sağlık problemi olan çocukları evlat edinmek isteyen ailelere vermiyorlar diye biliyorum:44:
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Canim bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarina gidiyosun once psikiyatriden randevu aliyosun onlar seni amateme yonlendiriyo ve psikametriye sana tavsiyem psikametride bazi dr larin randevulari cok dolu ileri tarihe atiyolar bazilarinin daha erkene randevusu var oluyo ama her psikiyatri numarasinin paikametri doktoru farkli psikiyatride kime gittiysen onun uzmanindan istiyolar bence once gidebilirsen hastanede psikiyatri laboratuvarina gidip en erken randevusu olan dr u ogren onun psikiyatri servisinden randevu al daha cabuk olur ayrica biz gittigimizde dr esimle bana birlikte olaz demis baska dr dan randevu al demisti buda bize zaman kaybettirmisti halbuki kari koca ikiside ayni drdan alabiliyomus bilgin olsun israr et allah rast getirsin canim kolay gelsin
Geçen ay aradığımda bana da Mart ayına kız bebek yerleştirmeye başladık demişlerdi.Kizlar canim cok sikkin uzmanimiz yine degisti bu ucuncu oldu hala kendisine ulasamadik onceki bize gitmeden raporunu yazacagini soylemisti arayip siranizi ogrenirsiniz demisti ama bugun aradigimizda gorustugumuz kisi daha raporunuz yazilmamis yeni uzmaniniz yazicak dedi olacak seymi bizi tanimaz etmez ne yazicak digeri neden yazmadan gidiyoki hastaneden saglik raporu ellerine ulastimi bunu bile ogrenemedik iki haftadir bir cevap alamiyoruz sonra arayin deyip duruyolar mart bittimi diyoruz cevap yok size nasil soyluyolar anlamiyorum ben hep ters kisilere catiyorum babiesrus canim sen mart bitiyo demistin bitmismiydi yoksa bitiyomu dediler sana artik uykularim sasti dogru durust uyuyamiyorum cok stresliyim bisey cikicak olmayacak diye korkuyorum siramizi bir ogrenebilseydik rahatlayacaktimesyalarini mobilyasini besigini aldik odasi ocakta gelcek besigini kuramadim daha esyalarini yikiyimda canta hazirliyim diyorum ararsalar hazir olsun acelemi ediyorum bilmiyorum onceki uzmanimiz evdeki guvenlik tedbirlerini hazirlayin nisana gecmek uzereyiz demisti tum umudum buna dayali
Hayırlısı olsun canım, yarında kısmetse benim maratonum başlıyor inşallah çok çabuk biter.bugün biz bittik o dktor senın bu dktr benim derken 2 dktr hariç diğerleri ılımlıydı ve sıkı durun psikolok 600 soru sordu ve cvpadık ne soruydu cvbla cevapla bitmek bilmedi derken btrdık verem savaş hpt ve adliye derken kurulun toplanması cuma günü ve onay çıkınca bitecek herhalde başka bir şey istemez sanırım
sağlık problemi olan çocukları evlat edinmek isteyen ailelere vermiyorlar diye biliyorum:44:
Kizlar canim cok sikkin uzmanimiz yine degisti bu ucuncu oldu hala kendisine ulasamadik onceki bize gitmeden raporunu yazacagini soylemisti arayip siranizi ogrenirsiniz demisti ama bugun aradigimizda gorustugumuz kisi daha raporunuz yazilmamis yeni uzmaniniz yazicak dedi olacak seymi bizi tanimaz etmez ne yazicak digeri neden yazmadan gidiyoki hastaneden saglik raporu ellerine ulastimi bunu bile ogrenemedik iki haftadir bir cevap alamiyoruz sonra arayin deyip duruyolar mart bittimi diyoruz cevap yok size nasil soyluyolar anlamiyorum ben hep ters kisilere catiyorum babiesrus canim sen mart bitiyo demistin bitmismiydi yoksa bitiyomu dediler sana artik uykularim sasti dogru durust uyuyamiyorum cok stresliyim bisey cikicak olmayacak diye korkuyorum siramizi bir ogrenebilseydik rahatlayacaktimesyalarini mobilyasini besigini aldik odasi ocakta gelcek besigini kuramadim daha esyalarini yikiyimda canta hazirliyim diyorum ararsalar hazir olsun acelemi ediyorum bilmiyorum onceki uzmanimiz evdeki guvenlik tedbirlerini hazirlayin nisana gecmek uzereyiz demisti tum umudum buna dayali
