Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Meleklerimize tez zamanda kavuşuruz inşallah...

Benim bayramım sanırım dün başladı. Gönüllüsü olduğum 9 yaşında bir oğlan çocuğu uzmanın arkasından başını uzatıp utanarak bana baktığı sırada. mahçup bir gülümseyiş yolladı bana ve yeniden saklandı uzmanın arkasına. arayanı soranı ziyaretçisi olmayan bir çocuk, ilk kez onu birisi görmeye gelmiş. top oynayalım mı dedi bana tanıştıktan sonra. ilk tanışmmaız kısa sürdü yaklaşık 15 dakika falan beraberdik ama bundan sonra her pazartesi yanına gideceğim. dün bütün gece o yaş gurubundaki çocukların psikolojisi, gelişimi vs ile ilgili araştırma yaptım internette. Sonra beraberken hem eğlenebileceği hem de gelişimine katkısı olabilecek faaliyetler düşündüm.

yuvadan sonra kötü olurum diye korkuyordum, ilk yuva ziyaretinden sonra ağlamaktan ve üzüntüden günlerce hasta yatmıştım. ama bu kez ağlamamam gerektiğini ve bir şekilde işin ucundan tutmanın üzülüp hasta yatmaktan çok daha faydalı olduğunu düşündüm. şimdi pazartesiyi iple çekiyorum :)

bu arada 8-9 yaş erkek çocuğunun ilgi alanı veya sevdiği oyun vs ile ilgili yeğen, arkadaş-dost-akrabadan gözlemi olan varsa önerilerinize açığım :)

sevgiyle kalın

Çok güzel bir şey yapıyosun. İnşallah çocuğun geldikten sonra da o çocuğu ihmal etmezsin, görmeden üzüldüm o haline. Arayıp soranının olmaması ne kötü İnşallah bundan sonra güzel bir manevi ailesi olacak

Senin ve şimdiden bayramı kutlu olsun.. Aradın mı kurumu cnm öğrendi mi sıranı

Bu ay sıra nasıl ilerledi acaba. Geçen ayki hayal kırıklığından sonra aramaya korkuyorum
Bende aynı senin gibi aramaya korktum bugün. Her ayın 15 inde arıyorum çünkü. Dayanamadım yine aradım ama ilerleme yok bizde. Mayıs ayından beri 1 kişi bile ilerlemiş yine 9. sıradayız.

Sevgili arkadaşlar; hepinize mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum... Tabii kii inşallahh en en kısa zamanda da yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum... Sevgiler...

Melek kalpli tüm anne ve anne adaylarının Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu Olsun. Hepimiz Icin daha kalabalık olacağımız, yuvamizda Miniklerimizin mutluluk seslerinin civildayacagi nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim. ♡

Senin ve şimdiden bayramı kutlu olsun.. Aradın mı kurumu cnm öğrendi mi sıranı
Yok canım aramadık. Bizim uzman arama ben sıran yaklaşınca haber veririm demiş. Bizim uzman pek fazla bilgi vermiyor, hazırlık yapmayın daha ben haber veririm demiş. Ama ben yinede biraz birşeyler aldım, beşiği, dolabı v.s kaldı. Odasını düzenlemedik daha. Sıramız yaklaşınca alacağız onları da.

Erkek mi sizin uzman.. Çünkü o öyle yapıyormuş aramayın falan diyormuş.. Ay ne kadar kotu yaaaa.
ne kadar merak ettiğimizi bile bile eziyet çektiriyorlar.. Ama bnm uzmanım en son aradığımda bu aralar kızlar fazla 3-4 tane kız yerleştirdik falan demişti.. Temmuzun ilk haftası aramıştım.. Muhtemelen sıran duşmuştur cnm

Biz kız istemiştik. Duyduğuma göre 4 tane falan kız yerleştirmişler, tahminen şu an 11. sırada olabiliriz. 2 aya kadar gelir gibi sanki. K.validem de bize gelmek istiyor, ben de çocuk gelmeden gelip gitsin istiyorum, biraz problemli bir kadın. Çocuktan haberi yok, beni çok fazla kıskanıyor, bir de çocuğu öğrenirse hepten başımızın etini yiyecek, naparız artık bilmiyorum. Eşim belki çocuk onu yumuşatır diyor bakalım inşallah dediği gibi olur

İnşallah çok az kalmıştır sıranıza sıramıza.. İnan anlamıyorum neden evimizin dışında kalanlar bizim hayatımıza karışırlar ki.. Kapımız kapanınca evin içinde yaşanan üzüntüyü de sevincide biz yaşıyoruz.. Bebek sahibi olamamanın ne demek olduğunu bizden başka kimse bilemez.. Allah bizi rahat bırakmayanları bildiği gibi yapsın

Bu arada uzmanınızı sormuştum kadın mı erkek mi diye :)

Bayram ziyaretinde beni çok etkileyen bir olay oldu. Eşimin akrabalarına ziyarete gitmiştik, ,ilk defa gittiğimiz bir aile. Çocukları vardı ikizler, kızın bir tanesi çok sevimli bir o kadar da hasta görünüyordu. Kalp hastasıymış, dudakları, elleri mordu, damak yarıklığı da varmış çocuk gelişememiş. Kucağıma aldım sevdim falan. Ayrılırken benim kucağımdan inmek istemedi, babasını bile istemedi, çok duygulandım ağladım. Onu orda bırakırken kendi evladımı bırakır gibi hissettim. İçimde hiç bir tereddüt kalmadıki artık her çocuk çok özel ve bize geldiğinde eşimde bende kızımızı çok sevicez. Eşimin de benim de o kız gözümüzün önünden gitmiyor çok etkiledi bizi

Forumumuz ne kadar sessiz oldu kimse bebişine de kavuşmuyor son zamandır

Arkadaşlar ikamet etmediğimiz ilden de başvuru yapabiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…