- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
ya kızlar yemin ediyorum isyandayım şuan... şu sıra atma konusu... neden benimle aynı koşulları taşıyan kişilerle sıram aynı hızda atmıyor olabilir bir akıl verin. kurum zaten mırın kırın ediyor, yok öyle bir şey diyor.. sırası benden hızlı atan aile ile ilgili isim vermiyorum konuşurken ama kabul etmiyorlar öyle de... telefonla kırk yeri aradım şikayet etmek için, hepsi ayrı bir numara verdi, hepsine derdimi anlatım. sonuç mu, en son zaten şikayetçi olduğum birimin numarası verildi orayla görüşün diye...
ben onu bunu bilmem istedikleri kadar torpil yok desinler, var bu işlerde bir bit yeniği... ve hakkımızı çalan hiçbir aileye hakkımı helal etmiyorum ben arkadaş...
kızınıza kavuşmuşsunuz ne güzel hayırlı olsun sevgiyle büyütün darısı bekleyen bizlerin başına inşallah tez zamandaArkadaşlar biz yarın kuzumuza kavuşucaz inşallah, bebek il dışında tüm işlemler tamamlandı hayırlısıyla yarın ilk karşılaşma....
Duygularımı tarif bile edemiyorum bu inanılmaz bir mutlulukmuş, umuyorum en kısa zamanda bu güzel telaşı sizlerde yaşarsınız, Çanta hazırlamam gerekiyor sevgiyle kalın
Böyle bir konuda torpil peşinde koşanın aklına şaşarım..hayatın hiçbir alanında yeri olmaması gerekir bu torpil işinin ama söz konusu evlat olunca bir değil bin kere düşünmek lazım..neden hakkımızda olanı şükranla karşılayamıyoruz,korkmuyor muyuz hiç 'acaba bu evlat bana hayırlı olur mu ya da acaba diğer ailenin yanında olmak onun için daha mı hayırlı olacaktı 'diye... eminim ki bu şekilde hareket eden insanlar (ki olmadığını düşünmek istiyorum) marketteki sırada da milletin gözünün içine bakarak araya sıvışmaya çalışıyorlardır çünkü onlar için pek fark yoktur ekmek almakla evlat sahibi olmak arasında..ekmek alırken yapıyorsa evlat alırken de yapabilir,düşünce yapısı budur.oysa ki hak haktır nerede olursa olsun..Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,inşallah bu şekilde düşünen arkadaşlarımız yanılıyordur..ya kızlar yemin ediyorum isyandayım şuan... şu sıra atma konusu... neden benimle aynı koşulları taşıyan kişilerle sıram aynı hızda atmıyor olabilir bir akıl verin. kurum zaten mırın kırın ediyor, yok öyle bir şey diyor.. sırası benden hızlı atan aile ile ilgili isim vermiyorum konuşurken ama kabul etmiyorlar öyle de... telefonla kırk yeri aradım şikayet etmek için, hepsi ayrı bir numara verdi, hepsine derdimi anlatım. sonuç mu, en son zaten şikayetçi olduğum birimin numarası verildi orayla görüşün diye...
ben onu bunu bilmem istedikleri kadar torpil yok desinler, var bu işlerde bir bit yeniği... ve hakkımızı çalan hiçbir aileye hakkımı helal etmiyorum ben arkadaş...
Bu konuda en dertli olanlar dan biride benimya kızlar yemin ediyorum isyandayım şuan... şu sıra atma konusu... neden benimle aynı koşulları taşıyan kişilerle sıram aynı hızda atmıyor olabilir bir akıl verin. kurum zaten mırın kırın ediyor, yok öyle bir şey diyor.. sırası benden hızlı atan aile ile ilgili isim vermiyorum konuşurken ama kabul etmiyorlar öyle de... telefonla kırk yeri aradım şikayet etmek için, hepsi ayrı bir numara verdi, hepsine derdimi anlatım. sonuç mu, en son zaten şikayetçi olduğum birimin numarası verildi orayla görüşün diye...
