bizde hic kriter koymadık .iki kardeş te istedik.. .asla kardeşleri ayırmam..ama hala beklemekteyiz.öncelik sıramız neden olmuyo :26:
Kızlaar müjde oğlumuz geldiiii...
Yaa bir sürü şey yazdım ama silindi pazartesi sabahtan akşama kadar işlemleri bitirip eve gelebildik henüz 1 ay 4 günlük bebeğim erken doğmuş teyzeleri aynı gün aşı vurulmuş topuk kanı alınmıştı üstelik üşütmüş burnu akıyordu sancısı vardı gecemiz çok zor geçti gelen giden derken ancak yazabildim bugün banyo yaptırdık aşıdan dolayı 3 gün yasaktı bugün biraz daha iyi inşallah hepp iyi olur oğlum teyzeleri darısı sizlere olsun fırsat buldukça yazarım hoşçakalın :)
Sevgili,Hazan72 bizim tercihimizde de kardeşde olabilir dedik,ama ne öncelik var ne ilerleme anlamadımki ben bu olayı,uzmanımız büyük çocuk çok az geliyor diyor,diğer illerden de olur dedik. Biz 3 yaş için bekliyoruz belkide 2014 e kalırsa 4 yaş olacak gelecek çocuğumuz.Uzmanlarmı işi bilmiyor çözemiyorum ama sabrım kalmadı artık,umutsuzluğa kapılıyorum,Allahım tez vakitte hayırlısıyla bizleri yavrularımıza kavuştur...
Aynen öyle canım ne yaptıklarını, neye göre nasıl yaptıklarını anlamak mümkün değil. Bildiğim o ki yaptıkları ya da yapmadıklarıyla bizim en hassas duygularımızla oynuyorlar, incitiyorlar. 3 gündür sürekli gözlerim doluyor, durup durup ağlıyorum. Bir uzmanın söylediği diğer uzmanın söylediğiyle uyuşmuyor. Bir tanesi sıkıntı yapmayın Mart ayı başvurularını yerleştiriyoruz 8 ayda bebeğinize kavuşursunuz diyor, diğeriyle konuşuyorsun sizin sadece incelenme süreniz 1 yıl diyor. Bir başkasıyla konuşuyorsun siz sürecinizin çok gerisinde kalmışsınız diyor. Birinin söyledikleriyle ayaklarım yerden kesilirken diğerinin söyledikleriyle kalbim acıyor. O kadar çok çabalıyoruz ama bunun farkında değillerbende anlayamadım cnm:44:ne yapıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar :26:beklemekten başka seçenegimiz yok(
Aynen öyle canım ne yaptıklarını, neye göre nasıl yaptıklarını anlamak mümkün değil. Bildiğim o ki yaptıkları ya da yapmadıklarıyla bizim en hassas duygularımızla oynuyorlar, incitiyorlar. 3 gündür sürekli gözlerim doluyor, durup durup ağlıyorum. Bir uzmanın söylediği diğer uzmanın söylediğiyle uyuşmuyor. Bir tanesi sıkıntı yapmayın Mart ayı başvurularını yerleştiriyoruz 8 ayda bebeğinize kavuşursunuz diyor, diğeriyle konuşuyorsun sizin sadece incelenme süreniz 1 yıl diyor. Bir başkasıyla konuşuyorsun siz sürecinizin çok gerisinde kalmışsınız diyor. Birinin söyledikleriyle ayaklarım yerden kesilirken diğerinin söyledikleriyle kalbim acıyor. O kadar çok çabalıyoruz ama bunun farkında değiller
Nasıl üzülmem arkadaşım burada aylardır birbirimizin ilden ile, uzmandan uzmana neler yaşadığımızı, duygularımızı paylaşıyoruz. Gözyaşlarım sadece kendim için değil inan ki, bir yanda ilgisiz kalan, altları değiştirilip mamaları yedirilip yatağına bırakılan çocuklar diğer yanda bizim gibi evlat bekleyenler. Onların yaptıkları ya da yapmadıkları en başta bir bebek olmak üzere bütün bir aileyi etkiliyor. Hepsi için demiyorum işini gerçekten severek, yaptığı işin bilinciyle, sorumluluğuyla hareket edenler var aralarında. Ama genel olarak bu sürecin düzelmesi gerekiyor.lütfen üzülme genelleme yapmayayım ama o uzman dediklerimizin çoğu birsey bilmiyorlar
Nasıl üzülmem arkadaşım burada aylardır birbirimizin ilden ile, uzmandan uzmana neler yaşadığımızı, duygularımızı paylaşıyoruz. Gözyaşlarım sadece kendim için değil inan ki, bir yanda ilgisiz kalan, altları değiştirilip mamaları yedirilip yatağına bırakılan çocuklar diğer yanda bizim gibi evlat bekleyenler. Onların yaptıkları ya da yapmadıkları en başta bir bebek olmak üzere bütün bir aileyi etkiliyor. Hepsi için demiyorum işini gerçekten severek, yaptığı işin bilinciyle, sorumluluğuyla hareket edenler var aralarında. Ama genel olarak bu sürecin düzelmesi gerekiyor.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy .
