Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım benimkide öyle heveside var ay babası hadi bakalım sen şöyle yap sen böyle yap seni seviyo şöyle güzel mama yapıyosun hani babası bezi nerdeymiş falan diyerek böyle oldu canım normali danamdır o benim bide bebiş gözlerinin içine bakarsa mama yedirirken bitti gitti aile olduğunu ozaman daha iyi anlıyolar erkek biz gibi değilki biz ta en başından bebeğimize ee yapmayı öğreniyoruz

Zaman söylemeden geçemedim.Hepsi güzel ama özellikle ayakkabı şeklinde olan patiğe bayıldım.Kızn iyi günlerde,analı babalı giysin inşallah.
Benim eşimde acele etme gelince alışverişini yaparız derdi,ben alınabilecek olan ufak tefekleri hep aldım,onu dinlemedim,kendinizi bu zevkten mahrum etmeyin.Erkekler ne olursa olsun hissettiklerimizi tam anlayamaz.Çocuğuma bir şey almaya başladığım anda sanki dertlerim bitti,içime bir sevinç doğdu.Kavuşunca zaten mutluluğu o zaman buldum.Benim miladım ona kavuştuğum andı.Yavrumdan önce yavrumdan sonra şeklinde.Örün,alın,tasarlayın,yavrularınız da siz de herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Allah razı olsun bacım inşallah kızım gelicek inşallah ördüğüm hırkalarıda giymek nasip olur
canım kızım benim belki daha doğmadı belki ana karnında bile değilsin ama seni çok seviyorum

Allah razı olsun bacım inşallah kızım gelicek inşallah ördüğüm hırkalarıda giymek nasip olur
canım kızım benim belki daha doğmadı belki ana karnında bile değilsin ama seni çok seviyorum

Ellerine sağlık zamancım, kızın güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah.
Geçen gün bahsettiğin çocuk sahibi olmayanlarla ilgili söylenen sözlere de sakın aldırma. Önce bende çok üzüldüm ama sonra Allah çocuğunda hayırlısını versin dedim. Seni doğuracağıma taş doğursaydım diyeceğime çocuğum yok diyeyim. Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, biz gönlümüzü ferah tutalım. Hem bebeklerimiz kısmetse yolda

Zamancin kizin icin yaptigin orguler cok guzel olmus ellerine saglik.

Merhaba kizlar;
Kizim 7 aylik oluyor iki gun sonra.İnanamiyorum 42 gunluktu kucagima ilk aldigimda.Zaman o kadar cabuk geciyorki.Gecmise bakinca aslinda daha basvuru yapali 13 ay oldu ama nerdeyse 6 aydir benimle.Ben kizina hizlica kavusan annelerdenim
Oysaki hep onumuzdeki haziran esime gore ise onumuzdeki eylulde gelicekti tahminimizce nerden bilebilirdikki bize soylenen Sure iki yildi.Simdi ise gecmisi dusunup guluyoruz esimle.Size soylemek isterim ki gercekten cookkk guzel bir duygu
Tarifi imkansiz.Sizin bebeginizde hic beklemediginiz bir anda gelecek.Mutlaka hazirlik yapin.Ben ya da biz , cok zamanimiz var diye bisey almadik.esim de sizlerin esleri gibi aldirmadi.Bakar uzulurum diye.Oysaki birgun tlf caldi ve gelin dediler.Kizimi alip eve geldigimde ona giydirecek bir corap bile yoktu.ne yatak ne yastik ne kiyafey ne de badi.Dinlemeyin kocanizi.Benim gibi dimdizlak ortada kalmayin insallah hepiniz tez vakitte alirsiniz bebeklerinizi kucaklariniza....

Lvny kızını sağlıkla büyüt güzel günlerini gör inşallah. Bende senin ilk aldığın zamanlarda yazdıklarını hatırladım. Bekleme sürecimde senin yaşadıkların moral kaynağım oldu. Şaka maka bende başvuralı 7 ay olmuş zaman nasıl da geçiyor. Oysa hiç geçmiyor gibi geliyor beklerken. Darısı yavrularımıza kavuştuğumuz günlere olsun)
Sevgiler

Haluk Yavuzerin kitapları çok iyi..Ben ana baba ve çocuk,çocuğu tanımak ve anlamak kitaplarını okudum.En çok akıllı bebekler akademisinde hoşlandım..Kızımız gelince içinden seçip seçip oyunlar oynayacağız

sevgili minapia; bende şuan haluk yavuzerin çocuğunuzun ilk 6 yılı olan kitabını okuyorum resimlerlede desteklenmesi güzel olmuş sade ve anlaşılır bir şekilde yazılmış bu kitabı bitirince sizin önerdiğinizide araştırıcam:114:

