avatarın değişince ben bile garipsedimhayırlı olsun
bu arada biri birşey mi dedi sana? sanki biri seni üzmüş gibi hissettim:44:
üzülme Rabbim inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşturacak seni ve bugünkü üzüntülerin uçup gidecek - bize evladımla şunu yaptık böyle mutluyuz diyeceksin ve emin ol o kınayanlar da bir gün pişman olup senden özür dileyecekler
ben birşey anlatacağım sanırım bu platformda paylaşmadım emin değilim
iş yerinde birlikte çalıştığımız ve sohbetini sevdiğim bir bey var 3 yaşında bir kızı var ve çok hassas bir çocuk meğer onu da ailesi evlat edinmiş bunu öğrendiğimde o kadar mutlu oldum ki size anlatamam - buraya yazdığım elimden geldiğince takip ettiğim insanlardan biri de en yakınımda... onunla evlat edinmeyle ilgili de sohbetlerimiz oldu - sanırım benim garipseyeceğimi düşündü ama tam tersi ben mutlu oldum çünkü evladına olan sevgisinden zerre şüphem yok onu beklemişler ve kavuştuklarında hayatlarına yeni bir ışık girmiş maşallah yavrum öyle mutlu bir çocuk ki... zamancım senin de evladın çok mutlu olacak emin ol ve yaşayacağınız güzel zamanları düşün
yaaaaaaa ben sizi çok seviyorum güzel anneleryazarken bile duygulandım
kimse var mı nasıl gidiyorr
desene yıl çıkmadan bebeğin inşallah gelicekben varım bizde bir gelişme yok henüz gecen hafta uzmanımızla konustum 2013 mayısta müracaat edenlerin bebeklerini şubatta yerleştirdiklerini söyledi bu güzel bir haber kavusmamıza az kaldı
Zamancım,
Gönlü güzel ve hassas arkadaşım... Güzel sözlerin için teşekkür ederim ben de giremediğim zamanlarda bile özlüyorum burayı ama bodoslama da girmek olmasın diye yazmıyordum bu sefer daha da uzaklaşıyorum sanki - neyse artık fırsat buldukça girerim sizlerin güzel haberlerini okumak bile beni mutlu ediyor
O gönderdiğin video açılmadı ama az çok ne demek istediğini anladım. Hiç canını sıkma, senin de kollarında olacak kızın az kaldı hayırlısıyla...
Burada birçok kişi evladına kavuştu hepsine sanki kendi kardeşim ablam akrabammış gibi sevindim inşallah senin için de sevindiğimiz günler gelecek - buradan yazacaksın evladıma kavuştum çok mutluyuz diye...
Eki Görüntüle 1009388
ilk defa resim yüklüyorum bakalım oldumu
olmuş:) bu kızıma ördüğüm ilk yelek
inşallah giymekde nasip olur
bana göre evlatlık edinmek hiç kolay bişey değil kendi evladından bakması çok daha zor düşünsene sen anne olabilirsin peki eşin ona tam bir baba olabilecekmi kendi evladın olsa babası bağırsa kızsa sesini çıkarmasın ama evlatlık olana bağırınca için sızlamazmı düşünmezmisin acaba gerçek çocuğu olsa öyle yaparmıydı die aklından geçer....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
baba için eğer kız çocuğu ise kesinlikle bi odada babasıyla kalamayacak yanında rahat bi şekilde giyinemeyecek daha neler neler...
bide şöyle düşünelim...!
kalktın bir evlatlık aldın Rabbim olmazları oldurandır sana bir evlat nasip etti imtihan dünyasındayız teraziyi eşit tutabilcekmisin sen tutun eşin tutabilecekmi
bence bu dediklerimi bi düşün herşeye hazır ol ve evlatlık edin..
