Konyadan başvuru yapan arkadaşlar...başvuru süreci hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz....
selam kızlar....ben uzun zamandır sizlerin sessiz takipçisiyim...arada bir yorumlara bende katılıyorudum belki hatırlaynlarınız olabilir....Ama artık sesli takipçi olmaya karar verdimm....evet artık eşimle son kararımızı verdik kesin başvuru yapıcaz kısmet olursa ramazandan önce ...biliyorum 1 günün bile önemi çok büyük ama bunada şükür.......
semabiçer arkadaşımız da konyadan başvuru yapmış çok sevindim okuyunca çünkü bende konyadan başvuru yapacam yani bir yol göstericiye ihtiyacım varr...başvuru sürecinden biraz bahsedebilirmisn arkadaşım çok zorlandınmı evrak hazırlarken...bilgi verirsen sevinirim...
bu arada bebişine kavuşan annlere kocaman selamlar...bekleyenlerde tez günde kavuşasınız diyorum....
Kızlar sizlere bir sorum olacak. Özellikle evlat edinme davasını tamamlamış ya da davayı yeni açmış arkadaşlara..
Ailenin rızası doğumdan en erken 6 hafta sonra alınabiliyor ya.. Aile rıza vermek için mahkemeye gidip rıza veriyor. Evlat edinmek için biz ileride mahkemeye başvurduğumuzda bebeği veren ailenin mahkemeden aldığı rıza kararın üzerinden 1 yıl geçince mi davamızı açıyoruz? Yoksa bebek doğdu ve doğar doğmaz bebeği aldık diyelim.. Bebeğin 1. Yaş gününde mi evlat edinmek için mahkemeye gidiyoruz? Bu konuda sağlıklı bilgi sahibi olanlar lütfen beni aydınlatabilirler mi :)
Rıza kararından itibaren mi 1 yılı sayıyoruz, yoksa bebeği yanımıza aldığımız tarihi mi baz alıyoruz? Özellikle aile ile kendisi anlaşarak evlat edinmiş arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Çokkk teşekkür ederim şimdiden
canım aile rıza verdikten bir yıl sonra dava açabilirsin...yani doğar doğmaz aldın 1 sene sonra dava açsan 1 seneyi doldurmadığın için dava iptal olur...
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/ruya-goren-yavrusuna-siki-siki-sarildi-8314-video-haberi/
okadar güzel ki defalarca izledim
sizerlede paylaşmak istedim
iyi akş. kızlar..topik sessiz bu aralar....:)))) herkes beklemede sanırım...
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/ruya-goren-yavrusuna-siki-siki-sarildi-8314-video-haberi/
okadar güzel ki defalarca izledim
sizerlede paylaşmak istedim
İyi akşamlar...küçüklüğümden beri evlat edinmek fikri hep aklımın bir köşesinde idi.yaşım 32,evli değilim..iyi bir işim ve gelirim var..koruyucu aile olmak istiyorum,şartlar arasında evlilik yok diye biliyorum..doğru değil mi?ara ara çocuk esirgemeye giderdim,gönüllü anne olmak çok istedim ama maalesef akşam 5ten sonra ve haftasonları gönüllü annelerin girişini yasaklamışlar..şimdidlik ara vermek zorunda kaldım..umarım herkesin hakkında hayırlısı olur,minicik masum yavrularımız anne babalarına,sıcak yuvalarına kavuşur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?