Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar size bir haberim .bu sabah zor uyandım canım tembellik yapmak istedi gecede zaten aöf sınavına hazırlanıyorum geç yatmıştım .kahvaltımı yapıyorum saat 11:10 gibi zil çaldı kimseyi beklemiyorum kim o diye seslendim megofondan duyduğum ses :sosyal hizmetler demez mi. ALLAHım nereye koştırsam sadece 2 . katta oturuyorum .mutfağı biraz toparladım onlar yukarı çıkana kadar neyse güzelce buyur ettim .eşimin evde olmadığını onların haber veripte gelceğini söyledim uzmanımız zaten güler yüzlü sadece gelip bir an önce evi görmek istediklerini söylediler .biraz oturdular .kusura bakmayın hazırlıksız yakalandım dedim .her yeri gezdiler şükür ki dağınık değildim ama haberli olsaydım daha da iyi olabilirdi .evde her yer kontrol edildi .aldığımız kilit sistemlerini gösterdim .deterjanları kontrol ettiler yerlerini .önümüzdeki hafta görüşme yapacağız dediler .inşallah onları rahatsız eden bir durum olmamıştır .evimde temizdi gerçi .bebeğin 6 ay kadar benim yanımda yatması gerektiğini odaya sepet yada oyun parkı almamızı söyledi .daha sonra odasında yatar dedi halı konusunda uyardı kısa tüylü olsun dedi.kızımın ayakkabılarını gördü yatak odasında eline aldı sevdi çok güzeller dedi. bugün cuma hayırlı gün hem bir bebek haberi aldım .hem sosyal hizmetleri evimde ağırladım hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun .

Süper çok sevindim bir güzel haber daha geldi bugün Darısı bebeğini kucağına almana olsun inşallah. Bursa yine şanını konuşturdu hız konusunda)

çok sevindim senin adınaHadi en kısa zamanda senden de müjdeyi bekliyoruzilk 6 ay senin yanında kalacak dediğine göre 0-6 ay arası bi bebiş geliyor demektir

Çok güzel bir haber bu, gözlerim yaşardı ayakkabı kısmında Sanırım bebeğini teslim edecekler sana, hazırlıklar tamam mı diye bakmaya geldiler, ay hadi inşallah!!!

Çok sevindim sizin adınıza.. Ben de hep erkek evlat edinmek istiyorum.. Allah analı-babalı büyütsün..

işte bursa farkı
bacım ev ziyaretinde olduğuna göre eli kulağında geliyor senin kız
hızla alışveriş yap hatta bana göre senin kızda belli yatak odasına sepet al dediklerine göre küçük bir melek geliyor
hadi hayırlı olsun
sonsürat hazırlıklara başla bacım

işte arkadaşım anlatmak istediğimizde aynen buydu hiç sıkıntı yapma sen arkadaşlarımın dediğine katılmadan geçemeyeceğim bursanın farkı bu herşey çok hızlı sıralarmı çok değil uzmanlarmı çok disiplinli çalışıyorlar bilinmez ama zaten yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanları çok iyi anlıyorlar bence buda çok güzel inan senin haberinde çok yakın olur herşey güzel ilerliyor şimdilik alalh hep böyle işlerini yolunda gidersin çabucak al yavrucuğunu

Otuznisan canım benimm çook sevindim,Allah hayırlı uğurlu etsin bebişini,hasret bitti artık mutluluk sizinle olsun,darısı bize inşallah...

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy .

çok sevindim bacımmm.rabbim hep mutlu etsin sizleri..hayırlı evlat olsun inşallah .annen ne kadar mutlu olmuştur degilmi ...ya okadar denicek şey var ama inan kilitlendim canım..ömür boyu beraber mutlu huzrlu yaşayın inş..

