- 30 Eylül 2014
- 203
- 265
- 23
- 50
Cnm ya arayın nolcak en fazla soylemez sıranızı.. Az acındır kendini lütfen söyleyin falan de.. Ben haftaya aramayı düşünüyorum bakalım bende ilerleme var mıSıramız yaklaştıkça beni de bir heyecan sardı, galiba tekli sıralara düştük. Galiba diyorum çünkü bizim uzman sağolsun ağzı sıkı olduğu içinbenden sonra başvuranlardan haber alıyorum. Bir kaç gün sonra 15 ayı dolduracağız, uzun bir hamilelik dönemi oldu, sonu güzel olur inşallah.
Sıramız yaklaştıkça beni de bir heyecan sardı, galiba tekli sıralara düştük. Galiba diyorum çünkü bizim uzman sağolsun ağzı sıkı olduğu içinbenden sonra başvuranlardan haber alıyorum. Bir kaç gün sonra 15 ayı dolduracağız, uzun bir hamilelik dönemi oldu, sonu güzel olur inşallah.
O zaman sen aradıktan sonra arayalım bizde, peş peşeyiz nasıl olsa:)Cnm ya arayın nolcak en fazla soylemez sıranızı.. Az acındır kendini lütfen söyleyin falan de.. Ben haftaya aramayı düşünüyorum bakalım bende ilerleme var mı
Mrb ben size bisey sormak istiyorum merak ettimde.Herkes kavuşma hikayesi olsa demiş
Yakın duyarız merak etmeyin
Ben de uzun zamandır yoktum
Yeni geldim çoook yorgunum
Okadar işin arasında bir de dolma sarıyorum dolaba koyucam malum bizim kızın gelmesine az kaldı
Tekli basamaklar da ilerliyoruz
Hayır öyle bir şart yok, eğer varsa belgelerini istiyorlar o kadar.Peki arkadaslar evlat edinmek icin uzerimize bi ev yada araba isteniliyomu.
mal varligi sarti varmi.
Hayır öyle bir şart yok, eğer varsa belgelerini istiyorlar o kadar.
Mrb ben size bisey sormak istiyorum merak ettimde.
bu konuyu siz acmissiniz ve 2009 da acmissiniz
Ama basvuru tarihiniz 2013
Nolur yalnis anlamayin.sadece meraktan soruyorum.
konuyu actiginizda basvurmayi dusunme asamasindamiydiniz.
o 4 sene araliginda neler oldu.bi engelmi vardi.
dusunme asamasindamiydiniz.
cunku konuyu oyle guzel anlatmissinizki ben o yil basvurdunuz buzamana kadar kavusmussunuzdur diye tahmin ettim.
kacirdigim yada yalnis anladigim biyer varmi.
cvp verirseniz cok sevinirim
Yaa gercektenmi.aslında öyle bir şart yok. ancak bazı uzmanlar istiyorlar. Tam olarak kriter ne bilmiyorum ama bu sene bir arkadaşımızdan istediler, tapu olmazsa yerleştirme yapmayız dendi.
İnsallah istemezler yaaHayır öyle bir şart yok, eğer varsa belgelerini istiyorlar o kadar.
Himm anladim.Konuyu açan zaman değil aslında başka biriydi. ilk mesaj da, açan kişinin böyle bir düşüncesi olduğu ve forumdakilerin ne düşündüğüne yönelikti. ancak açan kişi uzun zamandır pasif olduğu ve konu onun sorusundan çıkıp bizlerin paylaşım yerine döndüğü için sayfanın admini konuyu zaman arkadaşımıza verdi ve zaman arkadaşımız da ilk mesajı düzenledi.
Arkadaşlar merhaba;
Kızıma kavuşalı 1 yıl olacak birkaç gün sonra çok şükür.. Evladına kavuşup, mahkeme aşamasını atlatmış olan arkadaşlarımdan tecrübelerini anlatmalarını rica edebilir miyim? Mesela şahit arkadaşlardan mı yazdınız? Ben kardeşimi düşünüyordum bir de arkadaşımı. Akraba olmaz dediler.. Arkadaş veya komşu vs olsun dediler uzmanlar. Şimdi 2 arkadaş yazıcam.. Yeni taşındım, o yüzden komşularımla daha tanışamadım, onlardan yazamam. Mahkemede size neler sordu hakim, şahitlere neler sordu? Aile mahmesine başvurduktan sonra mahkeme tarihi kac ay sonraya verildi? Bursa'da 3-4 ay sonraya veriliyormuş sanırım.. Yoğunluğa göre değişir herhalde... Eve polis ve psikolog gelmiş bir arkadaşımın mahkeme tarihine kadar... Sizde nasıl oldu gelişmeler... Heyecanlıyız her zamanki gibi... Bunu da atlatırız inşallahh kızımın kimliğini almamıza çok az kaldı.... Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına... Bakalım kızımın kimliği mi erken cıkacak, kardeşininki mi :) Sağlıklı olsunlar da hepsi olur inşallah.. Ama insan sabırsızlanıyor yine de.. Bu da apayrı bir heyecanmışş.. Ben mahkemede o ciddi ortamda da salya sümük ağlarım yine herhalde...
Ne guzel yaaa.rabbim mutlulugunuzu daim etsin.merhaba once gozunuz aydin olsun..mahkeme basvurudan sonra 1-2 aya kadar tarih olarak belirlenmis.sahit olarakda eski oturdugum yerden komsumla arkadasimi sahit gostermistik.onlara sizinle ilgili bazi sorular soruyorlar..ne kadar sure sizi tanidiklari ..kisiliginizle ilgili bazi sorular cocugunuza kavustuktan onceki ve sonraki yasantinizdaki durumla ilgili sorular sormuslardi..bu hakimden hakime degisiyordur..bize karari hemen vermislerdi..10 gibi bir sureydi sanirim kimliklerimizi almistik...sizlerede sorular soruyorlar..benim kizim yanimdaydi..yanimdan hic ayrilmak istemiyor anne diye sariliyordu..hakim anneyle yavrularini ayiramam diye espiriyle gulmustu..ve bende aglamistimminsaallah tek celsede kavusursun evladina..darisi diger annelerimize..oglum suan dokuz kizim bes yasinda oldular..zaman cok hizli geciyor
acabalarimiz asla olmadi..esimde bende cok istedik evlatlarimizi..nasil anlatayimki ben oglumu besbucuk yasinda kizimi 1.5 yasinda ayni anda dogurdum..onlar esim ve benim hucrelerimizden ozlemle sevgiyle dogdular...simdi allahima binlerce sukurler olsun evimizin icinde cocuklarimizin sesleri cinliyor..icini rahat tut...meleginiz herseyiniz olacak..Ne guzel yaaa.rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
nasil bi duygu.
korkulariniz oldumu baslarda.
neler dusundunuz.
acabalar oldumu sonradinda neler oldu.
esinizin davranisi yaklasimi nasildi.
biraz anlatirsaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?