teşekkür ederim izmirden başvurdum.çok merak ediyorum nasıl olacak..siz başvuru yaptınız işlemler bitti mi nasıl oldu ev ziyareti yapıldımı size.bu aşamaları geçtiniz sanırım..şuan nelerle karşılaşacağımı merak ediyorumHayırlı olsun başvurunuz bol şanslar şu gibi geçsin zamanınız bizde yıla takildik daha beklemem lazım sıraya girmem için insqllh bizde o günleri görürüz sıraya girmek bile mutluluk. .nereden başvurunuz ...
merhaba güzel anne adayları ben yeni katıldım aranıza.bende evlatlık için başvuru yaptım.randevu verdiler uzmanlarla görüşecekmişiz.beş kişinin numarasını istediler bu beş kişi aileden mi olacak..süreç nasıl oluyor tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi
biz sadece gittik ismimiz alındı randevu verildi pazartesi görüşmeye gidicez.neler olcak hiç bilmiyorum.şuan evlilik cüzdanı fotokopisi fotoğraf referans olacak 5 kişi istendi..bu 5 kişi aileden olmasın diye bişey söylenmedi..aile olmuyormu yaniÖncelikle başvurun hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda güzel sonuçlar alın inşallah :)
Şu evlatlık kelimesini her duyduğumda/okuduğumda sinirlerim bir dikiliyor, evlatlık değil evlat demeden duramıyorum. eskiden bu kadar duyarlı mıydım hatırlamıyorum, ama insan yaşadıkça algıda seçicilik sanırım, direk gözünüze batıveriyor. o yüzden yine söylemede yapamadım :)
Biz de İzmir'den yaptık başvurumuzu. Referansları bizden evrak tesliminden sonra istemiş, mümkünse yakın akraba olmasın demişlerdi. Ama uzmanınıza sorabiilirsiniz yine numaraları verirken.
Hangi aşamadasınız şimdi?
biz sadece gittik ismimiz alındı randevu verildi pazartesi görüşmeye gidicez.neler olcak hiç bilmiyorum.şuan evlilik cüzdanı fotokopisi fotoğraf referans olacak 5 kişi istendi..bu 5 kişi aileden olmasın diye bişey söylenmedi..aile olmuyormu yani
çok teşekkür ederim inşallah.ben internetten araştırdım biraz anne ve babalara da aranıp soruluyormuş sanırım onlarda kabul ediyormu diye ...size öyle bişey yapıldı mı.ya çok soru soruyorum kusura bakmayın ama çok merak ediyorum biran önce olsun istoyorum.Her uzman farklı birşey istiyor, siz akraba olmaz derlerse diye de yedekte birkaç isim bulundurun derim. Olur derlere akrabaları verirsiniz... Biz mesela tüm evrakları toplu vermiştik öyyle ayrı ayrı istenmemişti bizden. Ama ufak tefek değişiklikler olsa da üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı şeyler :) tekrar hayırlı olsun diyeyim. umarım görüşmeniz güzel geçer, güzel haberler verin :)
Evlatlık değil evlat can paresi için başvurunuz hayırlı olsunmerhaba güzel anne adayları ben yeni katıldım aranıza.bende evlatlık için başvuru yaptım.randevu verdiler uzmanlarla görüşecekmişiz.beş kişinin numarasını istediler bu beş kişi aileden mi olacak..süreç nasıl oluyor tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi
çok teşekkür ederim inşallah.ben internetten araştırdım biraz anne ve babalara da aranıp soruluyormuş sanırım onlarda kabul ediyormu diye ...size öyle bişey yapıldı mı.ya çok soru soruyorum kusura bakmayın ama çok merak ediyorum biran önce olsun istoyorum.
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahBu sene ne çok kaybım oldu
Amcam vefat etti
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım amcam
Canım gerçekten burası benim içinde çok iyi oldu okudukça rahatlıyorum merakımı gideriyorum ben sabırsızım diyordum ama herkes benim gibi aynı Duyguları paylaşıyorum sizinle iki buçuk ay oldu daha ev ziyaretine gelmediler normal mi acaba ben mi abartıyorum diyorum bizde aile Binası'nda oturuyoruz onların fikrinin alınacağını düşünmemiştim ama sıkıntı yok çok şükür herkes çok iyi karşıladı çok sevindi senin sıran kaç şu anda canım:)Biz de, ailelerin bilgilerini aldılar, bakış açısını sordular ama iletişime geçilmedi. AMa misal aynı binada oturuyor vs iseniz onlarla da tanışmak isteyebiliyorlar, o da ev ziyareti sırasında.
aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz, burası bu yüzden var :) soralım, bilgileri paylaşalım, duyguları dökelim :) bizi bizden başkası bu kadar rahat anlayamayabiliyor
Başınız Sağolsun Zaman'cım Allah sizlere sabır versin amcanın mekanı cennet olsun inşallahBu sene ne çok kaybım oldu
Amcam vefat etti
Canım başınız sağolsun, sabırlar diliyorum....Bu sene ne çok kaybım oldu
Amcam vefat etti
Canım gerçekten burası benim içinde çok iyi oldu okudukça rahatlıyorum merakımı gideriyorum ben sabırsızım diyordum ama herkes benim gibi aynı Duyguları paylaşıyorum sizinle iki buçuk ay oldu daha ev ziyaretine gelmediler normal mi acaba ben mi abartıyorum diyorum bizde aile Binası'nda oturuyoruz onların fikrinin alınacağını düşünmemiştim ama sıkıntı yok çok şükür herkes çok iyi karşıladı çok sevindi senin sıran kaç şu anda canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?