kızlar bugün rıza tutanağı işinide hallettik....seneye davamızı açacağız inşallah....
kızlar bugün rıza tutanağı işinide hallettik....seneye davamızı açacağız inşallah....
Gözünaydın thorbank darısı davanın sonuçlanmasına olsun.
Sevgili Loraley,zaman ayırdığın paylaşımlarda bulunup yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim.Anlatım tarzından gerçekten çok iyi yetiştirilmiş,sevgi dolu,akıllı,mantıklı,çok düzgün bir genç olduğunu anlıyorum.Yazılarını hep okuyorum.Ama annem bana şansım der,o da benim şansım cümlen beni çok duygulandırdı ağlattı.Ben de oğlumu Allahın bana verdiği en güzel hediye ve en büyük şansım olarak görüyorum.İnşallah o da senin annene hissettiğin gibi o da beni şansı ve mutluluğu olarak görür.Biz de senin gibi bilinçli ve sevgi dolu bir evlat yetiştiririz.Hikaye oluşturma konusunda pedagog yardımcı olur diye düşünüyorum.İnşallah biz de aklı erdiğinde 4 yaş gibi söyleyeceğiz.Bu biizm sorumluluğumuz.Annene ve sana kucak dolusu sevgiler.Annen eli öpülesi,harika bir anne.Yetiştirdiği evlat da öyle.Annem bana aklım ermeye başladığı andan itibaren masallarla anlattı3-4 yaş gibi. ancak neyazıkki ilk duyduğumda ne hisssettiğimi hiç hatırlamıyorum. Önemli olan bu olayı normalleştirmek. Nasıl renkler sayıları öğretiyorsanız evlat edinme kavramını da öğretin. onun evlat edinildiğini 3 yaşında söylemeseniz bile ki benim annem söylemiş evlatlık kavramını normalleştirin. Tabiki hem çocuğunuzun hem de sizin etrafınızda bu durumu anlamayanalr olacak. durumunu ona karşı kullanmaya çalışan aptal insanlarla karşılaşıcak. Ama bunlar canınızı sıkmasın. ona bu insanların küçük beyinli olduğunu, onun sizin kızınız olmasının nekadar olağan üstü mükemmel bir olay olduğu hatırlatın. annem bana şansım der. o da benim şansım.
LVLy canim ben kurumdan değil aileden rizayoluyla aldim...aileden alirsan riza tutanagi vermek zorunda mahkeme onönünde.. Ben listeye talepte bulunmadim canim adini yazin diye....listeyi düzenleyen arkadaştan bi güzellik yapmadi...:)))
kızlar ıkea nın parmaklıklı karyolasını kullanan varmı
acaba park yatak yerine bundan mı alsam kararsız kaldım
ne çok alıncak var ve ben hiçbir şeye kararda veremedim
yatak olarak ne kullanıyorsunuz
aklım karıştı pamuk,yün,visko en sağlıklısı hangisi acaba
günlerdir kafayı bunlarla boşmuş durumdayım sonra aklıma kendi çocukluğum geldi
çekyatın üstünde yada yerde yün döşek üzerinde benim zamanımda öyle ayrı odamız falanda yoktu
elimde bir poşet le saatlerce oynarmışım
annemde evdeki kalabalık kardeş nüfusuna baka bilmek için çamaşır yemek ütü işiyle uğraşırmış
çok ağlarmışım birde annem dert yanardı
niye acaba dedim saatlerce aç bırak yarı belime kadar ıslak içinde bırak beni birde ağlayınca kabahat mı odu dedim
güldük geçtik yapcak bişey yok zamanın koşulları öyleymiş
geçen gün yeni yaşıma girdim yılllar gerçekten çok hızlı geçmeye başladı
önceden aylar uzun gelirdi şimdi ise kısacık
hazirana ne kaldı
kızlar bebek şekeri olarak ne düşündünüz
yada mevlütde neler dağıttınız
ben kızıma bir hırka ördüm aslında resmini paylaşım sizinle
nekadar kopuk şeyler yazmışım aklım çok karışık
bir sürü şeye bakıyorum araştırıyorum ama kara veremiyorum
neyapmalıyım bilmiyorum[/QUO
Zamancım ben ikeanın beyaz parmaklıklı karyolasını ve yine ikeadan 350 tl ye 3 kapaklı beyaz gardrobunu aldım. Kızımın Odasında cok güzel durdu ve çok kullanışlı. Ben kızımı sallamaya alıstırmadığım için karyolanın sallanmaması sorun olmuyor. Senin kızını sallayıp sallamamana bağlı olarak alabilirsin bence...