Aynen öyle canım ne yaptıklarını, neye göre nasıl yaptıklarını anlamak mümkün değil. Bildiğim o ki yaptıkları ya da yapmadıklarıyla bizim en hassas duygularımızla oynuyorlar, incitiyorlar. 3 gündür sürekli gözlerim doluyor, durup durup ağlıyorum. Bir uzmanın söylediği diğer uzmanın söylediğiyle uyuşmuyor. Bir tanesi sıkıntı yapmayın Mart ayı başvurularını yerleştiriyoruz 8 ayda bebeğinize kavuşursunuz diyor, diğeriyle konuşuyorsun sizin sadece incelenme süreniz 1 yıl diyor. Bir başkasıyla konuşuyorsun siz sürecinizin çok gerisinde kalmışsınız diyor. Birinin söyledikleriyle ayaklarım yerden kesilirken diğerinin söyledikleriyle kalbim acıyor. O kadar çok çabalıyoruz ama bunun farkında değiller
bacım çok haklısın ama takılma bu rapor olayına onay olayına bak öğünde anlatmıştım nasıl onaylandığını :)Kizlar canim cok sikkin uzmanimiz yine degisti bu ucuncu oldu hala kendisine ulasamadik onceki bize gitmeden raporunu yazacagini soylemisti arayip siranizi ogrenirsiniz demisti ama bugun aradigimizda gorustugumuz kisi daha raporunuz yazilmamis yeni uzmaniniz yazicak dedi olacak seymi bizi tanimaz etmez ne yazicak digeri neden yazmadan gidiyoki hastaneden saglik raporu ellerine ulastimi bunu bile ogrenemedik iki haftadir bir cevap alamiyoruz sonra arayin deyip duruyolar mart bittimi diyoruz cevap yok size nasil soyluyolar anlamiyorum ben hep ters kisilere catiyorum babiesrus canim sen mart bitiyo demistin bitmismiydi yoksa bitiyomu dediler sana artik uykularim sasti dogru durust uyuyamiyorum cok stresliyim bisey cikicak olmayacak diye korkuyorum siramizi bir ogrenebilseydik rahatlayacaktimesyalarini mobilyasini besigini aldik odasi ocakta gelcek besigini kuramadim daha esyalarini yikiyimda canta hazirliyim diyorum ararsalar hazir olsun acelemi ediyorum bilmiyorum onceki uzmanimiz evdeki guvenlik tedbirlerini hazirlayin nisana gecmek uzereyiz demisti tum umudum buna dayali
maşallah buda bitti az kaldı inşallahbugün biz bittik o dktor senın bu dktr benim derken 2 dktr hariç diğerleri ılımlıydı ve sıkı durun psikolok 600 soru sordu ve cvpadık ne soruydu cvbla cevapla bitmek bilmedi derken btrdık verem savaş hpt ve adliye derken kurulun toplanması cuma günü ve onay çıkınca bitecek herhalde başka bir şey istemez sanırım
Uzmandan uzmana uslup çok değişiyor. Bize de ilk gittiğimizde işlemler çok uzun sürüyor dediler, aylarla değil yıllarla ölçülüyormuş gibi.. Ama bakıyorum benden 2 ay önce başvuranların bebekleri verilmeye başlandı ve ben başvuralı henüz 8 ay oldu. Teşvik edeceklerine köstek olmaya çalıştıkları doğrudur ama belki o da kararsız ve o sorumluluğu kaldıramayacak olanlar aradan elensin diye yapılıyordur diyeceğim ama hiiiç inanmıyorum, malesef.. Bildiğin üslup ve yaklaşım olarak eğitim almaları gerekiyor bence. Bu herhangi bir devlet memurluğu değil çünkü, olmamalı da.