Dinimiz evlatlığı evlattan ayırıyor mu? Merakımdan soruyorum ben aynı olacağını düşünmüştüm.
desene yıl çıkmadan bebeğin inşallah gelicek
evet teyzesi kızım yavaş ama emin adımlarla geliyor
bende akşamları kızıma yelek örerek vakit geçiriyorum
2 tane ördüm 3.de yolda bitince resimlerini paylaşıcam
aslında ben örgü bilmezdim
gözünü sevim netin araştırınca neler buluyorsun neler
vidoları izleyerek öğrendim
ufak tefek örgüde hatalarım var ama onlardaolsun :)
elimdeki yeleği bitirdikten sonra keçeden kapı süsü takı yastığı ve mevlüt şekerini yapıcam
banada iyi oluyor akşamları iş bitsede eve gidip örgümü örsem diye bekliyorum
Eki Görüntüle 1009388
ilk defa resim yüklüyorum bakalım oldumu
olmuş:) bu kızıma ördüğüm ilk yelek
inşallah giymekde nasip olur
Canım hepsi birbirinden güzel olmuş hele morluya bayıldımkızıma ördüğüm patiği Eki Görüntüle 1009422
buda bot şeklinde bir patik Eki Görüntüle 1009426
buda süveter aslında ben düz örgüden başka bişey bilmiyorum yüncü kızda akıllı ip var onunla ör kendiliğinden desen çıkıyor dedi ama bende çıkmadı
yamalı gibi bişey oldu Eki Görüntüle 1009428
bu kadar kızıma akşamları ördüğüm cicileri
ben tabi sizler gibi becerikli değilim bildiğim tekşeyde düz örgü
ama nasıl olmuş inşallah beğenirsiniz
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz gönlü güzel anneevlat edindim denebilir mi bilmiyorum eşimin ilk evliliğinden olan bir kızı var velayet babada evlendiğimden beri ben bakıyorum bu arada doğum yaptım ve mecbur kalmadıkça yanımdan ayırmadım ikisini birbirinden ayırmadım ikisi de canım ciğerim benim anne diyor prensesim bana annesinden yeni geldi bacakları mosmor dövmüş çocuğu ve kadın ortada yok kaçmış gitmiş birisiyle artık istese bile kızını göremeyecek biliyorum içinizden bazıları bana kızacak bunu söylediğim için ama ben kızımı düşünüyorum çünkü her seferinde psikolojisi bozuluyor. Kızımın öz annesi temmuzda doğum yaptı neden bebeğe yaklaşıyor diye çocuğu dövüyormuş ve sudan bahaneler uydurup dövüyormuş sürekli ben onun gözünün içine bakarken bunu yapmasına katlanamıyorum sinirimden hüngür hüngür ağladım öğrendiğimde. Kendi nüfusuma almak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum internette okuduğuma göre 30 yaşıma gelmem gerekiyormuş 5 sene daha bekleyip alacağım kızımı kendi nüfusuma
bacım bu alıntıladığın mesaj ilk sayfalardan artık bu topik böyle konuları aştı
evlatlık değil evlat edinilmeyle ilgili olarak vefat etmeden önce kişi kendi malını istediği kişi yada kişilere verebilir.
yani vasiyet yoluyla verebilirsiniz öldükten sonra ise miras hukuku geçerli olur
onda da tüm kan bağı bulunan kişiler mirasa ortak olan kişilerden helallık alınma yoluna gidilir.
bunda da işte akrabalarına ne kadar güvenebilirsen
miras hukukuna kalmamak için ilk yol daha sağlıklı ve zahmetsiz
kızıma ördüğüm patiği Eki Görüntüle 1009422
buda bot şeklinde bir patik Eki Görüntüle 1009426
buda süveter aslında ben düz örgüden başka bişey bilmiyorum yüncü kızda akıllı ip var onunla ör kendiliğinden desen çıkıyor dedi ama bende çıkmadı
bu kadar kızıma akşamları ördüğüm cicileri
ben tabi sizler gibi becerikli değilim bildiğim tekşeyde düz örgü
ama nasıl olmuş inşallah beğenirsiniz
Canım evlat edinip nufusuna gecirdikten sonra o senin evladin oluyor her anlamda, vasiyete gerek yok, o zaten senin yasal mirascin oluyor, tipki öz cocugun gibi, hicbir fark olmuyor.. yani illa yasarken vermene gerek yok..
