bizde altı buçuk ay önce basvuru yaptık ben 29, eşim 33, yedi buçuk yıllık evliyiz müracaat etmemizde bir sıkıntı olmadı sizin niye oldu anlayamadım hayırlısı olsun insallah..
nerdeyse yıl olucak ramazan ayından önce ne güzel peşpeşe gelmişti bebişler şimdi aylar geçiyorda bir ses çıkmıyor
bizim bebişler nerdeler ?
Kizlar selam, forumumuza bir sessizlik coktu. Herkes iyi mi, moralleri yuksek tutuyoruz, siralarin ilerledigine eminim.
canım benim ne diyimsanırım beklemekten herkes yoruldu ..aynı benim gibi.... .göz yaşlarım ufacık duygusallığımda akıp gidiyor...çok zoruma gidiyor.bu uzmanların bizi anlamaması...neden bekletiliyoruz...yurtta hiçmi bizim şartlarımıza uyan yavrular yok.... tam 1 sene oldu ....ne kadar beklicez ..yada bekletilicez .bu yasalar nezaman bizlere çare olacak ...neymiş eşimle yaş aralığım çokmus 6 yaşında verilecekmiş.bilmiyorlarki benimyüregim sevgim büyük ....yaş neden bu kadar önemli.yurtta okadar yavrular sevgisiz büyürken .yaşlarımızı bahane ediyorlar...bizlere nedir bu ızdıraplar.Rabbim kimselere yaşatmasın ama yalnızlık çok zor......hayat deseniz anlamsız ve monoton......hayata bağlanmak istiyorum...geri kalan ömrümde anneligi tadarak yaşamak istiyorum.çokmu şey istiyorum....bu topiği aileden sorumlu devlet bakanımızın okumasını çok isterdim.ozaman belki bize çareler üretirlerdi ....
kızlar giremiyorum bir türlü tam yazıyorum hop benim paşa uyanıyor kaç tane yazı yarım kaldı aslında kalbim hep sizinle şimdi mışıl mışıl uyuyor çok şükür öyle huzursuz bir bebek değil maşallah ama yavrum gelelelidir hep bir hastane hep bir konturol telaşı birazda o yüzden aslında çok hassadı ama şimdi
yi biliyosunuzki benim bebeğim biraz problemliydi oksijensiz kaldığı için her ay gelişimi çok önemli çok şükür oda yolunda onunla aynı ayda olan bebeklerden bile daha hareketli agu diyor artık teyzeleri seesleri çıkartıyor gülücükler saçıyor etrafına bir kaç gündürde fıkırdamayı öğrendi uykusunda bile gülerken kıkırdıyoyarın bebek mevlütümüz var ona mevlüt kıyafetleri varya onlardan aldım çok güzel oldu çok yakıştı simokin gibi aslında çok duygusalım bugün hemde çok heyecanlı bir zamnalar mevlütlere gitmek istemezdim dayanamazdım rabbim banada nasip etti bunun telaşıda bir başka güzel allahım bir ana önce hepineze bir bir yaşatsın anlatması zor insan doğru kelimeyi bulamıyor çok güzel bir duyguymuş anne olmak evli olduğumuzun farnına vardık sanki onunla kızlar aklıma gelmişken biliyosunuz bizde gaz sorunu yaşıyorduk başlarda ama şimdi çok şükür hiç öyle sorunlarımız yok ben hiç bir gaz damlamsını vermiyorum bitkisel bir ilaç kullanıyorum NURSE HARVEYS kimyon yağı ve dereotu yağından oluşan tamamen bitkisel bir şurup gerçekten çok güzel mamasını içtikten 5 dakika sonra kendi bile çıkarıyor altanda yerken kapız problemimiz yok mamasını hazırlarken sabah akşam içine zeytin yağı koyuyorum yarımşar çay kaşığı bide ne yaptım biliyomusunuz belki duyanlarınız olmuştur içtiğimiz içme sodaları maden sularının sadesi akşamdan açtım asidi gidinceye kadar durdu ve bir tatlı kaşığı onu içirdim sonra ertesin gün bidaha sadece iki defa bunu bana doktor önermişti bende verdim ve çok faydasını gördüm ondan sonra ortadan kalktı biraz asitliydi verdiğimde kızlar aklınızda bulunsun diye yazmak istedim sabırlarınızın sonundasınız biliyorum dayanmak çok zor beklemek dahada zor ama sonu çok güzel onun bir gülücüğü onun için yaşadığın herşeyi bir çırpıda unutturu veriyor biraz daha sabır rabbim tez vakitte yaşatsın bu güzelliği hepinize
kızlar benim bebişim geldi tam yazdım silindi erkek 2 ci günümüz herşey çok güzel ılerleyen zamanlarda yazacağım kavuşma hikayemızi zamancım benım terk -rıza idi rıza bebek geldi düzeltmeleri yaparmısın kolun bebeş kucaklasın en kısa zamanda
kızlar benim bebişim geldi tam yazdım silindi erkek 2 ci günümüz herşey çok güzel ılerleyen zamanlarda yazacağım kavuşma hikayemızi zamancım benım terk -rıza idi rıza bebek geldi düzeltmeleri yaparmısın kolun bebeş kucaklasın en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?