22 yıl mı? Gerçekten çok etkilendim şimdi okuyunca...Allah size de en kısa zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsinnn
Maşallah kuzumuzaİyi olsun hep güzel bi hayatı olsun inşallah - maşallah ne çabuk alışmış anneciğine... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, güzel haberlerini bekliyoruz
Bu arada profiline baktım biraz önce ve şunu farkettim, bu mesajı 14.12.2013te yazmışsın üyelik tarihin de 14.12.2012yani tam 1 yıllık kk üyeliğinde evladınla ilgili bişey paylaşmışsın ne mutlu...
Topiğimizde Lee26 rumuzlu arkadaşımız vardı arada yazıyor, o da iki kardeşi evlat edindi oğlu 6 yaşında kızı 2 yaşındaydı şimdi yaklaşık 1 yıl geçti aradan... Okumuşsunuzdur belki, imkan buldukça uzun uzun evlatlarından bahsediyor. Ben yine de yeni gelen arkadaşlara da bilgi olsun diye paylaşmak isterim:
Kızı hemen uyum sağlamıştı zaten 2 yaşında olduğundan pek birşeyden anlamıyordu aileye hemen alışmıştı. Oğlu ise herşeyin farkındaydı ve güven problemi yaşıyordu, onu bırakıp gidecekler sanıyordu ve o yüzden de aileye bağlanmaktan korkuyordu. Bu durumu ailecek sevgiyle aştılar şu an annesine çok düşkün bir erkek evladı :) Bu yıl anaokuluna gönderdiler ilkokula gitmek ona ağır gelir düşüncesiyle... (malum artık 66 aylıklar ilkokullu oldu ya) herşeyi sevgiyle aştılar tabii pedagogdan da destek aldılar. Yani kardeş evlat edinmek de çok güzel olsa gerek düşünsenize aynı anda birden fazla evladınız oluyor ve geniş bir aile oluyorsunuz. Bence bu da bir alternatif, düşünün derim
Allah gönlüne göre versin inşallahgeniş aile olmak için bizde iki kardeş kabul ettik .birden 4 kişi olmak süper olur
Uzmandan uzmana uslup çok değişiyor. Bize de ilk gittiğimizde işlemler çok uzun sürüyor dediler, aylarla değil yıllarla ölçülüyormuş gibi.. Ama bakıyorum benden 2 ay önce başvuranların bebekleri verilmeye başlandı ve ben başvuralı henüz 8 ay oldu. Teşvik edeceklerine köstek olmaya çalıştıkları doğrudur ama belki o da kararsız ve o sorumluluğu kaldıramayacak olanlar aradan elensin diye yapılıyordur diyeceğim ama hiiiç inanmıyorum, malesef.. Bildiğin üslup ve yaklaşım olarak eğitim almaları gerekiyor bence. Bu herhangi bir devlet memurluğu değil çünkü, olmamalı da.
Canım inşallah herşey yolunda gider, Rabbim yardımcın olsun. Zaten ilaç kullandığını belirtirsinGünaydın hanımlar dualarınıza ihtiyacım var, bugün hastahane işlemlerine başlayacağız kısmetse. Geçen hafta birsürü ilaç içtim, öksürük devam ediyor. Umarım testlerimi etkilemez:44:
Kizlar merhaba;
Biz yavrumuza kavusali 3 ay oldu be ilk gorusme icin evimize geleceklerini ogrendik.ilk gorusmesi evde gerceklesen oldumu merak ediyorum.3 ay sonraki ikinci gorusme kurumda olacakmis.Bilginiz varmi.Yoksa bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?