hadi hayırlı uğurlu olsun
inşallah çok beklemeden kuzun gelir
yalnız sıraya ilk müracaat ettiğin de girmiş oluyrsun
yeniden hayırlı olsun su gibi günlerin geçsin bebeiş gelsin
ben kuruma kasım ayında gittiğimde orda bana ocak ayında arayın sıralar komple güncelleniyor dedi
daha sağlıklı öğrenirsin demişlerdi bende aradım sıram 28 den 26 ya düşmüş
yeni yılın ilk meleği geliyor desenize
ben şeyi merak etmiştim uzmanımız bize il dışı olurmu dedi bizde olur dedik ama bize evrak imzalatmadılar
acaba istanbulda olupta il dışı olur diyeniniz varmı
sevgili efsaa malesef benim artık umudum kalmadı .kocaman Türkiyede demekki 5 yaş yokbelirsizlik baya kötü ..sizlerin en azından daha şanslı oldugunuzu düşünüyorum..
benim belkide yaş kriterimden dolayı umutsuzlugum var.hayaliyle yaşıyorum... yavrum gelince çok mutlu aile olacagımıza inanıyorum .hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Zaman, biz de ildışı olur dedik. Bize anlattıkları İstanbul çevresinde sosyal hizmetler müdürlüğü veya yuva olmayan illerde bebek hastanede veya karakolda bir süreftutulabiliyormuş, o sürede gidebilirsen görebiliyorsun. Ildışıyla ilgili bu arada diğer arkadaşlar da yazmış, uzmanımıza özellikle sormuştuk, Ankara İzmir falan olur mu, gitmemiz gerekir mi diye. Hayır dedi. Yuva olmayan civar iller dedi, istanbul merkez alınarak. Bu arada biz imzalamıştık gideriz diye.
Sevgiler...
şimdi ben napim bize olur dedik ama dilekçe imzalatılmadı bize
bende anlamadım nasıl bir süreçtir bizimkisi seçmediğimiz grubta sıraya sokuluruz haber verilmeden sıradan çıkartılırız nolduğumuz belli değil
napsam acaba arasam gene bir sorun çıkartılır diye korkuyorum
zahmet edip listeye bile almamışsınız teşekür ederim herşey gönlünüzce olsun.....
nedir yani bu listeyi ben yapıyorum diye sitem çekicek halim yok
kaldı ki burda kim listeye eklenmek istersede ekledim seni ekledim seni çıkardım yapmadım
arada yanlışlıkla eski listeden güncelleyince yeni eklediklerim siliniyordu onuda söylediklerinde hemen düzelttim
ama kimse zahmet edipdemedi
bu kadar sitem vari olmayınız lütfen işten fırsat buldukça sürekli girip okumaya çalışıyorum
bilgilerini paylaştınmı listeye ekleyin diye bilmiyorum
eğer paylaştıysan bir daha paylaş ekleyeyim listeye
ama lütfen bir listeye yüzünden kimse bana darılmasın sitem etmesin
inşallah en kısa zamanda bebişe kavuşursun scuba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?