Otuznisan'ın bebeği geldi, artık sıra sende canım. Merakla beklediğim diğer haber de senin, uzun süredir hasretle beklediğin için. Bir an önce güzel haberlerini ver lütfen.

cnm çok tşk ederimm.. bende her yabancı numara çaldıgında bi haber gelecek diye umut ediyorum....evt 22 senelik hasret benimki .yogun duygular içersindeyim .ama tek duam hayırlı evlat

Tamamen aynı fikirdeyim Hazan'ın bebeğini sabırsızlıkla bekliyorum,hayırlısıyla annelik çok yakışacak ona.

tskler cnm ...anneligi sizlerden ögrenmeye çalışıyorum .her yazdıklarınız okadar degerliki benim için...burdaki bütün bayanlar gerçekten haketti anne olmayı...

arkadaşlar bugün güzel birgün yeni yıla bebişlerle girelim inşallah

.gerçekten ben bu bursaya hayranımm .bursayamı taşınsak acaba...disiplinli özverili. çalışıyorlar ..

bir yanım git ne istersen al kızına çok yakında geliyor diyo bir yanımda biraz daha bekle ya hemen gelmesse diyo.önüzdeki hafta çağrılcakmışız görüşmeye zaman çabuk geçsin istiyorum .

hayırlı olsun shuras10, bir aşamayı daha atlamış oldun inşallah görüşmeni de tamamlayıp biran önce kavuşursun bebeğine.

çok çok çok sevindimmm allah bağışlasın hiç merak etme allahın izniyle hep iyi olur oğlun tekrar tebrik ederim

cnm gözün aydın olsun çok sevindim sizin adınıza bebeğin ne kadar küçükmüş Allah analı babalı büyütsün... inş. mutlu bir aile olursunuz evladınızla...

cnm başvurun hayırlı olsun..maşallah uzmanınız baya hızlıymış kızların dediği gibi bursa farkı bu olmalı ) yakında bencede bebeğini kucağına alırsın gibi geliyor hazırlıklara başlasan olucak...

Otuznisan canim arkadasim o kadar sevindimki haberine anlatamam hayirli olsun hasretin bitti allah bir omur boyu evladinla mutlu huzurlu saglikli bir omur nasip etsin insallah anneciginde mutlu olmustur gozunuz aydin olsun
Shuras10 hadi bakalim masallah az kaldi demekki insallah senin guzel haberinde yakin artik alisverini yap bencede tadini cikar
Babiesrus ne guzel bir haber verdin umarim bitmistir oyleyse benimde yakindir ama bi turlu yeni uzmanimiza ulasadim siramizi ogrenemedim insallah gerek kalmadan yavruma kavusurum bende

bir yanım git ne istersen al kızına çok yakında geliyor diyo bir yanımda biraz daha bekle ya hemen gelmesse diyo.önüzdeki hafta çağrılcakmışız görüşmeye zaman çabuk geçsin istiyorum .
Canım ben basvurumu yaptığım günden beri alıyorum kızıma bişeyler. Kızımın odasında bezleri bile hazır) Daha öncede yazdığım gibi Bursa'da işlemler çok hızlı ilerliyor maşallah sende temel eşyalarını almaya başlayabilirsin yavaş yavaş. İhtiyaç listesi hazırlayıp her seferinde bir konuyu araştırıp, senin ve bebeğin için en uygun olanını alabilirsin. İnşallah çok kısa zamanda seni üst sıralarda görürüz.

Canım gözün aydın çok mutlu oldum otuznisan ayağını sürüseydin sırada bekleyen çok yavrunu sağlıklı ve mutlu büyütmen dileğiyle Bebişini benim yerime kokulu öp darısı biz bekleyen annelere inşallah

Arkadaşım başvurun hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun şimdiden hazırlıklarını yapmani öneririm herşey gönlünce olsun

Ayyyyyyyy!!!!! Harika bi haber bu!!!!!
Maşallah :) Tebrik ederim. Bir ömür boyu mutlu olun inşallah
Çok sevindim yaa.. Oh be sonunda topikte bir bayram havası! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…