- 30 Eylül 2014
- 203
- 265
- 23
- 50
Ben 2 tane uzun kollu 2 tane kolsuz aldım şimdilik. Bence sen de içindeki alışveriş canavarına bir dur de, 3-4 tane badi al boy boy, ama çocuk gelince ayı kilosu belli olunca badiler yaz kış çok kullanışlı. Ben yeğenlerimden biliyorum, nerdeyse olmazsa olmaz yani. Ama tulumlara gelince bence de ayaklılar çok kullanışlı değil, ben bir tane aldım. Özellikle tüm olanlar çocuğun bacaklarını kasabilir, ayaksız tulumları tercih et. Ben de daha oda halısı konusunda karar veremedim. Odası küçük fazla yer kalmıcak gibi sanki, artık eşyayı alalım da halıya öyle bakarız. Bizimki dursun hele diyorda eşya için ikna olursazaman şu bezsiz bebekten biraz bahsedebilir misin? ineternette baktım biraz ama sen kitaabını okumuşsun ya ana fikir, uygulama hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim :)
kızlar halı konusunda kararsızım, çocuk halıları kızın odasını kapamıyor. yerler mermer, kışın soğuk olur diye büyük halı arıyorum öyle olunca da desenli falan birşeyler almam gerekecek sanırım. çocuk halısı alıp kenarlara yer minderleri mi atsam, yoksa büyük az renkli bir halı mı alsam karar veremedim. halısını almak istiyorum, kızım gelene kadar havı vs gitsin istiyorum.
bir de body ile ilgili birşey sorucam :) şimdi forumun bir yerinde aalıp da işe yaramayalar diye bir aşlık bulup okudum. tulumları kullanabilen çok az, ayaklı olduğu için en fazla 2 kere kullanılailmiş çoğunlukla. daha çok alt üst ve alttan çıtıçıtlı bodyler önerilmiş. bodyler de uzun kollu olunca kolları içerde toplandığı için çok tavsiye edilmemiş. kızım büyük ihtimal kışa doğru gelecek. birşeyler alma isteğimi bastırmam mümkün değil. şimd bodylere bakıyordum. 6-9 ay kolsuz ody alsam mı. kışın içine, büyük gelirse bahara yaza falan giydiririm dedim. siz bu tarz bir alışveriş yaptınız mı? nasıl aldınız aldıysanız :)
şu aklını alışverişle yitirmek olan meczuba bir yardım edin kızlaaaar
Ben 2 tane uzun kollu 2 tane kolsuz aldım şimdilik. Bence sen de içindeki alışveriş canavarına bir dur de, 3-4 tane badi al boy boy, ama çocuk gelince ayı kilosu belli olunca badiler yaz kış çok kullanışlı. Ben yeğenlerimden biliyorum, nerdeyse olmazsa olmaz yani. Ama tulumlara gelince bence de ayaklılar çok kullanışlı değil, ben bir tane aldım. Özellikle tüm olanlar çocuğun bacaklarını kasabilir, ayaksız tulumları tercih et. Ben de daha oda halısı konusunda karar veremedim. Odası küçük fazla yer kalmıcak gibi sanki, artık eşyayı alalım da halıya öyle bakarız. Bizimki dursun hele diyorda eşya için ikna olursa
ne guzel hazırlıklar başlamış ben sıra belli olana kadar bişi alamıcam sanırım ..
Eğer evimiz doğalgazlı ise çok kalın almayın ...Yenidoğanlar için organik body ve alt var zaten takım satılır onlardan alın...
Bebisin kilo ve boyuna gore değişir ama 6-9 ilk zaman için büyük olur...
Ayağı kapalı tulum yerine açık olanı iyidir...
Bir de lcw de Var yandan citcitli body çünkü ilk zamanlar bebis coook hassas olduğundan kafadan giydirmek sıkıntılı oluyor
Tabi canım benim.kız 21 aylık iki ay öncesinde 6-9 aylık body kullandık:)))) biz lcw den alıyoruz hem ucuz hem kaliteli öyle coook pahalı kıyafetlere gerek yoook inan...Yenidogan gelirse zaten vaktinin çoğu uyumakla geçecek az büyük gelirse ona gore alırsın mothercare indirimlerini takip et derim ayrıca joker veya soobe urunleride güzel ancak indirimden al:))))
Birde tavsiyemdir forumdan arkadaşlardan ihtiyaç listesi al....eğer mağazaya giderseniz gerekli gereksiz herşeyi aldiriyor reyon görevlisi....:)))) elektronik eşyaları bez ve mamayi netten alın...daha ucuza gelir..
Bebisin ihtiyaçlarına ve ilgisine gore oyuncak alın....biz ne gorduysek aldık ilk zamanlar 5 dk ilgisini çekti sonra bıraktı...büyüdükçe ilgisine gore oyuncaklar şekillenir...
Kizimda sizi opuyor...
Kizimda sizi opuyor...
Hay maşallah boncuk boncuk gözleri var nasıl tatlı çok güzel bir kızın var Allah bağışlasınKizimda sizi opuyor...
Tsk canım hayırlı bir yavru olur inşallah...Hay maşallah boncuk boncuk gözleri var nasıl tatlı çok güzel bir kızın var Allah bağışlasın
Maşallah çok tatlı, bahtı güzel olsun, ömrü uzun olsun, Allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin.Tsk canım hayırlı bir yavru olur inşallah...
Şimdi herkes çok seviyor onu inşallah gerçekten sevenler hep yanında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?