yeni yılın ilk bebeği gelsin hadiiii..((
sırada biraz ilerleme olsa ne güzel olurdu..
umutirem senden müjdeli haberler bekliyoruz :)
Canım annen ve babanla sana mutlu bir ömür dilerim.Sana da hayırlı evlatlar versin Rabbim.1 hafta sonra 21 yasına giricem ve gerçegi 3 gün önce ögrendim.benı doguran anne dogumda ölüyor ve şimdiki ailem hemen beni alıyor.anneme ve babama zaten aşıktım o kadar cok mutluydum onlarla.sevgimi hep sonsuz sanrdım en yuksekte sanrdım.ama bu gercegı ögrendıkten sonra daha çooooookk aşık odum onlara.dünyanın en sanslı ınsanıyım.iyiki beni evlatlık almıslar.onlara canımı versem o kadar az kalır .1 sanıye bıle bana bunu hısseettırmedıler.Allahım onlardan razı olsun cennetının en baş köşesine koysun onları.inanın çok güzel bir his.annecim sımdıye kadar bana söyleyememıs tepkımden korkmuş (bana gercegı soyleyenler öz ablam oldu facebooktan) ben bunu hemen anneme ve babama sordum bana aglayarak anlattılar.bende agladım çook agladım ama mutluluktan,bırazda hüzünlendım onun sebebıde smdıye kadar bu melek ınsanları üzmüş olmamdan korktum.ilerde bende bunu yapıcam çocugum olsada olmasada bir bebek alıp büyütücem.inşallah sizde istediginiz huzura mutluluga kavusursunuz
Kızlar herkese merhaba, nasılsınız? Bazılarınızın sırası çok yaklastı biliyorum. İnsallah onumuzdeki haftalarda çok güzel haberler alacagız :) Ah kızlar bu öyle güzel bir duygu ki, kızımın odasına gidip onu uyurken izlerken nasıl tarifsiz bir mutluluk, huzur, umut doluyorum bir bilseniz. Hayatta sahip olup olacağımız en degerli varlığımız o. Her gece yatağıma yattığımda Allaha şükrediyorum. Süreçleri devam eden arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Zaten sonradan anliyorsunuz ki bütün o koşuşturmayı toplasanız minnoşlarla geçireceğiniz bir günün koşuşturması ediyor ancak :)))
Dün kızımın küçülen giysilerini ihtiyaç sahibi birilerine ulaştırdım. Ya dedim bizimki büyüdü de elbiseleri küçülüyor :)
Ne mutlu o ana babaya senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmişler, ne mutlu sana böyle değerli bir aileye sahipsin. Allah sana da senin gibi hayırlı bir evlat versin. İnşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun.1 hafta sonra 21 yasına giricem ve gerçegi 3 gün önce ögrendim.benı doguran anne dogumda ölüyor ve şimdiki ailem hemen beni alıyor.anneme ve babama zaten aşıktım o kadar cok mutluydum onlarla.sevgimi hep sonsuz sanrdım en yuksekte sanrdım.ama bu gercegı ögrendıkten sonra daha çooooookk aşık odum onlara.dünyanın en sanslı ınsanıyım.iyiki beni evlatlık almıslar.onlara canımı versem o kadar az kalır .1 sanıye bıle bana bunu hısseettırmedıler.Allahım onlardan razı olsun cennetının en baş köşesine koysun onları.inanın çok güzel bir his.annecim sımdıye kadar bana söyleyememıs tepkımden korkmuş (bana gercegı soyleyenler öz ablam oldu facebooktan) ben bunu hemen anneme ve babama sordum bana aglayarak anlattılar.bende agladım çook agladım ama mutluluktan,bırazda hüzünlendım onun sebebıde smdıye kadar bu melek ınsanları üzmüş olmamdan korktum.ilerde bende bunu yapıcam çocugum olsada olmasada bir bebek alıp büyütücem.inşallah sizde istediginiz huzura mutluluga kavusursunuz
Kızlar herkese merhaba, nasılsınız? Bazılarınızın sırası çok yaklastı biliyorum. İnsallah onumuzdeki haftalarda çok güzel haberler alacagız :) Ah kızlar bu öyle güzel bir duygu ki, kızımın odasına gidip onu uyurken izlerken nasıl tarifsiz bir mutluluk, huzur, umut doluyorum bir bilseniz. Hayatta sahip olup olacağımız en degerli varlığımız o. Her gece yatağıma yattığımda Allaha şükrediyorum. Süreçleri devam eden arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Zaten sonradan anliyorsunuz ki bütün o koşuşturmayı toplasanız minnoşlarla geçireceğiniz bir günün koşuşturması ediyor ancak :)))
Dün kızımın küçülen giysilerini ihtiyaç sahibi birilerine ulaştırdım. Ya dedim bizimki büyüdü de elbiseleri küçülüyor :)
Kader arkadaşlarım sizinle isim vermeden bişey paylaşmak istiyorum aranızda haberi olanlar var bir arkadaşımız şuan çok üzgün bizlerde çok üzgünüz şoktayız mahkemeleriniz açmak üzere olan bi arkadaşımız malesefki büyük bir şokla karşılaştı biyolojik anne evlat edinilmesine izin verdiği bebeği geri istiyorlütfen dualarınızı esirgemeyin şuan büyük bir sınavdan geçiyorlar inşallah allahım ve yüce türk adaleti bizim arkadaşımızın yanında olucak ve güzel kızlarını onlardan alamıcak
Kader arkadaşlarım sizinle isim vermeden bişey paylaşmak istiyorum aranızda haberi olanlar var bir arkadaşımız şuan çok üzgün bizlerde çok üzgünüz şoktayız mahkemeleriniz açmak üzere olan bi arkadaşımız malesefki büyük bir şokla karşılaştı biyolojik anne evlat edinilmesine izin verdiği bebeği geri istiyorlütfen dualarınızı esirgemeyin şuan büyük bir sınavdan geçiyorlar inşallah allahım ve yüce türk adaleti bizim arkadaşımızın yanında olucak ve güzel kızlarını onlardan alamıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?