slm arkadaşlar bizimde bebegimiz olmuyor tek çare evlet edinmek ben sıfır bir yaş istiyorum bu mümkünmü hemen veriyorlarmı lütfen esirgemeden bebek alan yazsın bekliyorum kaç ay sürüyor almak ayrıca ben alırsam bebek hiç söylemeyi düşünmüyorum esirgeme kurumundan aldığımı acaba yanlış mı düşünüyorum
Zamancım nevresim takımını, uyku setini, battaniyesini, alezini, yorgan ve yastığını Taç Linens Mağazası'ndan aldım ben.bir dükkana girince içimden sanki canavar çıkıyor
kızım inşallah çok küçük gelir inşallah bende her güzel anını yaşarım
biberon konusunda cam almaya karar verdim
en azından bir ihtiyaç konusunda karar verebildim :)
gittim ikeaya bebek karyolasına baktık dolaplara baktık
çok güzel bir karyola yanında aynı karyolanın tek trabanı olmayan hali vardi ilerde öylede kullanılabilir.
ama bana çok sert geldi bildiğin ahşap
birde park yataklara bakıcam
bacım sen bu yatak örtüsünü takımını nerden aldın
iyi haftasonları kızlar...bebek arabası almak istiyoruz...tavsiyeleriniz nelerdir...çift yönlü travel sistem...oto koltuğu takılabilen...kolay kapanan ve hafif...
kraft pahalı geldi biraz...gerçi 3000tl ye de araba görünce eşim...dondu kaldın da neyse...iki tane alırmıyız zor ama tavsiyen için tşk ederim...en iyisi araştırmaya devam....
SLM NİSRA NASILSIN??SIRANIZ BELLİMİ???BİZİM SIRAMIZ HALA BELLİ DEĞİL??
Deneyimli anneler 36 tane ağız mendili, 7 tane önlük almışım? Sizce bunlar yeterli mi yoksa daha almam gerekiyor mu?
Çok heyecanlıyım, çok umutluyum, içim kıpır kıpır. Hayır olsun inşallah, şimdi bana olmasa bile inşallah en kısa zamanda burada güzel haberler paylaşır, mutlu oluruz.
Hazan72, babiesrus siz ne durumdasınız? Sizin içinde çok heyecanlanıyorum
Mahkememiz biteli 20 gün oldu hala kararın yazılması için bekliyoruz.Bu karar olmadan nüfus müdürlüğüne gidilmiyor.Keşke herkes işini düzgün yapsa,bir çocuk kimliğine kavuşacak ne kadar önemli bir iş yapıyorlar halbuki.Allah mübarek cuma günü yardımcımız olsun hepimiizn.Hayırlı cumalar.
iyiyim teşekkürler bıraz daha sabır biz kız erkek farketmez ve terk veya rıza diye seçtik sıra daha çabuk ilrlesin diye ki bu şekilde sıra çabuk ilerliyor endişe etme bende geçen sene mayısta başvurdum heyecanını anlıyorum ama sabırrrrr bize uzmanımız 2 veya 3 ay dedi ama yinede allah bilir ki zaten biz 1 seneye yaklaşıyoruz mantıken
Annem bana aklım ermeye başladığı andan itibaren masallarla anlattı3-4 yaş gibi. ancak neyazıkki ilk duyduğumda ne hisssettiğimi hiç hatırlamıyorum. Önemli olan bu olayı normalleştirmek. Nasıl renkler sayıları öğretiyorsanız evlat edinme kavramını da öğretin. onun evlat edinildiğini 3 yaşında söylemeseniz bile ki benim annem söylemiş evlatlık kavramını normalleştirin. Tabiki hem çocuğunuzun hem de sizin etrafınızda bu durumu anlamayanalr olacak. durumunu ona karşı kullanmaya çalışan aptal insanlarla karşılaşıcak. Ama bunlar canınızı sıkmasın. ona bu insanların küçük beyinli olduğunu, onun sizin kızınız olmasının nekadar olağan üstü mükemmel bir olay olduğu hatırlatın. annem bana şansım der. o da benim şansım.
Sevgili Loraley,zaman ayırdığın paylaşımlarda bulunup yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim.Anlatım tarzından gerçekten çok iyi yetiştirilmiş,sevgi dolu,akıllı,mantıklı,çok düzgün bir genç olduğunu anlıyorum.Yazılarını hep okuyorum.Ama annem bana şansım der,o da benim şansım cümlen beni çok duygulandırdı ağlattı.Ben de oğlumu Allahın bana verdiği en güzel hediye ve en büyük şansım olarak görüyorum.İnşallah o da senin annene hissettiğin gibi o da beni şansı ve mutluluğu olarak görür.Biz de senin gibi bilinçli ve sevgi dolu bir evlat yetiştiririz.Hikaye oluşturma konusunda pedagog yardımcı olur diye düşünüyorum.İnşallah biz de aklı erdiğinde 4 yaş gibi söyleyeceğiz.Bu biizm sorumluluğumuz.Annene ve sana kucak dolusu sevgiler.Annen eli öpülesi,harika bir anne.Yetiştirdiği evlat da öyle.
canım ya resmen sen yazdınmı acaba diye giriyorum bu aralar buraya .canlı kanlı büyümüş mutlu bir örnek görmek benide çok mutlu ediyor.bende oğluma hep armağanım derim.paylaşmak istedim.
:)
canım sizn mahkeme süreci ne kadarda bitti.bizim 1 yılımız biteli 2 ay falan oldu.martın sonunda yapılacak ön inceleme mahkeme günü geldi.sizinde ön inceleme mahmeniz oldumu?bu herkeste olmuyormuş sanırım.
canım ya resmen sen yazdınmı acaba diye giriyorum bu aralar buraya .canlı kanlı büyümüş mutlu bir örnek görmek benide çok mutlu ediyor.bende oğluma hep armağanım derim.paylaşmak istedim.
:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?