Yok ben eşimi henüz ikna edemiyorum. Ne tedaviye ne de kurum aracılığı ile evlat sahibi olmaya. Bekliyorum maalesef. Ama sizi görmem iyi oldu. En azından sürecinizi takip ederim. Biz buraya yeni taşındık. İstanbuldaki sosyal hizmetler çalışanı ile görüşmüştüm ama buradakileri tanımıyorum. Eşimi ikna edersem eğer tedavi olamıyorsam ben de çok istiyorum. Bakalım artık. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.evet başvurdum evrakları teslim ettik 2 ay sonra görüşmeye çağırdılar tek tek görüştük elif hanımla sonra bize 2 ay sonra ev ziyaretine gelicem dedi sıraya gireceksiniz dedi 2 buçuk ay oldu geçen aradım 3 ayı doldurmamaya çalışıyoruz dedi hala bekliyorum siz başvurdunuz mu ev ziyaretinde ne soruyor bazı uzmanlar dolapların içine bile bakıyormuş böyle bişey yaşadınızmı bize ne soracak çok stresliyim gelsede artık rahatlasak
Izmir'de sıra yavas ilerliyor gibi geldi bana. .listeye baktım erkek tercihi olanlar da 1 seneyi gecmis ..ben bekleme süresini en fazla 1 sene olarak hatırlıyorum, tabi tercihi erkek evlattan yana olanlar icin
amin canım ya ...burası istanbul gibi değil zorlanmıyorsun başvuruda...inşallah eşinde ikna olur şunu unutma 40 yaşından snra bebek alamıyorsun 40 yaşa kadar başvuru yapman lazım 40 tan snra 1 ile 5 yaş arası alabiliyorsunYok ben eşimi henüz ikna edemiyorum. Ne tedaviye ne de kurum aracılığı ile evlat sahibi olmaya. Bekliyorum maalesef. Ama sizi görmem iyi oldu. En azından sürecinizi takip ederim. Biz buraya yeni taşındık. İstanbuldaki sosyal hizmetler çalışanı ile görüşmüştüm ama buradakileri tanımıyorum. Eşimi ikna edersem eğer tedavi olamıyorsam ben de çok istiyorum. Bakalım artık. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.
Hayırlı olsun başvurunuz. Bizim uzmanımız bakmıştı, ama tek tek her dolaba değil. Girişe yüklük gibi dolap yaptırmıştık hoşuna gitti baktı içine ne koyuyosunuz diye Allahtan dolapların içi düzenliydi:) Bize 2 uzman birlikte geldiler. Bizim uzmanımız kitaplığımız var büyükçe biraz hoşuna gitti okudunuz mu bu kitapların hepsini dedi, kitapları biraz inceledi. Birazı eşimin birazı benim kitapların kendime ait olanların çoğunu okudum dedim. Balkona çıktılar yaz günüydü, manzara hoşlarına gitti orda çay içtiler. Pek bir şey yemediler. Yatak odasında süslü bir yatak örtüm vardı "bunu hergün örtüyomusun biz gelecez diye mi örttün, çalışınca zor oluyordur dedi:) Ben de misafir geleceği zaman örtüyorum dedim:) Bizim uzmanlar iyiydi sohbet havasında güzel geçmişti, seninki de iyi geçer inşallahBizde ankardan terk_riza ikizde olabilir dedik kiz bebek simdi ucunede ayri siraya mi girmis oluyoruz bide merak ettigim birsey var ankaradan muracaat ettik uzmanimiz gelicek haftaya bazi uzmanlar dolaplarin icine flan bakiyolarmis stres yaptim ankaradada yapiyliyor mu acaba bu arada uzmanimiz nilgun hanim lutfen
Çok sevindim, inşallah yakındır gelmesi. Merak etme sevgisiyle herşeyi aşarsın, uzmanlaşırsın burda bize tavsiyelerde bile bulunursun...Galiba kızımız geliyor
Sıramız 1 basamak daha düşmüş
Ve ben garip bir haldeyim
Uykuya düşkünüm dür acaba ağladığında uyana bilirmiyim ya sesini duymazsam
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Hatta yıllar dır 10 dk kucağıma bebek bile almışlığım yok
Rüyamda sürekli yataktan düşüyor
Yada kaybediyorum
Galiba kızımız geliyor
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Yada kaybediyorum
canım bende söylemedim bilmediklerini söyleme çünkü ailenin bilmesini çok önemsiyolar biliyorlar de zaten sonra öğrenecekler benim kendi annem asla olmaz dedi eski kafalı biraz el ne der kafasında ama elalem benim mutsuzluğuma çare değil bu yüzden söylemedim sıraya girince bebişimin gelmesine az kalınca söylicem bende anneme ailem üzülmesin diye yanlarında ağlayıp üzülmüyorum sanıyorlar ki umursamıyorum bu yüzdende karşılar çok üzüldüğümü görse belki bişey demeyecek ama annemin üzülmesinede dayanamıyorum öğrenince bir müddet benimle konuşmicak ama napimarkadaşlar size birşey sormak istiyorum biz ilk başvuruyu yaptık şimdi evrak işleriyle uğraşıyoruz eşimin ailesi konuyu biliyo ve destek oluyolar saolsunlar ama kendi aileme henüz konuyu açamadım zamanını bekliyorum görüşmede bunu söylemem benim açımdan eksi olurmu bunu önemserlermi