sorma dün akşam uzun uzun resminize baktım Rabbim dedim benim eşimde böyle olucakmı
ben ne kadar heyecanlıysam o bir okadar sakin
ben ne kadar bir şeyler almak istiyorsam o bir okadar duruyor
hele gelsin hele belli olsun hele sıra yaklaşsın diyip duruyor
inşallah bizde nasip olur
bacım ben netten bakarak ördüm düz biliyorum birde haroşa biliyorum okadar :)buda süveter aslında ben düz örgüden başka bişey bilmiyorum yüncü kızda akıllı ip var onunla ör kendiliğinden desen çıkıyor dedi ama bende çıkmadı
canım bu tam akıllı iplerden değil , alırken çok dikkatli olmak gerekiyor akıllı iplerde. Bir de örgüdeki ilmek sayılarına göre motif çıkıyor. Ben o yüzden akıllı ip kullanmam. En iyisi ebruli ip kullanmak ( eğer sadece düz örmeyi düşünüyorsan ). Aslında örgü kitapları çok güzel ilmek sayıları ve ajurlar hakkında bilgi veriyor. Ben yıllardır kitaplardan bakarak bir çok örnekli kazak ördüm. Ördüğün yelek çok güzel olmuş, sade ve güzel. Tam cici kız modeliaslında ben haşarı yaramaz çocukları severim, yaramaz çocuklar araştırmacı oluyor
benim eşimde öyleydi adamda bi rahatlık dur bakalım demeler vakti gelsin öyle bakarız demeler insanın hevesi kırılıyo tabiki
ama eve gelince heleki gece sesini duyunca benden önce kalkıyo babası babası diye koştuyo gaz sancıları çok fena eli ayağı karışıyo boş boş bi oraya bi buraya koşturuyo seninde öyle olur
bacım ben netten bakarak ördüm düz biliyorum birde haroşa biliyorum okadar :)
Bir de kız çocuklarında kullanabileceğin süs ipler var , onlar da etek uçlarında kol uçlarında çok değişik hava veriyor, ben onlarla yiğenime örmüştüm.. Albenisi fazla oluyor, çocuklar da yürümeye başladıklarında sallanabilen şeyleri üzerlerinde görünce mutlu oluyorlar.
Canım hepsi birbirinden güzel olmuş hele morluya bayıldımRabbim inşallah bebişine giydirdiğin günleri de göstersin sana ben de örgü falan bilmem düz örgüyü kuzenim öğretmişti ama hiç yapmadım bilmiyorum ileride heves eder miyim o beceri bende var mı acaba?:44: dediğin gibi internetten çok şey öğreniliyor ben de motif makinesi aldım ama henüz denemedim şal - battaniye falan örmek istiyorum da bu aralar el işinden ziyade mutfak merakım var
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz gönlü güzel anne
Siz eşinizin evladını kendi evladınız saymışsınız ama sonuçta eşiniz babası... Tabii annelik bence yürek işi yani bazı insan doğuştan annedir mesela ben de onlardan biri olduğumu düşünürüm hep... Bir çocuk gördüm mü kendi evladımmış gibi sarılır öperim bunun doğurmakla alakası olduğunu düşünmüyorum gönlünüzdeki sevgiye bağlı...
Şimdi nüfusunuza alma işini bence bir avukata danışın çünkü bu topikteki kişiler kurum aracılığıyla evlat edinip gerekli prosedürler sağlandığında kendi nüfusuna geçiriyorlar yavrularını ama eşinizin çocuğu olup kendisine şiddet uygulayan bir "anne"si olması sebebiyle annelikten tabir-i caizse azledilebilir mi bilmiyorum:44:
desene yıl çıkmadan bebeğin inşallah gelicek
evet teyzesi kızım yavaş ama emin adımlarla geliyor
bende akşamları kızıma yelek örerek vakit geçiriyorum
2 tane ördüm 3.de yolda bitince resimlerini paylaşıcam
aslında ben örgü bilmezdim
gözünü sevim netin araştırınca neler buluyorsun neler
vidoları izleyerek öğrendim
ufak tefek örgüde hatalarım var ama onlardaolsun :)
elimdeki yeleği bitirdikten sonra keçeden kapı süsü takı yastığı ve mevlüt şekerini yapıcam
banada iyi oluyor akşamları iş bitsede eve gidip örgümü örsem diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?