Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Günaydın kızlar evlat edinmiş bebeğini almış annelere bir kaç sorum var yardım edermisiniz lütfen :)
Bizim ev ziyaretimiz gerçekleşti uzmanımız bir daha ki sefere bizi cagıracaklarını ve 2 saatlik bir görüşme olacağını söyledi bu görüşmede neler oluyor ne gibi sorular soruluyor anlatabilirmisiniz biraz :)

merhaba sezsez; evlat edinmek için de koruyucu aile olmak için de evli olma koşulu yok..
bekarlarda çocuğa yeterli aile ortamını sağlamanı istiyorlar.. yeterli ilgi ve sevgiyi verebildiğin ölçüde sıkıntı yok.. bol şans..

Çok teşekkür ederim...bu haber beni mutlu etti...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, sanırım bu sayfalarda paylaştıklarımız yanıt bulur sorularına:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=290676&page=1058

Kizlar nasilsiniz, ne var ne yok? Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz :) Nisra bebegine kavusmus, gozu aydin :) Heidi de oglunun nufus kagidini almis, cok sevindim. Ne kadar onemli oldugunu bunun artik cok iyi biliyorum.

Bizde bir yaramazlik yok, minnos buyumeye devam. Zaman cok ama cok hizli akip geciyor :)

Yasamezgimden hic haber goremedim, hersey yolundadir insallah. Haber alaniniz var mi?

MErhaba güzel anneler ve anne adayları,
Hepinizi verdiğiniz karardan ötürü kutluyorum. Hikayelerinizi okumak beni gözyaşlarına boğuyor mutluluktan, günlerdir en başından itibaren konuyu okuyorum, herkesin hikayelerini takip ediyorum tek tek. Her birinizin kavuşma hikayesinde kendi beeğimin doğumuna gidiyor aklım. Ne kadar tatlısınzı, ne kadar büyük sizin kalbiniz. Takıntılı, geri kafalı, ne dediğini bilmeyen insanların gelip buraya yazdıklarına kafanızı takmayın, sizler benim gözümde en değerli annelersiniz.

Aşağıdaki videoyu bugün izledim, ve sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgiler ve evlatlarınızla mutluluklar

http://www.mynet.com/haber/iphone/ilginc-haberler/dunyanin-en-zor-meslegi-1183291-1?share=1

Herkese merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum. Daha doğrusu giriyorum da sadece okuyabiliyorum. Bir şifre sorunudur gidiyor. Daha demin upuzun bir mesaj yazdım paylaşamadan sistem beni geri attı:)) Umarım bu sefer olur.
Arkadaşlar yeni gelenleri kutluyorum. Nisra'cığım bebişin hayırlı olsun. HeidiAnkara işlemlerinizin bitmesine çok sevindim. Ben de geçen hafta mahkemeye dilekçeyi verdim. Ancak bizim rıza kararı daha çıkmamış. Hakim evlat edindirme davasıyla birlikte görülmek üzere kararı geri bırakmış. Ne demekse artık. Sebebini ne ben ne kurumdakiler ne de avukat arkadaşlarım anlayamadık. Biraz endişeliyim ama çözülür herhalde. Bu saatten sonra aksi bir karar vermezler diye düşünüyorum, umuyorum.
Bu arada oğlum 2. kez ameliyat oldu. Yine 5 gün hastanede yattık. Ve yine hastaneden çıktıktan sonra çocuğum yeme ve uyku düzeni bozuldu. Şimdi düzene sokmaya çalışıyorum. Ama neyse ki ameliyat iyi geçti. Muhtemelen 3. ameliyata gerek kalmayacak.
Arkadaşlar havalar ısındığına göre İstanbul'da bir buluşma yapsak mı? Ben ilkine gelememiştim hepinizi çok merak ediyorum.
Hepinizi öpüyorum.

Kusura bakmayın özelden mesaj atamıyorum

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için inşallah herşey olumlu gider bizde bebegimize kavusuruz size de oğluşunuzla ömür boyu mutluluklar inşallah damat oldugu günleride görürsünüz...

Lütfen buluşma ayarlayalım, bizlerin de morale ihtiyacı var :)

Kızlar evlat edinme ile ilgili kafamdaki hukuki soruları sorabileceğim, tavsiye edebileceğiniz avukat veya hukuk büroları var mı? Davanızda birlikte çalışıp memnun kaldığınız avukatlar da olabilir..

İsim ve iletişim bilgilerine ihtiyacım var. İşini bilen birisini arıyorum evlat edinme davalarına bakmış ve bu konuda tecrübe sahibi olan bir avukat..

Çook teşekkür ederimm

Bu aralar moralim bozuk
Topikte sessiz
Sıramız ilerleyeceğine geriledi
Bazen kızım hiç gelmicek bugünler geçmicek gibi geliyor

geçmiş olsun fillo.. umarım son ameliyatınız olur. sarsılmıştır yavrum şimdi, yavaş yavaş düzene girer..
demek 1 yıl sona erdi :) dava konusunda hakimden hakime tutum değişikliği sözkonusu oluyor. aksi bir şey olacağını sanmıyorum.. ikisi birlikte görülüp sonuçlanır.. oğluşu öp yerime.. biz bu aralar istanbul'a geleceğiz.. ama yine paldır küldür bir gidiş-geliş sözkonusu olacak.. yeğenimle kızım bir araya geldiler mi ikisini ayırmak pek mümkün olmuyor; ikisine birden tek başıma gözkulak olmak da.. dolayısıyla koloni halinde 2-3 gün geçirip geri dönüyoruz.. umarım daha uzun soluklu bir ziyarette bir araya gelir, tanışırız.. sevgiler..

merhaba kızlar
evlat edinme konusunda benimde sizin yardımlarınıza ihtiyacım var
bizde 10 yıllık evliyiz ve çocuk sahibi olamadık
eşimin bikaç yıldır hep bi kız bebek evlat edinelim fikri vardı
enson bundan 2 ay önce söyledi ben hiç bişey söylemeden yatmaya gitmiştim
geçen hafta konuşurken bende ona bıraktığımı söyledim
1 haftadırda benimde içimden evlat edinme isteği geçiyor ama eşime söyleyemiyorum
çokda net değilim ne yapmalıyım acaba bir süre daha düşünmelimiyim yoksa oturup kararlaştırıp kuruma başmı vuralım?
komşumuzun kızı 1 erkek bebek aldı şuanda 1 buçuk aylık 2. ciyide almayı düşünüyolar çok güzel bi duygu olduğunu söyledi....
bende o deerece heycanlanıp heveslenebilirmiyim acaba kafam çok karışık ....

denizbulut evlat edinmiş biri olarak söylüyorum ki bence hiç ama hiç düşünme...eğer eşin de bu konuda sana destek oluyorsa hemen başvurun..kafan hiç karışmasuın...sadece kız-mı erkek mi ona karar verin terk mi rıza mı istiyorsunuz....bu mutluluk anlatılmaz sadece yaşanır....10 yıl az süre değil bebeğinle geçirdiğin her dakika her saniye neden daha önce başvurmamışım dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…