teşekkür ederim yardımcı oldun evet bende seninle aynı durumdayım beni en iyi sen anlarsın bizim desteğe çok ihtiyacımız var halbuki beni bu konuyu düşünüp araştırmama ve karar vermem görümcem sayesinde oldu kendi annesinede olsun evlat edinirler diye hep söyledi kayınvalidem şükür bu konuya sıcak bakıyo çok sevap diyo memnun ama kendi ailem konusunda tereddütlerim var bende senin gibi almama yakın söylemeyi düşünüyorum hayırlısı hepimiz içincanım bende söylemedim bilmediklerini söyleme çünkü ailenin bilmesini çok önemsiyolar biliyorlar de zaten sonra öğrenecekler benim kendi annem asla olmaz dedi eski kafalı biraz el ne der kafasında ama elalem benim mutsuzluğuma çare değil bu yüzden söylemedim sıraya girince bebişimin gelmesine az kalınca söylicem bende anneme ailem üzülmesin diye yanlarında ağlayıp üzülmüyorum sanıyorlar ki umursamıyorum bu yüzdende karşılar çok üzüldüğümü görse belki bişey demeyecek ama annemin üzülmesinede dayanamıyorum öğrenince bir müddet benimle konuşmicak ama napim
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum biz ilk başvuruyu yaptık şimdi evrak işleriyle uğraşıyoruz eşimin ailesi konuyu biliyo ve destek oluyolar saolsunlar ama kendi aileme henüz konuyu açamadım zamanını bekliyorum görüşmede bunu söylemem benim açımdan eksi olurmu bunu önemserlermi
Galiba kızımız geliyor
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Yada kaybediyorum
Galiba kızımız geliyor
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Yada kaybediyorum
Artık sıra sana gelsin bende seni takip ediyorum çok bekledin missss gibi bakarsın bizler çok sabrettik anne olmak hakkımız şu akar yolunu bulur müjdeli haberini bekliyorum Rabbim gönlünce versin hazırlıklar tamamıGaliba kızımız geliyor
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Yada kaybediyorum
ayyy hadi inşallah uzun zamandır sende bekliyorsun .... korkma bakmaktan onlar kendilerine baktırıyorlar....komşum aldı oda senin gibi korkuları vardı şimdi kendine hayret ediyo uykusuda ağırdı şimdi çocuk ağzını açar açmaz uyanıyor :)... yeterki bebiş gelsin bizler onlara daha kıymet veririz... hasretleri içimizi yakıyor... sen mutlu ol... anı yaşa... bunları düşünme...yeterki gelsinler tez zamanda....bizim yolumuzzz daha çok uzun...başındayızzz... nasıl beklicem bilemiyorumGaliba kızımız geliyor
Yıkaya bilirmiyim
Kısacası bakabilirmiyim
Daha önce hiç bakmadım
Yada kaybediyorum
bizi bizden başkası anlamaz arkadaşım...bende komşum sayesinde başvurdum destek oldu ....2 buçuk aylık bir kız çocuğu aldı onu görünce zaten direk başvurmalıyım dedim okadar tatlıki şimdi 1 buçuk yaşında...benimde kayınvaldem sıcak bakıyor alın diyor ... ya kaynanalar tamam diyorda bu anne babalar neden kızlarına yakıştıramıyorlar anlamıyorum....napalım hayat bizim...aileler ne kadara kadar yanında olabilir bir evladın verdiği mutluluğu heyecanı verebilir mi asla....onun için iyi yaptık başvurduk .... neden annelik duygusundan bebek kokusundan mahrum kalalım...emin ol bebişin gelince daha önce başvursaydım diyeceksin .... sakın pişman olma....evine neşe gelecek cıvıl cıvıl olacak....bunları nerden biliyosun dersen komşumdan benim bile evim onun bebişiyle biraz olsun şenlendi hergün seviyorum onu....şimdi birde dillendi komşu anne dıyor okadar mutlu oluyorum ki anlatamam....velhasıl kelam iyiki başvurmuşumteşekkür ederim yardımcı oldun evet bende seninle aynı durumdayım beni en iyi sen anlarsın bizim desteğe çok ihtiyacımız var halbuki beni bu konuyu düşünüp araştırmama ve karar vermem görümcem sayesinde oldu kendi annesinede olsun evlat edinirler diye hep söyledi kayınvalidem şükür bu konuya sıcak bakıyo çok sevap diyo memnun ama kendi ailem konusunda tereddütlerim var bende senin gibi almama yakın söylemeyi düşünüyorum hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?