merhaba once gozunuz aydin olsun..mahkeme basvurudan sonra 1-2 aya kadar tarih olarak belirlenmis.sahit olarakda eski oturdugum yerden komsumla arkadasimi sahit gostermistik.onlara sizinle ilgili bazi sorular soruyorlar..ne kadar sure sizi tanidiklari ..kisiliginizle ilgili bazi sorular cocugunuza kavustuktan onceki ve sonraki yasantinizdaki durumla ilgili sorular sormuslardi..bu hakimden hakime degisiyordur..bize karari hemen vermislerdi..10 gibi bir sureydi sanirim kimliklerimizi almistik...sizlerede sorular soruyorlar..benim kizim yanimdaydi..yanimdan hic ayrilmak istemiyor anne diye sariliyordu..hakim anneyle yavrularini ayiramam diye espiriyle gulmustu..ve bende aglamistimminsaallah tek celsede kavusursun evladina..darisi diger annelerimize..oglum suan dokuz kizim bes yasinda oldular..zaman cok hizli geciyor
Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Ne güzell ne kadar da büyümüşler sizinkiler... İlk geldiğinde oğlunu yüzmeye falan yollamıstın çok mutlu olmuştu onları hatırlıyorum... Demek 9 yaşında oldu.. Bir de canım merak ettiğim, oğlun buyuk olduğu için anlıyordu herşeyi... Şu an bilincinde mi iyice.. Kızın peki ona bişekilde abisi veya siz ne gibi nasıl yaklaşıyorsunuz açıklama konusunda ? Anlıyor mu şu anda birşeyleri.
Bir de mahkemede kızım da vardı demişsin.. 1,5-2 yaslarındaydı sanırım. Çocuğu da aldılar yani içeri öyle mi? Yanlış mı anladım yoksa... Bizimki de 14 aylık şuan. Götürmeyi düşünmemiştim ben.. Her tarafı dağıtır alimallah oralarda yaramaz kızım benim :)
Bu arada arkadaşlar, kızımın kardeşinin cinsiyetini öğrendik.. Bir kız daha geliyor Allah kısmet ederse.. Çok mutluyuz... İkiz gibi büyürler artık.. Paylaşmak istedim... Artık kavuşma haberleri duymak istiyorum burdan da inşallah...
gozunuz aydin olsun..iki. tane prenses cok guzel..kizimi birakacak kimse olmayinca yanimda goturmustum..oglum okuldaydi.oglum basindandan beri durumun farkinda zaten.bu bi zim icin avantaj.kzim henuz durumun tam farkinda degil.benim oglum suana kadar durumunu hic sorgulamadi ki...kizima severken iyiki bizim cocuklarimiz olmussunuz iyiki sizleri biz almisiz diye seviyorum ara ara bunu soyluyorum aciklama yapacagim zamana zemin olsun diye. oglum bulundugumuz ilde iyi bir yuzme takiminda basarili bir yuzucu artik.ayni zamanda yelken kullaniyor
Bacım istanbul sosyal hizmetler kurumu genel müdürlüğüne başvuru yapılıyorMrb guzel yurekli anneler ve anne adaylari.
bi sorum daha var size.
istanbuldan basvuru yapanlar hangi ilcedeki kuruma gittiniz.
Farkedermi.
tavsiyeniz varmi
Ben aslinda su sebepten sordum.Bacım istanbul sosyal hizmetler kurumu genel müdürlüğüne başvuru yapılıyor
Yeri taksim de
Önceden cağlolun da idi biz ordan başvurduk sonra genel merkezi taksime taşıdılar oraya hiç gitmedim
Tarlabaşın da olduğunu biliyorum
İlçelerde ki yerler yuvalar o yüzden yaş grubu olarak ayrılmış
Merhaba ben ilk 183 ü aramıştım Cağaloğlu ndaki kuruma yonlendirdiler ama artık oraya müracaat yapılmıyor direk şişhane ye gidin biz sishane Aile ve sosyal politikalar kurumuna muracat ettikşimdiden hayırlı olmasını diliyorumMrb guzel yurekli anneler ve anne adaylari.
bi sorum daha var size.
istanbuldan basvuru yapanlar hangi ilcedeki kuruma gittiniz.
Farkedermi.
tavsiyeniz varmi
Hayır o kurumda göremezsiniz Bahçelievler olabilir ziyaret için yinede 183 den bilgi alın derim belki size yakın bir kurum vardır birde bende biz müracaatımizi yaptık evrak teslim ettikten sonra gidip ziyaret edebilirmiyim diye sormuştum ama görevli bana artık siz müracaat ettiniz bekleyin ordaki çocuklar sizi hepbekler ümit vermeyin demistiBen aslinda su sebepten sordum.
basvuru yapmadan once cocuklari ziyeret etmek planimda.
esimin cocuklari gorup ikna olmasini istiyorum.
basvuru yapmadan once beyoglundaki kurumda bu mumkunmu
Peki muracat ettiginiz yerde o yavrularla zaman gecirebildinizmi.Merhaba ben ilk 183 ü aramıştım Cağaloğlu ndaki kuruma yonlendirdiler ama artık oraya müracaat yapılmıyor direk şişhane ye gidin biz sishane Aile ve sosyal politikalar kurumuna muracat ettikşimdiden hayırlı olmasını diliyorum
Pardon cvp vermissiniz.usteki sorumu gormeyin :)Hayır o kurumda göremezsiniz Bahçelievler olabilir ziyaret için yinede 183 den bilgi alın derim belki size yakın bir kurum vardır birde bende biz müracaatımizi yaptık evrak teslim ettikten sonra gidip ziyaret edebilirmiyim diye sormuştum ama görevli bana artık siz müracaat ettiniz bekleyin ordaki çocuklar sizi hepbekler ümit vermeyin demisti
Yaş sınırı derken siz ve esiniz ilk gittiğinizde yaşınız hesaplanıyor ona göre karar veriyorlar bize 0_1 yaş dedilerBide bu yas sinirlamasini belirtmeleri dogrumu.
yani 7_12tas dedikleri zaman o kurumda bebek evlad edinilemiyo anlaminami geliyo
Bana yakin kurumlarda yas araligi belirtmisler.Hayır o kurumda göremezsiniz Bahçelievler olabilir ziyaret için yinede 183 den bilgi alın derim belki size yakın bir kurum vardır birde bende biz müracaatımizi yaptık evrak teslim ettikten sonra gidip ziyaret edebilirmiyim diye sormuştum ama görevli bana artık siz müracaat ettiniz bekleyin ordaki çocuklar sizi hepbekler ümit vermeyin demisti
Pardon yalnis belirttim sanirim.Yaş sınırı derken siz ve esiniz ilk gittiğinizde yaşınız hesaplanıyor ona göre karar veriyorlar bize 0_1 yaş dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?