- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Ne kadar güzel şeyler bunlar okuyunca çok heveslendim tebrik ediyorum sizi ne güzel şeyler düşünmüşsünüz.. öyle onlara hediyeler top çikolata kitap felan götürmemize izin veriyorlar mı
Şimdi aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile görüştüm başka şehirler de olabilir ama burda öyle bişey yok dendi pek fazla inandırıcı gelmedi üstüne gitmeli miyim sizce ?
Mrb arkadaşlar benimde esimde kaynaklı azosperm sürekli tedavideyiz ama bi sonuç yok 2 yıldır.Ben de evlat edinmeyi ilerde düşünüyorum ama samimi olayım sevebilirmiyim diye çok korkuyorum anneolan arkadaslarm nasıl bi duygubahsederseniz sevinirim.ainsanlarin tepkileri nelerdir .Çok sağolun.İyi gunler
Herkese merhaba bende yeni üye oldum siteye benim eşinde azosperm siyah beyaz sizin gibi bizde bir arpa boyu yol katedemedik yaşınız 28 iki yol beklemeniz gerekiyo keşke sıraya gidebilsek hemen sıradaki arkadaşların heyecanına ortak oluyorum bende hep takip ediyorum buraya hayatımın anlamını zamanı onlara bakıyorum ınsallh hepimiz erkenden tatlı bebeklerinin kavusuruz ben bişey sorcam arkadaşlar bilgisi olan cevap verbilirmi şimdi ben koruyucu aile olsam iki yıl sırasında yaxilaniliyormuyum evlat edinenele o bebisim de kalabilir bende ama bir bebekte evlat edinmek istiom hakkımız varmi yada bebek geldikten sonra ikincide yaxilaniliyormuyum hepimizi seviyorum koca yürekliler
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) umarım bebişinize kavuştuğunuzda bu güzel yürekli kadının kim olduğunu bebişini öğrenip görebiliriz :)her il ne yazık ki farklı uygulamaya gidebiliyor. belki yıl sonra okul bittikten sonra kendi yaşadığın/yaşayacağın şehirde tekrar deneyebilirsin...
ha dediğim gibi ben de ilk aramamda ihtiyaç yok vs diye cevap aldım, arada yoklamakta fayda var :)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) umarım bebişinize kavuştuğunuzda bu güzel yürekli kadının kim olduğunu bebişini öğrenip görebiliriz :)
Rabbim herkesin muradıni versinkyirmibsekiz yaşında olduğum için koruyucu aile lik istiom ilk etapta ben şunu anlamak istedim yani ben koruyucu aile olsam şimdi bir yavruna evlat edinebilir mi başka aile onu çünkü otuz değilim esimde evlat edinen konusunda ısrarcı inanirmisin iz arkadaşlar bana kayinvalidem evlat edinin dedi onun içinde çok mutluyum yani o soktu aklıma bakalım Rabbim büyük ...sixi çok seviyorum ve hep takip ediom bence kann önemli değil can önemli sonuçta eslerimiz bizim kasimiz dan mi Hayır onla nasıl can oldu hersey oldu bebisle iyle olucak sevcegimden şüphem yokk hayatımın anlamı kaç çocuk evlat edinilebilirmi birde sen kaç çocuk dusunuon gönlümün güzelliğiyle Elif adanın annesi niye takip ediom arkadaşlar bilmeyen varsa bence takip etmeli cokk tatlilar bazı biyolojik anne kız ilişkilerinde daha özel kalbiyolojik ler. .
Inş arkadaşım allah razı olsun bu arada hamile misin maşallah ...allah herkesinyardmcsi olsunSevebilir miyim ne demek arkadaşımm.. Ölüyoruz onlar için ölüyoruzzzz.... İnsanların tepkilerine gelince de tırttttttt de geçsinn :) Kii ben şahsen hiç olumsuz tepki almadım... Yavrun oluyor işte o senin ya canın kanın oluyorrr.. Nasıl anlatayım... İyi ki senelerce beklememişiz. 1 yıllık evliykenn daha başvurmuşuz, iyi ki balıma kaymağıma kızıma kavuşmuşum... Tavsiyem tedaviye devam bile ediyor olsanız, biranönce başvurun ve sıraya girin.. En az 1-2 yıl beklemeniz gerekecek çünkü... En kısa zamanda yavrunuza kavuşmanız dileğiyle...
Amin canım biz daha basindasin hayatımın anlamı ben senden güzel haberler almak için bekliyorum hep takip ediyorum seni zamanı Rabbim muradıni zi versin sular gibi Aksın ınsallh tüm arkadaşlarımın önünü senden çok şey öğrendim gizli takipçisi olarak☺Allah Razı olsunkoruyucu aile olduğunuz çocuk eğer evlat edinilebilir duruma gelirse kurum ilk size soruyor, sizin önceliğiniz var bu konuda. evet derseniz zaten daha önce bkımını üstlendiğinizden direk evlat edinme davası açılıyor.
yani sizden alıp başkasına vermiyorlar o konuda kanun değişti, eskiden öyle bir sıkıntı varmış ama düzenlenmiş artık sorun yok merak etmeyin :)
güzel haberler bekliyoruz sizden
Evet veriliyor die biliyorum ikinci çocuğunu evlat edinenler okudum bu sitede canimbirşey merak ediyorum çocugu olanlarda evlat edinebiliyor mu? bu evlat edinilicek cocuk için güzel birşeyken, hiç çocugu olmayıpta sıra bekleyenlere yapılan bi haksızlık mıdır?
Merhabalar arkadaşlar ben yeni kaydoldum bir süredir sizleri takip ediyorum sizinle üzülüp sizinle heyecanlanıyorum bizde yeni başvurduk eşimle kuruma daha çok başındayız şimdiden sabırsızlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun niyetimiz çok güzel ras getirsin inşallah size sormak istediğim o kadar çok şey varki iyiki böyle bir site var biz 9 Haziran 2015 te evrakları teslim ettik daha ev ziyaretimiz bile olmadı ev ziyaretinde nelere dikkat ediyorlar bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
birşey merak ediyorum çocugu olanlarda evlat edinebiliyor mu? bu evlat edinilicek cocuk için güzel birşeyken, hiç çocugu olmayıpta sıra bekleyenlere yapılan bi haksızlık mıdır?
Öncelikle hayırlı olsun başvurunuz :) Sanırım Bursa'dan başvurmuşsunuz :) Bursa en hızlı bebek veren il sanırım. ev ziyareti ve peşinden görüşmelerle pat diye gelebbbilir evladınız hazırlıklı olun :)
Ev ziyaretinde aslında korkulacak birşey yok. genel olarak evin durumuna bakıyorlar. bazı uzmanlar dolapları falan da açıyormuş, deterjan keskin alet vs nerede diye, öneride bulunuyormuş. onun dılında bebişin dasına bakıyorlar, havadar mı, güneş alıyor mu vs diye. ev parka okula hastaneye yakın mı diye soruyorlar. Bir de eşlere sorular soruyorlar, eşinizi nnasıl tanımlarsınız diye :) Çay ve ikramlık birşeyler hazırlayabilirsiniz. Uzmanına göre yarım saat ile 2 saat arası değişiyor ziyaret. inşallah tez zamanda atlatıırsınız :)
Âmin canım inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz evlatlarımıza telefonumda bir sıkıntı var galiba yanlışlıklar olursa kusura bakmayın ilgin için çok teşekkür ederim:)) bizim uzmanımız aniden gelebiliriz dedi o Yüzden her an bekliyorum inşallah sorunsuz atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?