Daha kavuşamadık maalesef bekliyoruz.. Sıramız az kaldı demek istemiştim .. Sizin uzman kim peki
ya 30 yaşı doldurmayı bekliceksiniz yada 2.5 ay daha bekleyip 5 yılı bekliceksinizMerhaba, biz kurumu aradigimizda bize başvurmanız için 30 yaşını doldurmuş olmanız gerekir denildi. Ben Kasım 1985 ddoğumluyum. Eşim 33 yaşında evliligimiz de 5 yılın tamamlanmasına 2,5 ay var. 30 yaşını doldurmaksizin evraklarimizi teslim etmemiz ve sıraya gitmemiz mümkün olur mu diye sorduk, bize 30 yaşını doldurunca başvuru yapabilirsiniz dendi? Bu durumda yanlış mı bilgilendirildik?
Canım biz zaten 2 yaşında düşündük eşimle olursa. Çünkü eşim bebeklere tahammül edemiyor maalesef. Ben 28 yaşındayım. İnşallah şu inşaat bitsin ciddi ciddi konuşup karar alacağız. Ama şuanlık tedavi olmaya çalışıyorum.amin canım ya ...burası istanbul gibi değil zorlanmıyorsun başvuruda...inşallah eşinde ikna olur şunu unutma 40 yaşından snra bebek alamıyorsun 40 yaşa kadar başvuru yapman lazım 40 tan snra 1 ile 5 yaş arası alabiliyorsun
Merhaba, biz kurumu aradigimizda bize başvurmanız için 30 yaşını doldurmuş olmanız gerekir denildi. Ben Kasım 1985 ddoğumluyum. Eşim 33 yaşında evliligimiz de 5 yılın tamamlanmasına 2,5 ay var. 30 yaşını doldurmaksizin evraklarimizi teslim etmemiz ve sıraya gitmemiz mümkün olur mu diye sorduk, bize 30 yaşını doldurunca başvuru yapabilirsiniz dendi? Bu durumda yanlış mı bilgilendirildik?
Yaşınızdan dolayı sistem sadece 0-1 arası bebeği kabul ediyor... Emin değilim ama bir yerlerde bununla ilgili bir şeyler okumuştum.Canım biz zaten 2 yaşında düşündük eşimle olursa. Çünkü eşim bebeklere tahammül edemiyor maalesef. Ben 28 yaşındayım. İnşallah şu inşaat bitsin ciddi ciddi konuşup karar alacağız. Ama şuanlık tedavi olmaya çalışıyorum.
İnşallah canımmerhaba arkadaşlar,
yaklaşık 10 gün önce gönüllü annelik için başvurmuş, geçen hafta da istenen evrakları hazırlamıştım. yarın sabah çağırdılar. sanırım gönülüüsü olacağım çocuk ile de yarın tanışacağım. kız mı, erkek mi veya kaç yaşında bilmiyorum ama içim böyle bir tuhaf oldu. garip bir heyecan var. umarım adım attığım attığım bu yolda bir minik için güzel birşey yapabilir, işe yarayabilirim...
merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 10 gün önce gönüllü annelik için başvurmuş, geçen hafta da istenen evrakları hazırlamıştım. yarın sabah çağırdılar. sanırım gönülüüsü olacağım çocuk ile de yarın tanışacağım. kız mı, erkek mi veya kaç yaşında bilmiyorum ama içim böyle bir tuhaf oldu. garip bir heyecan var. umarım adım attığım attığım bu yolda bir minik için güzel birşey yapabilir, işe yarayabilirim...
Geçen sefer kaçtın kaça düştün cnmBu ay sıra nasıl ilerledi acaba. Geçen ayki hayal kırıklığından sonra aramaya korkuyorum
Geçen sefer kaçtın kaça düştün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?