Zamancım ben henüz yatağını almadım, alışveriş yaparken karar veremeyince bıraktım. Aşağıdaki linkte bebeğin yatağının nasıl olması gerektiğiyle ilgili bilgi var. Benim gittiğim mağazada 2 çeşit ürün vardı biri çok yumuşaktı, diğeri oldukça sertti. Aşağıda okuduğum yazıya göre sert olması bebek için daha iyiymiş. Biraz daha araştırdıktan sonra yatağını da alırım. Canım şimdilik bu beşikle idare edeceğim, odasını nasıl yapmak istediğime tam karar verince, içime sinen bir takım bulunca odasını da yapacağım. Ikea' daki satıcı bu beşiği 2 yaşının sonuna kadar kullanabileceğimi söyledi. O zamana kadar elbet bir takıma karar veririm diye düşünüyorum
'http://www.anneoluncaanladim.com/3/bebegim-buyurken/3073/bebegin-yatagi-nasil-olmali'
bu gün öğlen arasında bir ikeaya kaçma niyetim var
bakim nasıl duruyor
kararsızım gerçi bu ikeadan alma işi aklıma yattı sanki
ilerde zaten tek kişilik baza alıncak mecburen o vakte kadar bebek karyolasında yatar diye düşündüm
ama asıl önemlisi çok hoşuma gitti
romantik bir duruşu var
birde etrafına koruma yastığı oluyor ya bağlanıyor hani
ondan aldınız mı
netten okuduğum kadarıyla drlar önermiyormuş
hava akımını engelliyor diye de nebilim öylede başını neyini vurur mu
sizler nasıl kullanıyorsunuz
gözünüz aydın olsun canım .evladınla birlikte mutluluğunuz daim olsun inşallah ben çok giremiyorum foruma girsem bile yazacak vakit olmuyor benim kızım biraz yaramazdabirbuçuk ay oldu yavruma kavuşalı anne olmak anlatılamaz bir duygu dualarım sıra bekleyen anne adaylarımızla tez zamanda bu güzel duyguyu yaşarlar inşallah .....
inşallah hanımlar merakla bekliyorum heycanım günden güne artıyo bizim gibi bekleyen ailelerin bebişle tez zamanda gelsin..
Koruma yastığı bazı takımların içinden çıkıyor.Parmaklı karyolada şart.Biz şu anda bile kullanıyoruz.Gece devamlı dönüyor,başını devamlı çarpar yoksa.Hiçbir zararı da yok.bu gün öğlen arasında bir ikeaya kaçma niyetim var
bakim nasıl duruyor
kararsızım gerçi bu ikeadan alma işi aklıma yattı sanki
ilerde zaten tek kişilik baza alıncak mecburen o vakte kadar bebek karyolasında yatar diye düşündüm
ama asıl önemlisi çok hoşuma gitti
romantik bir duruşu var
birde etrafına koruma yastığı oluyor ya bağlanıyor hani
ondan aldınız mı
netten okuduğum kadarıyla drlar önermiyormuş
hava akımını engelliyor diye de nebilim öylede başını neyini vurur mu
sizler nasıl kullanıyorsunuz
Sude-cisem. Canim nasilsin bebis nasillll...
Zamancigim liste önemli değil ben espirik olsun diye yazdim...asil önemli olan birbirimizi anlamamiz...canim yatak demissin biz park yatak kullanıyoruz...eğer yatak ondan musaitse yatağa bebe yatakları var veya sallanan beşikler alabilirsiniz...zaten ilk uc dört ay sizinle yatar...ayrıca ana dizi ve ana kucagini unutma ana dizi ve ana kucagi coook iyi oluyor mutfaktasin yatagi tasiyamazsin...biz park yatak aldik odasina mobilyayi neden tercih etmedim çünkü mobilyaya kafasini kolunu carpabilir eeee hep küçük kalmayacak....park yatak uç dört yasina kadar götürürmüş sonrasına büyüyen mobilyadan yataktan alacagim...yatak olarak pamuktan yatak yaptirdik saglikli olsun diye tek sikunti çocuk kilo aldikca içine gömülüyor...visco yatak terletir demişlerdi bana...ama kkullanan da var...sallanma olayina gelince bebeğe bagli mesela bizimki öne arkaya sallanmayi sevmiyor illa sağa sola sallanacak ama sallanan yatak almani tavsiye ederim...beş dakika sallasan hemen uyuyor...son olarak sut için bagi calistim az az geldi ama devami gelmedi...birde benimki biberona alisinca meme zor geldi...bende bir noktadan sonra biraktim...saracoglunun kuru var. Ayrıca laktamil ve bitki cayi almistim....alinacak çok şey var demissin evet coook doğru gecen Esim hesaplamis 5500 TL harcamisiz..ama degerrrrr inanki degerrrr...tez zamanda sen ve diğer arkadaslarimda bu duyguları yasar insallah
Koruma yastığı bazı takımların içinden çıkıyor.Parmaklı karyolada şart.Biz şu anda bile kullanıyoruz.Gece devamlı dönüyor,başını devamlı çarpar yoksa.Hiçbir zararı da yok.
aslında bukadar zor olduğunu bilmiyordum
şimdi kendime yatak alacak olsam nekadar kolay gider alırım ama iş bebişe gelince sudan çıkmış balık oluyorum
park yatak konusunda bende çok araştırdım 3 yaşına kadar yatabiliyormuş bugün bakıcam eğer ikeanın beşiğide o civardaysa ikeadan alırım galiba
birde içine yatağını alıcam üstünede yorgancıdan ince yün sırıtıcam komşum söyledi bebeği sıcak tutarmış ve doğal bir ürün olduğu için aklıma yattı orda da yün mü yoksa pamuk mu konusu var hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum
yatak koruyucu alıncak şart oldu yani bunu duyduktan sonra
herşeyin en iyisi olsun istiyorum kızıma ama kullanışlıda olsun istiyorum
bu ana dizi nasıl bir şey tam bilmiyorum
onuda araştirim bakim :)
nasılsınız bakalım bacılar fırsatım olmuyor giremiyorum nete tosun müsade etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?