- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Çok güzel bir şey yapıyosun. İnşallah çocuğun geldikten sonra da o çocuğu ihmal etmezsin, görmeden üzüldüm o haline. Arayıp soranının olmaması ne kötüHepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Meleklerimize tez zamanda kavuşuruz inşallah...
Benim bayramım sanırım dün başladı. Gönüllüsü olduğum 9 yaşında bir oğlan çocuğu uzmanın arkasından başını uzatıp utanarak bana baktığı sırada. mahçup bir gülümseyiş yolladı bana ve yeniden saklandı uzmanın arkasına. arayanı soranı ziyaretçisi olmayan bir çocuk, ilk kez onu birisi görmeye gelmiş. top oynayalım mı dedi bana tanıştıktan sonra. ilk tanışmmaız kısa sürdü yaklaşık 15 dakika falan beraberdik ama bundan sonra her pazartesi yanına gideceğim. dün bütün gece o yaş gurubundaki çocukların psikolojisi, gelişimi vs ile ilgili araştırma yaptım internette. Sonra beraberken hem eğlenebileceği hem de gelişimine katkısı olabilecek faaliyetler düşündüm.
yuvadan sonra kötü olurum diye korkuyordum, ilk yuva ziyaretinden sonra ağlamaktan ve üzüntüden günlerce hasta yatmıştım. ama bu kez ağlamamam gerektiğini ve bir şekilde işin ucundan tutmanın üzülüp hasta yatmaktan çok daha faydalı olduğunu düşündüm. şimdi pazartesiyi iple çekiyorum :)
bu arada 8-9 yaş erkek çocuğunun ilgi alanı veya sevdiği oyun vs ile ilgili yeğen, arkadaş-dost-akrabadan gözlemi olan varsa önerilerinize açığım :)
sevgiyle kalın
Senin ve şimdiden bayramı kutlu olsun.. Aradın mı kurumu cnm öğrendi mi sıranıÇok güzel bir şey yapıyosun. İnşallah çocuğun geldikten sonra da o çocuğu ihmal etmezsin, görmeden üzüldüm o haline. Arayıp soranının olmaması ne kötüİnşallah bundan sonra güzel bir manevi ailesi olacak
Bende aynı senin gibi aramaya korktum bugün. Her ayın 15 inde arıyorum çünkü. Dayanamadım yine aradım ama ilerleme yok bizde. Mayıs ayından beri 1 kişi bile ilerlemişBu ay sıra nasıl ilerledi acaba. Geçen ayki hayal kırıklığından sonra aramaya korkuyorum
Yok canım aramadık. Bizim uzman arama ben sıran yaklaşınca haber veririm demiş. Bizim uzman pek fazla bilgi vermiyor, hazırlık yapmayın daha ben haber veririm demiş. Ama ben yinede biraz birşeyler aldım, beşiği, dolabı v.s kaldı. Odasını düzenlemedik daha. Sıramız yaklaşınca alacağız onları da.Senin ve şimdiden bayramı kutlu olsun.. Aradın mı kurumu cnm öğrendi mi sıranı
Erkek mi sizin uzman.. Çünkü o öyle yapıyormuş aramayın falan diyormuş.. Ay ne kadar kotu yaaaa.Yok canım aramadık. Bizim uzman arama ben sıran yaklaşınca haber veririm demiş. Bizim uzman pek fazla bilgi vermiyor, hazırlık yapmayın daha ben haber veririm demiş. Ama ben yinede biraz birşeyler aldım, beşiği, dolabı v.s kaldı. Odasını düzenlemedik daha. Sıramız yaklaşınca alacağız onları da.
Biz kız istemiştik. Duyduğuma göre 4 tane falan kız yerleştirmişler, tahminen şu an 11. sırada olabiliriz. 2 aya kadar gelir gibi sanki. K.validem de bize gelmek istiyor, ben de çocuk gelmeden gelip gitsin istiyorum, biraz problemli bir kadın. Çocuktan haberi yok, beni çok fazla kıskanıyor, bir de çocuğu öğrenirse hepten başımızın etini yiyecek, naparız artık bilmiyorum. Eşim belki çocuk onu yumuşatır diyor bakalım inşallah dediği gibi olurErkek mi sizin uzman.. Çünkü o öyle yapıyormuş aramayın falan diyormuş.. Ay ne kadar kotu yaaaa.
ne kadar merak ettiğimizi bile bile eziyet çektiriyorlar.. Ama bnm uzmanım en son aradığımda bu aralar kızlar fazla 3-4 tane kız yerleştirdik falan demişti.. Temmuzun ilk haftası aramıştım.. Muhtemelen sıran duşmuştur cnm
İnşallah çok az kalmıştır sıranıza sıramıza.. İnan anlamıyorum neden evimizin dışında kalanlar bizim hayatımıza karışırlar ki.. Kapımız kapanınca evin içinde yaşanan üzüntüyü de sevincide biz yaşıyoruz.. Bebek sahibi olamamanın ne demek olduğunu bizden başka kimse bilemez.. Allah bizi rahat bırakmayanları bildiği gibi yapsınBiz kız istemiştik. Duyduğuma göre 4 tane falan kız yerleştirmişler, tahminen şu an 11. sırada olabiliriz. 2 aya kadar gelir gibi sanki. K.validem de bize gelmek istiyor, ben de çocuk gelmeden gelip gitsin istiyorum, biraz problemli bir kadın. Çocuktan haberi yok, beni çok fazla kıskanıyor, bir de çocuğu öğrenirse hepten başımızın etini yiyecek, naparız artık bilmiyorum. Eşim belki çocuk onu yumuşatır diyor bakalım inşallah dediği gibi olur
Bu arada uzmanınızı sormuştum kadın mı erkek mi diye :)Biz kız istemiştik. Duyduğuma göre 4 tane falan kız yerleştirmişler, tahminen şu an 11. sırada olabiliriz. 2 aya kadar gelir gibi sanki. K.validem de bize gelmek istiyor, ben de çocuk gelmeden gelip gitsin istiyorum, biraz problemli bir kadın. Çocuktan haberi yok, beni çok fazla kıskanıyor, bir de çocuğu öğrenirse hepten başımızın etini yiyecek, naparız artık bilmiyorum. Eşim belki çocuk onu yumuşatır diyor bakalım inşallah dediği gibi olur
İnşallah çok az kalmıştır sıranıza sıramıza.. İnan anlamıyorum neden evimizin dışında kalanlar bizim hayatımıza karışırlar ki.. Kapımız kapanınca evin içinde yaşanan üzüntüyü de sevincide biz yaşıyoruz.. Bebek sahibi olamamanın ne demek olduğunu bizden başka kimse bilemez.. Allah bizi rahat bırakmayanları bildiği gibi yapsın[/Q
Aminn....
Özelden mesaj attımBu arada uzmanınızı sormuştum kadın mı erkek mi diye :)
Arkadaşlar ikamet etmediğimiz ilden de başvuru yapabiliyor muyuz
Hayır cnm ikamet adresin neresiyse oradan başvuru yapabiliyorsun..Arkadaşlar ikamet etmediğimiz ilden de başvuru yapabiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?