çok sevindim bacımmm.rabbim hep mutlu etsin sizleri..hayırlı evlat olsun inşallah .annen ne kadar mutlu olmuştur degilmi ...ya okadar denicek şey var ama inan kilitlendim canım..ömür boyu beraber mutlu huzrlu yaşayın inş..
cnm çok tşk ederimm.. bende her yabancı numara çaldıgında bi haber gelecek diye umut ediyorum....evt 22 senelik hasret benimki .yogun duygular içersindeyim .ama tek duam hayırlı evlat
tskler cnm ...anneligi sizlerden ögrenmeye çalışıyorum .her yazdıklarınız okadar degerliki benim için...burdaki bütün bayanlar gerçekten haketti anne olmayı...
.gerçekten ben bu bursaya hayranımm .bursayamı taşınsak acaba...disiplinli özverili. çalışıyorlar ..
Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama benim delikanlının gazını çıkarıyorum annaciğimin de hepinize çok ama çok selamı var tez zamanda onlar da tatsın bu duyguyu diyor sizin yerinize de kokluyor öpüyorum oğlumu ya birkaç günde çok alıştı bana sadece benim kucağımda susuyor o küçücük gözlerini gözlerime dikişini görseniz annem kokunu aldı diyor (biraz kusmuk biraz yemek kokusu :)
Fırsat buldukça yazacağm çook iyi bilirim bu hikayelerin nasıl umutla okunduğunu...
Oğlum size kocamaan gaaaaak yolluyor (gaz sorunumuz var da)
Topiğimizde Lee26 rumuzlu arkadaşımız vardı arada yazıyor, o da iki kardeşi evlat edindi oğlu 6 yaşında kızı 2 yaşındaydı şimdi yaklaşık 1 yıl geçti aradan... Okumuşsunuzdur belki, imkan buldukça uzun uzun evlatlarından bahsediyor. Ben yine de yeni gelen arkadaşlara da bilgi olsun diye paylaşmak isterim:Sıralamada dikkate alınacak hususlar:
Küçüğün yaşı, cinsiyeti, sağlık durumu, varsa kardeşi ile birlikte istenmesi gibi özellikler sıralamayı belirlemede dikkate alınır..
Evlât edinilecek küçüğün, varsa kardeşi ile birlikte evlât edindirilmesine, bunun mümkün olmaması durumunda birbirlerine yakın yerleşim yerlerinde bulunan ve birbirleriyle görüştürebilecek kişi veya eşlerin yanına yerleştirilmelerine özen gösterilir. Kardeşi olan küçükleri birlikte evlât edinmek isteyenler için sıralamaya bağlı kalınmayabililir.
bunu buldum
Sevgili,Hazan72 bizim tercihimizde de kardeşde olabilir dedik,ama ne öncelik var ne ilerleme anlamadımki ben bu olayı,uzmanımız büyük çocuk çok az geliyor diyor,diğer illerden de olur dedik. Biz 3 yaş için bekliyoruz belkide 2014 e kalırsa 4 yaş olacak gelecek çocuğumuz.Uzmanlarmı işi bilmiyor çözemiyorum ama sabrım kalmadı artık,umutsuzluğa kapılıyorum,Allahım tez vakitte hayırlısıyla bizleri yavrularımıza kavuştur...
Aramıza hoşgeldinizSelam arkadaslar arada fırsat buldukca girmeye calisiyorum eski sayfalariokuyamadim sadece
Otuznisanin mutlu haberini okuyabildim hayırlı ugurlu olsun insallah..
Ben kızıma kavusali uc ay oldu suanda 6 aylık tambir cadı; )) odadan çıkınca arkamdan agliyo geri
donunce hemen gulmeye basliyo surekli ilgi istiyo en sevdigi seyde opulmek mıncıklanmak :))) yani azıcık şımarığız:))
Ona kavusunca bütün cektigim sıkıntıları üzüldüğüm ağladıgim günleri unuttum..Rabbim sizlerede unutturucak ins...
Simdiden iyi seneler herkesin bebegiyle geciricegi mutlu bir yıl olsun...
kızlar bana dua edin haftya gidip şu kuruldan geçme olayı 7 dktr bakalım ne kadar da halledecez sonra verem savaş ve adlı sicil vb evraklar var hadı hayırlısı işten yarım gün izin aldım pztesi başlıcaz snrası allah kerim
bizde hic kriter koymadık .iki kardeş te istedik.. .asla kardeşleri ayırmam..ama hala beklemekteyiz.öncelik sıramız neden olmuyo :26:
ufak sağlık problemlerini de kabul ettiyseniz yaş sınırı da kalkıyor diye biliyorum fillo arkadaşımızdan. siz de hiçbir kriter koymadıysanız neden bu kadar bekletiyolar ve neden yaş sınırı koyuyolar anlayamadım :44:
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, desteğiniz için teşekkür ederim.çok çok haklısın benimde içim sızlıyor hele yavrum olduktan sonra daha bir hassas oldum ben sadece uzmanların davranıslarına üzülmemeye çalıs demek istedim hepimiz aynı süreçleri yaşadık allah yardımcımız olsun
Hanımlar Bakırköy'de hangi hastahaneye gitmemiz gerekiyor? Sabahtan mı, randevuyla mı gidiliyor? Bu konularda bilgi verebilir misiniz? Birde nelere dikkat etmeliyiz, kimlerden yardım alabiliriz? Bu konularda acil bilgi rica ediyorum.
Herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?