Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım benim gözünaydın olsun darısı bize olsun oğluma kavuşalı 4 ay oldu tam olarak ne kadar sürdü mahkeme süreci 3 ay mı tam 1 yılı doldurunca sizmi kuruma haber verdiniz onlarmı söyledi mahkeme sürecinin başladığını kusura bakma merak ediyoruz ister istemez biran önce bizim kimliğimizi kullansın diye

Ayy canım benim bebişlerimizin doğum tarihi aynı benim delikanlı da 5'i bitirecek 8 nisanda ve benim bebeğim 8 aylık doğmuş çook zayıftı ve de çook sancılıydı gerçi hala gaz sancılarımız devam ediyor eskisi kadar olmasa da bünyesi de çokk zayıf (malum anne sütü almadı) hemen hastalanıyor paşamın canı çok tatlı burnu tıkansa dünyayı başımıza yıkıyor bir de nazlı dudak büzerek ağlıyor ilk günler sabahlara kadar uyumadık koynuma yatırıp onar dakikalık uykulara bile şükrediyordum yeterki uyusun diye şimdide kucağa alıştı beyimiz koynumda mışıl mışıl yere bırakınca gözler faltaşı gibi açılıyor biliyorsunuz ben yürüme engelli anneme de bakıyorum yani 2 çocuğum var birini uyutsam öteki uyanıyor ama olsun ben mutluyum ikisi de benim için çook ama çook değerli
3 gündür toplasanız 4 saati bulmaz uyuduğum zamanı tek isteğim Allahımın bana güç vermesi onlara layığıyla bakabilmek için (Allahım ne maddi ne manevi kimseye el açtırmasın)
Yine uzattım kusura bakmayın ama uzun zamandır yazamıyordum oğlum uyuyunca dayanamadım destan yazdım bu sayfa benim için çook değerli 4 senedir burada ne hüzünler ne mutluluklar paylaştık yakında güzel haberler almak dileğiyle Allahım isteyen herkesin özelliklede Hazanın kucağını doldursun evladıyla

SEVGİLERRRR.......

Merhaba canım hoşgeldin Allah gönlüne göre versin ben de bedenimden olsa bile bu yolla da anne olmayı kafama 17 yaşımda gördüğüm bir rüyayla koymuştum zaten ama eşimi ikna edemiyordum eşim de annesi karşı geliyor diye razı olmuyordu taaki annesiyle kardeşinin hainliklerini öğreninceye kadar
biz çok zor aşamalardan geçtik geçmişi okudukça görürsün hepsini yazamadım yaşadıklarımın sessiz takipçiydim sonradan ben de burdayım dedim eşimin annesiyle kardeşi engel olmaya çalıştılar kaynanam kuruma bile gidip istemediğini belirten cümleler sarfetmiş uzmanımız söylemese eşim bana inanmıyordu neyse öyle böyle hasta annemin dualarıyla Allahım yardım etti 4 yıllık bir bekleyişin ardından 4 ay oldu yavrumu kucağıma alalı biliyormusun son tüp bebek düşüğüm yaşasaydı doğum tarihleri aynı olacaktı (8 kasım) neyse inanki doğursam bu kadar kıymetli olmazdı Allahım bu güzel kokuyu bu özel duyguyu isteyen herkese nasip etsin ve de şunu belirtmek isterim gerçekten istiyorsan Allahım hayalindekinin aynısını yolluyor saçından göz rengine kadar bu bir mucize O BENİM MUCİZEM HAYATTA ELDE ETTİĞİM TEK HAYALİM ALLAHIM AYIRMASIN BİR ÖMÜR MUTLU OLALIM VE BANA HEEP BU GÖZLERLE BAKSIN DERİN DERİN BONCUK GÖZLÜM

Ne kadar güzel ya.. Allahım ayırmasın sizi. Hepp güzel günlerinizi göstersin... Biz daha yolun başındayız, çok heyecanlıyım... Ama çok şükür ki eşim bana destek... Aileler konusuna gelince henüz paylaşmadık.. Tüp bebek denediğimizi bile sadece benim ailem biliyor.. Eşimin ailesi yaşımız gereği herhalde, çocuk sormaya başladılar.. 6 ay oldu yok mu daha bişey falann.. Ahh ahhh bakalım neler olacak.. Ama mis kokulumu biran önce kucağıma almak istiyorum...

Otuznisan ne güzel canim...ilk zamanlar uykuda silinti vardi yavaş yavaş düzenliyor...gaz sancisi cekmedik kullandigimiz mama bu konuda iyiydi...golden goat keçi sütlü mama kullandik...onların bir gülüşü herşeye değer canim...Rabbim isteyen herkese versin inşallah... Diş kadintilarimiz basladi...birde yerimizde duramiyoruz bu aralar...

