Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Biz de 25 nisan 2014 de başvurduk ankaradan kız bebek. Ramazandan önce aramıştık 15. sıra dediler. Ekimden önce sıra gelmez diye tahmin ediyorum, bu sene sıralar ağır ilerliyor. Bize 14 ayı geçti başvuralı, geçen seneye görev %50 daha az bebek yerleşmiş bu sene. Hayırlısı olsun bakalım.

Hatice merhaba hayırlı olsun en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle.. Acaba şuanki sıran kaç ve 15.sıra terk mi rıza mı

arkadaşlar ben istanbuldan başvurdum evraklarımı teslim edicem yalnız bu hafta bakırköy ametem ve piskoloji bölümüne göründük hallettik sonra heyete girdik sonra bize dosyanız bir hafta içinde kuruma gidicek dediler ama şu bahsedilen 550 soruluk teste sokmadılar bunu kurummu yapıyo yoksa piskoloji bölümümü bize niye yapılmadı anlamadım

550 soruluk test neymiski. Sözlü mu yazılı mi. Ya ben de Türkmenistan da savasta anne babasini kaybeden bebeklerden istiyorum. Bir arkadas soyledi. Cok bebek getirilmis. Bilginiz varmi. Acaba dahami kolay veriyorlar o bebekleri.

550 soruluk test neymiski. Sözlü mu yazılı mi. Ya ben de Türkmenistan da savasta anne babasini kaybeden bebeklerden istiyorum. Bir arkadas soyledi. Cok bebek getirilmis. Bilginiz varmi. Acaba dahami kolay veriyorlar o bebekleri.

Bize kurumdan söylenen yabancı uyruklu bebeklerde TC kimlik numarası olmadığı için işlemler çok çok uzun sürüyormuş. hatta bir aile, hala kimliğini çıkaramadıkları için okula kayıt yaptıramamışlar. yani düşünün 6 yaşına gelmiş ve hala işlemi bitmemiş. eğer bu getirilen bebekler söylenti değilse ve öncelikle kurum birşekilde TC kimliklerini çıkarırsa belki ama onun dışında işlemleri kolay olacağını sanmıyorum.

Aaa tabi ya degilmi ben de daha kolay olur sanmıştım.

Mrb psikometri testinden bahsediyorsun onun için randevu almanız gerekir Bakırköy de gittiğiniz hastaneden sizi yonlendirmeleri gerekiyor bir an önce randevu alın biz 2 hafta önce ordaydik bize verilen 04 . 08. 2015 tarihi evrakları mızı hazırlıyoruz bizde önümüzdeki hafta heyet için gideceğiz sonuçlarla birlikte tekrar rand alın gelin demişti Dr anca hast randevu aldım heyet raporu da hallolsun kurumdan randevu alıp evrak teslim edeceğiz bol şans hayırlı olsun

biz heyete girdik bir iki soru sorup hayırlı olsun dediler kuruma gönderceklermiş sonucu ama psikometri testi istemediler eğer gerekli olsaydı heyet istemezmiydi anlamadım biz kuruma götürüp evrakları eğer onlar isterse yaptırırız gerek duymadılar heralde anlamadım

Nasılsınız Bacılar
Benim bugün başım ağrıyor
İnşallah geçer
Yeni başvuranlar olmuş
Hayırlı olsun
Süreciniz su gibi aksın
En kısa sürede anne olun inşallah

Canım ben de Tekrdağ'da yaşıyorum. Sen başvurdun mu?
evet başvurdum evrakları teslim ettik 2 ay sonra görüşmeye çağırdılar tek tek görüştük elif hanımla sonra bize 2 ay sonra ev ziyaretine gelicem dedi sıraya gireceksiniz dedi 2 buçuk ay oldu geçen aradım 3 ayı doldurmamaya çalışıyoruz dedi hala bekliyorum siz başvurdunuz mu ev ziyaretinde ne soruyor bazı uzmanlar dolapların içine bile bakıyormuş böyle bişey yaşadınızmı bize ne soracak çok stresliyim gelsede artık rahatlasak

Bizde ankardan terk_riza ikizde olabilir dedik kiz bebek simdi ucunede ayri siraya mi girmis oluyoruz bide merak ettigim birsey var ankaradan muracaat ettik uzmanimiz gelicek haftaya bazi uzmanlar dolaplarin icine flan bakiyolarmis stres yaptim ankaradada yapiyliyor mu acaba bu arada uzmanimiz nilgun hanim lutfen

Nilgun hanım yapmıyor.. Bizimde o çok sevimli bi bayan.. Evin temiz olsun siz samimi olun yeter.. Heyecanınıza bebeği ne kadar istediğinize falan bakıyor.. Zaten sohbet havasında geçiyor.. Nasıl tanıştığınızı aile hayatınızı falan soruyor.. Eşinize sizi tanımlamasını sizede eşinizi tanımlamanızı istiyor.. Yok cnm her biri ayrı sıra olmuyor.. Aslında haticeninde dediği gibi farketmez diyince rıza sıranızı soyluyor..

Izmir'de sıra yavas ilerliyor gibi geldi bana. .listeye baktım erkek tercihi olanlar da 1 seneyi gecmis ..ben bekleme süresini en fazla 1 sene olarak hatırlıyorum, tabi erkek tercihi için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…