Haluk Yavuzer'in kitapları bu alandaki en anlaşılır ve net bilgilerle dolu bilgiler içeriyor.. yakamoz yayınlarından robert j.mackenzie- çocuğunuza sınır koyma, dr harvey karp'ın mahallenin en mutlu yumurcağı ve elizabeth pantley-çocuğunuzla işbirliği yapın kitapları da 1 yaş üzeri çocuk gelişimini anlamak açısından faydalı. ilk elizabeth pantley'in kitabını okumuştum. bu alanda seri eserler yayınlayan bazı türk yazarların bu kitaptaki bazı paragrafları aynen kullandığını görüp şaşırmıştım. sonra bari orjinalinden okuyayım diye diğer yazarların kitaplarını da okudum :) bazı örnekler biraz fazla amerikanvari gelse de fikir edinmek, çözüm yolları bulma konusunda faydalılar..

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Eki Görüntüle 1009388

ilk defa resim yüklüyorum bakalım oldumu

olmuş:) bu kızıma ördüğüm ilk yelek
inşallah giymekde nasip olur

Bayıldım bu yeleğe!!!Maşallah çok beceriklisin!Nasıl ördün?Bana da anlatsana ya da hangi siteden baktın?..Ellerine sağlık,en kısa zamanda ve güzel günlerde giydir inşallah!Bebeğinin üstünde görmek nasip olsun arkadaşım:)
Ben de ördüm ama çizgili ve bir ters bir düz;lastik diyorlar hani..3 tane ördüm;eşim de dalga geçiyor başka model yok mu diyeBuraya ben de koymak isterdim ama nasıl konacağını bilmiyorum..

Kitap haluk yavuzer'in değil ve ilk kısımlar pek bir bilimsel olmuş,hamilelikten de bahsediyor ama ileri sayfalarda ay ay güzel oyunlar var;beyinle bağlantısını da açıklamış..Hepsinde yokmuş;ben içinde müzik cd'si olanını buldum..Yoga falan da var

Bir anne bu kitaptan bahsediyor burada:
http://yagizlahayat.wordpress.com/2010/08/14/akilli-bebekler-akademisi/

lilycim çok ama çok teşekkür edrim çok giremiyorum bu ara daha çok küçük denizliye geldiğinde beklerim öpüyorum seni

Kızlar üzüntülü haberlerim var.

Taşındığımız için yeni evimize uzmanımız ziyarete geleceki, bununla ilgili kendisini belki 5 kez aramışımdır. Sizi unutmadım merak etmeyin gelicem dedi her seferinde. Ben de içimden acele ediyorum, benden 1 ay önce başvuru yapan arkadaşımız çocuğuna kavuşmuş, bana da az kaldı diye düşünüyordum. Nerden bilebilirdim ki bana söylenmeyen gerçeği?

Evlilik ve yaş şartlarımız tam anlamıyla evlat edinebilmek için tutmuyor. İlk başvurumuzu yaparken bana siz yaşınızı doldurmadan evlat edinemezsiniz demişlerdi, kabullenmiştim. Ama bir yandan da bari kurumdan değil başka şekillerde evlat edineyim diye araştırmalara başlamıştım ki, uzmanımız bana eski evime ziyarete geldiğinde tüzük ve yönetmelik arasında farklılık var, onlar düzeltiliyor sadece eşlerden birinin 30 yaşında olması yeterli, sıranız gelince bebeğinizi alabileceksiniz demişti. Bana bunu 5 ay önce söylemişti. Ben uzmanımdan bu sözleri duyunca hiç bir hazırlık yapmamışken araştırmalara başladım, daha geniş eve geçelim taşınalım dedim, bebeğime eşyalar kıyafetler hazırlıklar yapmaya başladım. Maddi ve manevi olarak kızımın yuvamıza gelişine hazırlandım. Bu arada da uzmanımızla yüzyüze görüşmemiz ve telefon konuşmalarımız oldu ama bana durumdan hiç bahsetmedi.