Mutluluğumuza ortak olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Darısı herkesin yavrusunun başına olsun.
1 yılınızı doldurduktan sonra kurumu arıyorsunuz,zaten 1 yıl içinde de gelip gitmeler oluyor.Onlar bize 1yıl 15 gün sonra mahkemeye başvurmamız için oğlumuzun dosyasını verdiler.Biz de gidip bizzat dava açtık,avukat falan yok.Kurum yönlendiriyor sizi.Ben hesapladım oğlumuza kavuştuktan tam 1.5 yıl sonra kimliğine kavuşmuş.Son kimlik aşamasına kadar kurum yetkilisiyle birlikte gidiyorsunuz davalara,mahkeme işlerine.Mahkeme kararı sonuçlandıktan imza prosedürleri bittikten bir süre sonra da mahkeme nüfus müdürlüğüne haber veriyor,yavrunuz üstünüzde gözüküyor.Eşinizle birlikte nüfus müdürlüğüne gidiyorsunuz.Önce isim değişikliği ile ilgili dilekçe veriyorsunuz.Dilekçeden sonra hemen o an kimliği veriyorlar.

Her aşaması için herkese kolaylıklar diliyorum canı gönülden...

canım sonucu aldınmı nezaman alacaksın

canım sonucu aldınmı nezaman alacaksın

Cumartesi yumurta toplanacak canım.. Ama bizim doktor dondurup daha sonra transfer yapacakmış... Mayıs sonunda transfer olacak.. Arada histereskopi falan... Anlayacağın sonucu almaya daha var :):):) Haziran ortası gibi sonucum belli olur herhalde..

hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın

hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın

Amin inş canım, bugün son lucrini vurdum az önce göbişime.. Bu gece çatlatma iğnem var... Kasıklarım ağrıyor iyice.. Yumurtacıklarım büyümüşş..
Senin gibi biz de gebe oluruz inş canım.. Olsa da olmasa da bak biz kararımızı aldık.. Başvuru yapacağız kimsesiz biz yavruya kimse olmaya....

amin canım inşallah sende burdaki butün anne adayları benim gibi sevinir biliyorsun benim ikinci denememdi ama hiç umudum yoktu digerinde hep yattım ama bunda yatmadım gezdım hatta zigara kulanıyordum bunda içtim cünkü okadarki ümitim yoktu 10 .gün ilacım bitti ezzaneden ilac aldım o arada teste aldım bir yapım dedim yaptım 2 çizgi silik cıktı hemen hastaneye gittim kan yaptım ve ondada 48 cıktı inanamadım 12 .gün doktora gittim orda gene yaptık ve 106 cıktı eşimde bende şok olduk allahım herkese nasip etsin

Tek tavsiye, kimsenin fikrine kulak asma... Olumsuz karşılayanlar muhakkak oluyor, yakın veya uzak... Sen ve eşinin içine sindiyse eğer, bebişiniz geldiğinde herkes kabullenir... Biz ailelere başvurduktan sonra söylemiştik, bir taraf çok mutlu oldu, diğer taraf vazgeçirmeye çalıştı... Şimdi oğlumuz iki tarafın da kıymetlisi :)) tekrar aramıza hoşgeldin... Allah tamamına erdirsin... :))

Çok teşekkür ederim canım... İnsanlar her durumda konuşacak, yorum yapacak çok haklısın... Bu süreci sizlerle paylaşmak çok güzel.. Sırasını bekleyenlerdeki heyecann , yavrusuna kavuşanlardaki mutluluk... O kadar güzel ki herşey... Rabbiim bize ve isteyen herkese en kısa zamanda yavrularını versin canım... Tecrübeli arkadaşlarımızdan da çok şeyler öğreniyoruz, öğreneceğiz.. Çok teşekkür ederim yazan, paylaşan herkese..

Birgün biri deseydi ki, resmi kurum ve işlemler bile seni ağlatacak, mümkün değil inanmazdım, o kadar da deli değilim derdim :) ama öyleymişim :))) heidi çok sevindim... Ağlaya ağlaya okudum.. Darısı başımıza 3 ay kaldı senemizi doldurmamıza.. Arada sana özelden sorular sorabilir miyim vakti geldiğinde ? Sevgiler...

merhaba herkese yarın ev ziyaretim ver çok heyecanlıyım nelere dikkat etmem gerekiyo bilgi verebilir misniz.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

merhaba herkese yarın ev ziyaretim ver çok heyecanlıyım nelere dikkat etmem gerekiyo bilgi verebilir misniz.

hadi hayırlı olsun
ev ziyaretinde gelen uzmana göre değişiyor benim uzmanım baya incelemişti :)
ama genelde 15 dk falan duruyorlar
eve odalara bakıyorlar okadar
inşallah çok rahat kolay geçer
bir aşama daha bitmiş olur inşallah

hoş geldin bacım
Rabbim yardımcınız olsun inşallah sende anneler kervanına katılırsın
evlat edinmek için sizin 5 yıl şartını beklemenize gerek yok 30 yaş sınırından başvuru yapabiliyorsunuz
tedavinde inşallah olumlu sonuçlanır
benim eşimde hala tedavi oluyor henüz bir değişiklik yok spor olsun diye tedavideyiz yani :)

çok sevindim sonunda herşey bitti demek
darısı bizlere olsun inşallah

ağlamaktan göbeği çıkmış ya içim acıdı
iyiki senin gibi güçlü ilgili bir annesi var
inşallah sevginle hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…