- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Günaydın özel vede güzel anneler : )
Biz de heyecanla 22.nisanı bekliyoruz ... başvurumuzun sonucunu öğreneceğiz sanırım sıramızıda :)
heyecanla beklemedeyiz :)
herkese iyi geceler duruemir hakkınızda hayırlısı olsuun inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
biz yine hastayız kızlarc.tesi dr una gittik alerjimiz olduğunu söyledi alerji ilaçları verdi ama ben tatmin olmadım p.tesi alerji dr undan randevu aldık kızımı ona götürdük oraya gitmeden önceki gece yani pazar geceside hastahanedeydik gecenin bir yarısı meleğim ağlayarak uyandı kulağım ağırıyor dedi dr ağrı kesici kullanmamızı söyledi çünkü zaten 15 gün antibiyotik kullanmıştık ama iltihap kurumamıştı neyse p.tesi alerji dr umuza gittik ciğer filmi istedi çok şükür ciğerlerinde bişey çıkmadı tertemiz dedi kulak burun boğazın görmesini istedi bi altkattaydı zaten k.b.b hemen onada gittik kızımın sık sık hastalanma nedeni geniz etiymiş geniz eti varmış kızıjmda buda sık sık hastalanmasını sağlıyormuş ve kulağındakide iltihap değilmiş su topluyormuş yine geniz etinden kaynaklanıyor alerji dr umuzla konuştular antibiyotik verdiler 2 ay bekleyecekmişiz 2 ay sonra tekrardan gidecekmişiz büyük bir ihtimalle ameliyat olacak ameliyat olursa bu kadar sık hastalanmaz dedi dr bakalım hakkımızda hayırlısı tek meleğim iyi olsunda bütün alerji ilaçlarınıda kestik tabiki alerjik hiç bir durumu yokmuş meleğimin
Çok çok geçmiş olsun miniğine simacım.Benim meleğimde 2 gündür cok hasta.Hiç birsey yemek istemiyor.Aynı dediğin gibi gece ağlayarak uyanıyor.E malum benimki daha derdinide söyleyemiyor.Çok üzülüyorum.Biraz evvel öksürmeye basladı uykusunda.İçtiği iki damla sütüde çıkardı.Nasıl olacak bilmiyorum yarın doktora götürecem bende.Allah minişlerimize bir an önce şifa versinn
herkese günaydın
sima..rapsodi.... yavrularınıza çok geçmiş olsun allah şifa versin..ameliyatsa ameliyat ilaç sa ilaç...yeter ki iyileşsinler.sağlıklarına kavuşsunlar.
duruemir.... hoşgeldin.allah yolumuzu açık etsin.tüm umut annelerinin.
herkese iyi geceler duruemir hakkınızda hayırlısı olsuun inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn
biz yine hastayız kızlarc.tesi dr una gittik alerjimiz olduğunu söyledi alerji ilaçları verdi ama ben tatmin olmadım p.tesi alerji dr undan randevu aldık kızımı ona götürdük oraya gitmeden önceki gece yani pazar geceside hastahanedeydik gecenin bir yarısı meleğim ağlayarak uyandı kulağım ağırıyor dedi dr ağrı kesici kullanmamızı söyledi çünkü zaten 15 gün antibiyotik kullanmıştık ama iltihap kurumamıştı neyse p.tesi alerji dr umuza gittik ciğer filmi istedi çok şükür ciğerlerinde bişey çıkmadı tertemiz dedi kulak burun boğazın görmesini istedi bi altkattaydı zaten k.b.b hemen onada gittik kızımın sık sık hastalanma nedeni geniz etiymiş geniz eti varmış kızıjmda buda sık sık hastalanmasını sağlıyormuş ve kulağındakide iltihap değilmiş su topluyormuş yine geniz etinden kaynaklanıyor alerji dr umuzla konuştular antibiyotik verdiler 2 ay bekleyecekmişiz 2 ay sonra tekrardan gidecekmişiz büyük bir ihtimalle ameliyat olacak ameliyat olursa bu kadar sık hastalanmaz dedi dr bakalım hakkımızda hayırlısı tek meleğim iyi olsunda bütün alerji ilaçlarınıda kestik tabiki alerjik hiç bir durumu yokmuş meleğimin
merhabalar.. :) alerji ve geniz eti okuyunca yazmadan geçemedim. benim alerjik bronşitim vardı, kardeşimin geniz eti. senelerce her kısı hasta geçirdik. kardeşim ameliyat olmadı,doktor 8 yasından sonra kendi eriyor demişti öylede oldu. şimdi bünyesi cok kuvvetlidir. ben hala alerji ile savaşıyorum malesef çok kötü bir hastalık çok dikkatli yaşamak gerekiyor. koruyucu aşıyı öneririm, isterseniz arastırabilirsiniz. birde bitkisel takviyeler aldıgımda bal pekmez gibi bünyem kuvvetli oldugunda alerji vız geliyor. benim senelerdir cok sıkıntım yoktu fakat 20 li yaşlardan sonra tekrar cıkıyor. çok çok geçmiş olsun.. :)
canım sizede çok geçmiş olsun muhtemelen boğaz enfeksiyonu başlamış kuzuda bence yarını bekleme derim boğaz enfeksiyonu bekledikçe daha kötü oluyor benim kuzu yemek süt içerken öğürürse anlarımki hemen boğazlarında enfeksiyon oluşmuş ve anında dr a götürürüm hoş biz biraz fazla pinpiriklkiyiz hapşırsa soluğu dr da alıyoruz rabbim kimseyi görmemiş yapmasın
iyi gecelerr herkese :)
fazla giremiyorum nete malum kızımla ilgileniyorum sürekli:)) bugün ilk aşımızı olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?