Bacılar temizliğe başladım
Bu sefer kendim yapmaya karar verdim
Bugün yorganları yıkadım
Allahım çıkan kiri tarif edemem
Hayatım da hiç okadar çıkan kir görmedim
Şok oldum
Oysaki hep yıkamaya veriyordum
Artık nasıl yıkadılarsa gayet kirliydi
Bu yüzden kendim yapmaya karar verdim
Her tarafı bir güzel temizlicem inşallah
Yıllardır mutfak dolabı içlerini ben silmedim
Yorganlardan çıkan kiri görünce aklıma ilk orası geldi
Kızım gelmeden şöyle dip köşe herşeyi yıkıcam
Artık 1 hafta da ancak yaparım galiba
Sorma ben de çok yavaş sarıyorumof of kolay gelsin valla, hele bu sıcakta iş yapmak ölüm resmen. mutfak dolaplarının içine ben de geçen başladım ama in çık, indir kaldır derken terden gözüm kapandı resmen. biraz daha serin havaya bıraktım o işi. ama yorgan vs yıkamanın tam zamanı, güzelce kurur, nemli kaldı koktu derdi olmaz. büyük kolay gelsin.
ben bir de şey sorucam sana, cahiliğimi af buyur :) ben öyle yaprak sarması falan konusunda maharetli değilim maalesef. hani sen hazırlayıp buzluğa atıyorsun ya, çiğden mi atılıyor pişirilip de mi kalkıyor yoksa? ben de heves ettim, taze yaprak bulabilirsem sarmak istiyorum ama ben de bi tencereyi 1 haftada sararım herhalde :)
Sorma ben de çok yavaş sarıyorum
En iyisi yanına birini bulmak daha çabuk sarılır
İçini kavurduktan sonra su koyup azcık pişiriyorum
Sandıktan sonra öylece poşetliyip kaldırıyorum
Pişireceğim zaman çıkarıyorum
Tencereye dizip pişiriyorum
Zaten çabuk ayrılıyor yapışma olmuyor
Geçen sene de koymuştum sıralar ilerlemeyince biz yedikteşekkür ediyorum, sen yazdıkça heveslendim ben de :) hazırlarken kulaklarınnı çınlatırım
sıram 20lerde ama olsun hazır olsun ne olacak :)
ard arda kavulmuştuk yavrularımıza.. mahkeme kararı kesinleştikten 20 gün kadar sonra aldık kimliğimizi.. umarım sizin de bir an önce çıkar yeni kimliğiniz.. mutluluğunuz daim olsun..Merhaba kizlar;ben sık sık yazamasamda ara ara girip ne var ne yok okuyup çıkıyorum. Kimler bebeğine kavuşmuş kimler bekliyor biliyorum ve kavuşmayan herkes için en kisa zamanda kavusabilmesi için dua ediyorum.Kavuşan arkadaşlarım gözünüz aydin.Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.Ben 2013 Eylülde kavuşmuştum bebeğime. 1 yıl sonund a davasını açmıştik . Çok şükür davası 2.duruşmada sonuçlandı arkadaşlarım. Çok mutluyum en kisa zamanda kimliğini de çıkarınca inşallah hiç bir sorun kalmayacak.İnşallah sizlerde bir an önce bu sonuca ulasirsiniz.Aynı yola baskoymus bizleri Allah utandirmasin inşallah. Sevgilerle...
Bacılar nasılsınız
İnşallah yarın temizlik işleri bitiyor
Kısmet olursa salı günü dolaba bişeyler atmayı düşünüyorum
Sıramız gene düşmüş
Kızım gelmeden yapabildiğim kadar yapmak istiyorum ki kızım gelince mümkünse hiçbirşey yapmayayım
Öyle alıp tencereye atim yemek olsun
Şimdi biz kavanoza melemen koyarız ama pilav da falan gene menemen tadı oluyor
Aklıma geldi derindondurucu da domates saklayan varmı nasıl koyuyorsunuz ve çıkarınca kokuyor mu
Birde patlıcan biber falan nasıl koyuyorsunuz
Bilen varsa acil yardım lazım
Kızıma hazırlık
Çat kapı görmeye gelenlere ikram olucak inşallah
Ben de senin gibi Ramazandan önce dolaba börek, sarma yapıp attım, dip köşe temizlik yapmıştım, halıları falan yıkamaya verdim. Gecikince dolaptakileri yedik, sağlık olsun dedim bir daha yaparızBacılar nasılsınız
İnşallah yarın temizlik işleri bitiyor
Kısmet olursa salı günü dolaba bişeyler atmayı düşünüyorum
Sıramız gene düşmüş
Kızım gelmeden yapabildiğim kadar yapmak istiyorum ki kızım gelince mümkünse hiçbirşey yapmayayım
Öyle alıp tencereye atim yemek olsun
Şimdi biz kavanoza melemen koyarız ama pilav da falan gene menemen tadı oluyor
Aklıma geldi derindondurucu da domates saklayan varmı nasıl koyuyorsunuz ve çıkarınca kokuyor mu
Birde patlıcan biber falan nasıl koyuyorsunuz
Bilen varsa acil yardım lazım
Kızıma hazırlık
Çat kapı görmeye gelenlere ikram olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?