küçükleri birlikte evlât edinmek isteyenler için sıralamaya bağlı kalınmayabililir.
bunu buldum
Otuznisana cok cok sevindik bir omur birlikte olsunlar. yukarikada bahsedilen gibi hicbir kriter koymadik kardesini de istedik insallah o siralar bizim icin de hizli ilerler. cokca aramalarimindan sonra bu hafta gorusmeye cagirildik. Tatli tatli anlatmaya calisiyorum bu bekleyisin zorlugunu ama nedense gecmiyor bu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?