Çok şükür uzun bir sessizlikten sonra güzel bir haber geldi. Bugün işe gelip bilgisayarın başına otururken bir haber gelecekmiş gibi bir his oldu, inşallah güzel bir haber alırım dedim, devamı gelir inşallah.:)Arkadaşlar biz yarın kuzumuza kavuşucaz inşallah, bebek il dışında tüm işlemler tamamlandı hayırlısıyla yarın ilk karşılaşma....
Duygularımı tarif bile edemiyorum bu inanılmaz bir mutlulukmuş, umuyorum en kısa zamanda bu güzel telaşı sizlerde yaşarsınız, Çanta hazırlamam gerekiyor sevgiyle kalın
Arkadaşlar biz yarın kuzumuza kavuşucaz inşallah, bebek il dışında tüm işlemler tamamlandı hayırlısıyla yarın ilk karşılaşma....
Duygularımı tarif bile edemiyorum bu inanılmaz bir mutlulukmuş, umuyorum en kısa zamanda bu güzel telaşı sizlerde yaşarsınız, Çanta hazırlamam gerekiyor sevgiyle kalın
Arkadaşlar biz yarın kuzumuza kavuşucaz inşallah, bebek il dışında tüm işlemler tamamlandı hayırlısıyla yarın ilk karşılaşma....
canım guzelde 2bin çok guzel takımlar var gardolabı yatağı şifonyeri yatak hem buyup kuculuo sen bilirsin yinede takımlara bak bideHEMNES divan, beyaz, 80x200 cm | IKEA - http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/divanlar/50080315/hemnes-divan.aspx
Bacılar bu divan nasıl
Nasıl olsa parkyatak alıcam
Birdaha beşikli takım almak istemiyorum
Napıcam iki beşiği
Onun yerine bunu beğendim
En az 2_3 yaşına kadar yatar bu arada
Uykusu düzene girer
Sonra bunda yatar
aslında yatak tek başına çok guzel korkulukları olmasa bebiş yatamaz ama tek başına yuvarlanırcanım guzelde 2bin çok guzel takımlar var gardolabı yatağı şifonyeri yatak hem buyup kuculuo sen bilirsin yinede takımlara bak bide
HEMNES divan, beyaz, 80x200 cm | IKEA - http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/divanlar/50080315/hemnes-divan.aspx
Bacılar bu divan nasıl
Nasıl olsa parkyatak alıcam
Birdaha beşikli takım almak istemiyorum
Napıcam iki beşiği
Onun yerine bunu beğendim
En az 2_3 yaşına kadar yatar bu arada
Uykusu düzene girer
Sonra bunda yatar
O büyüyen beşikler büyüyünce normal tek kişilik yataklar dan eni ve boyu daha küçük oluyor muşcanım guzelde 2bin çok guzel takımlar var gardolabı yatağı şifonyeri yatak hem buyup kuculuo sen bilirsin yinede takımlara bak bide
Yaşı büyüyünce 3 yaş civarında da düşer miaslında yatak tek başına çok guzel korkulukları olmasa bebiş yatamaz ama tek başına yuvarlanır
Fermuarlı olan modelleri ben de inceledimBen de ilk etap için park yatak aldım. 2-3 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum. baş ucunda fermuarlı kapısı var, üyüdükçe oradan girip çıkabilir, böylelikle sarktı, düştü korkusu olmaz diye düşündüm. her modelde olmuyor kapı, park yatak alırken gözönünde bulundur derim. bir de mağazada beğenip not et, internette 100 lira falan daha ucuza oluyor ben öyle aldım.
yatak divan da çok şık bence, üstelik derin çekmeceleri de bayağı kullanışlı duruyor. genç odasına geçene kadar gayet rahat kullanabilir. yalnız gece yanında yatmak falan isterseniz siz sığamazsın :)
O büyüyen beşikler büyüyünce normal tek kişilik yataklar dan eni ve boyu daha küçük oluyor muş
Bu divan çok şık duruyor
Yanına da 3 kapılı gardolabı aldıkmı tamamdır diye düşündüm
Yaşı büyüyünce 3 yaş civarında da düşer mi
Fermuarlı olan modelleri ben de inceledim
Onu düşünüyorum
Komşum da fermuarlı olanı tavsiye etmişti
Beraber sığarız ya ben bir kıyıya sıkışırım
Hiç rahatsız etmem kızımı :)
Divan okadar da dar değil aslında
Çekmeceleri de dediğin gibi derin
Birde oyuncak sandığı konusu var
Kullanışlımı sandık mı alsam yoksa hani file katlanan sepetler var ya ondan mı alsak
Aa çok şirinben oyuncak kutusu olarak https://www.google.com.tr/search?q=...oTCOH6pZHbh8cCFYQGLAodq2AGAw&biw=1366&bih=667 böyle birşey düşünüyorum :) önce sandık düşündüm ama ağır olur elini sıkıştırır diye korktum, açılır kapanır şeyler de yine aynı şekilde sıkıştırır endişesi yarattı bende :) sanırım evhamlı bir anne olucam
Aa çok şirin
Bak aslında bu da olabilir
Hem görünüşüde oyuncak gibi
bugun minik kuzum geleli tam bir yil oldu dun gibi sanki hayatimizi degistirdi evimizi neselendirdi iyiki tereddut etmeden karar vermisiz koruyucu aile olmaya anneligi yasatti bana cok alistik birbirimize evimizin nesesi guzel gozlu yavrumuz insalaah omur boyu bizimle olacak lutfen koruyucu ailelik icin tereddut etmeyin yuvada buyumesin minik yavrular kizimizi beklerken karar verdik biz oda gelicek insallah kisa zamanda kocamanmutlu bir aile olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?