Yeni ev ziyaretine gelince bana ne söyledi dersiniz? 5 ay üzerine hiç bir şey olmamış ve bu çok normal ve kabullenmesi basit bir olaymış gibi "size bebeğinizi veremiyoruz sıranız gelse de alamayacaksınız, 1 yıl bekleyeceğiz yaşınızın dolmasını" demez mi? ;(((((

İçimde kor alevler yanmaya başladı, bu yapılacak iş mi, bu kadar basit mi bizim duygularımız beklentilerimiz.. Bir de ben emzirebilmek için vücudumu hazırlıyorum, ona göre beslenip ona göre uygulamalar yapıyorum. Madem yaşım tutmuyordu niye umut verdin? Niye daha önce söylemedin? Bir telefon açamadın mı, yüzyüzeyken söyleyemedin mi.. Hadi unuttun, ben aradığımda söyleseydin.. Evimdeki mobilyanın değiştiğini hatırlayan farkeden insan böyle bir şeyi nasıl unutur? Bu kadar mı değersizim, bu kadar mı önemsizim?

"Bakın 1 yıl ne çabuk geçti anlamadık 10 ay da öyle çabuk geçer" demesin mi.. Allahımmm.. Onu bir de bana sorun dedim, bir de bana sorun.. İçim kan ağlıyor, yavrumun mobilyası bugün eve gelicekti, mobilyacı aradı boğazımda bişiler düğümlendi. Hayatımda ilk defa birine eğer hakkım varsa, hakkımı helal etmiyorum. Burayı da okuduğunu düşünüyorum, okusun, görsün, her şeyin o kadar basit olmadığını, içimin nasıl yandığını görsün..

Ankaradan yazı geldiğini, çelişkili durumlarda tüzüğün uygulanması gerektiğinin yazdığını söyledi. Yani her iki eşin de 30 yaşında olması gerekiyormuş net olarak. Ee dedim bu yazı ne zaman geldi? Hatırlamıyorum ama temmuz ayında olabilir dedi.. Ama siz bana ekim ayında gelip çocuğunuzu alabilceksiniz dediniz dedim, temmuzda geldiyse bunu bana nasıl söyleyebiliyorsunuz? Biz müdürümle farazi konuşmuştuk dedi. FARAZİ! Bu farazi konuşulabilecek bir mevzu mu? Madem farazi konuştunuz o zaman neden bana bunu aktarıyorsun, umut veriyorsun demezler mi? Neden yüreğimi dağlıyorsun, ben ne yaptım sana da bana bu muameleyi layık gördün demezler mi..

Anlayacağınız o ki arkadaşlar benim sıramın gelmesi uzun sürecek ya da farklı çözümler bulmaya çalışacağız, kuruma olan tüm güvenim ve saygım uzmanımız sayesinde yerle bir oldu.

Her şerde bir hayır vardır, bunda da bir hayır olduğunu umut ediyorum. Sonuç almak için devlet kurumlarına başvurdum ama yasal olarak bir şey yapılamayacağını söylediler. Arkadaşın hatası olmuş, size öyle söylememeliydi dediler. Belki koruyucu aile edinip ardından o çocuğu evlat edinebileceğimi söylediler. O konuda da çekincelerim var yavrum benden alınabilir diye.. 28 yaşındayım diye annelik bana layık görülmüyor, küçükmüşüm. ve devlet bunu değiştirmeyecekmiş, 30 yaş sınırını kaldırmayı düşünmüyorlar, evlat edinmek için çok genç görülüyorum. Seçeneği olmayan biri için geç bile.. Bunu siz yaşamadığınız için anlayamazsınız tabi, anlamanızı da beklemiyorum.

sevgili babiesrus başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm neyazıkki bizim duygularımızı anlayamıyorlar bu konuda nekadar hasas olduğumuzu bir annasalar eminim bizlere bu şekilde davranmazlar seninde dediğin gibi vardır bundada bir hayır inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun.

babiesrus canım sana onları söyleyen adamı bğazlamak geldi içimden....ne idiğü belirsiz eğitimsiz adamları alıyorlar böyle öenmli bir kuruma...be hey patavatsız adam....sen bi kadının duygularından hele ki bebek bekleyen anne adayının duygularını nasıl hafife alırsın da biraz daha bekleyin dersin....adam sırf orda 8-5 mesaisini doldurmak için çalışıyor desene......içimden çok şey geçiyor ama neyse.....üzülme canım...inşşalh sen de en kısa zamanda umuduna kavuşursun......rabbim sabredenlerle beraberdir canım...

Uzmanım adam değil, bir kadın... ;(

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…