- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Saol bitanem aynen bende bu sitesi kaldıramiom Rabbim güç versin hepinize evet zaten sırada da beklio dün geçen bizim bi tanıdık başvurdu Yalova dan onlar kırk beş yaşında olduğu için beş yaşında bir çocuk var koruyucu ailesi olun dediler suan beklemedeyiz bakalım ne olacak ama onlarda nereden öğrendiklerini bilmiom ama bursada sıralar erken ilerliyoruz dediler ınsallh hemencecik ilerler sıranız ben bide bişey sormak istiom bilen arkadaşlar lütfen yazabilirmi yani 3 senelik evliyim iki sendir tedavi horuyorum ben 27 eşim 29 yaşında bizden birimizin yani eşimin 30 yaşına girdiğinde başvuru yapabiliyoruz dimi can edinmek için yada bir seneyi beklemeyin korucu aileye mi yazilcam bilmiom ki canım bu ara düşünme aşaması benimki Rabbim kalbimizde vardı bu sevgiyi ins.kucagimizada nasip olur
Canım çiftlerin ikisinindemi otuz yaş olması gerkio veya eşim otuz yaşına girdiğinde hemen başvuru yapabilirmiyim onu bilmiom saol canim dediğin numarayi ariyip bilgilendirme çok teşekkür ederimdeniliyor. ama tüzükler vs detaya iniyor. alo 183 var, oradan bilgi alabilirsiniz bu detaylarla ilgili
- Türk Medeni Kanunun 306. maddesine göre, en az 5 yıldan beri evli olmaları veya otuz yaşını doldurmuş bulunmaları gerekir.
canım eşlerden birinin 30 yaşında olması gerekiyor.yada 5 yıllık evli olmak gerekiyor diye biliyorumCanım çiftlerin ikisinindemi otuz yaş olması gerkio veya eşim otuz yaşına girdiğinde hemen başvuru yapabilirmiyim onu bilmiom saol canim dediğin numarayi ariyip bilgilendirme çok teşekkür ederim
biz yeni karar verdik bebiş almak için eşimi ikna etmek biraz zor oldu.korkuları vardı ileriye dönük ilerde öğrenince ya bizi istemezse diye korkusu vardı ikna oldu sonunda.geçen hafta başvuru yaptık pazartesi de görüşmemiz var.5 buçuk senelik evliyiz.. 24 yaşındayım.biz seneden yırtıyoruz gerçi eşim 30 yaşında onunda yaşından dolayı sorun çıkmaz diye umut ediyorumSaol cajim cevabın için teşekür ederim bizim bir senemiz var sizde beklediniz mi senedinin dolmasini kaç yasinda siniz anne adayları yazalım mi yaşlarımizi ilk ben yazayım 27 bakalım en gec anne adamımız kimmm
Canım ben 24 yaşındayım eşim 33 Yaşında 7 yıllık evliyiz yani 5 yılı geçtik zaten eşimin yaşıda uygun olduğu için çok şükür bir sıkıntı olmadıSaol cajim cevabın için teşekür ederim bizim bir senemiz var sizde beklediniz mi senedinin dolmasini kaç yasinda siniz anne adayları yazalım mi yaşlarımizi ilk ben yazayım 27 bakalım en gec anne adamımız kimmm
canım sende yenimi başvuru yaptınCanım ben 24 yaşındayım eşim 33 Yaşında 7 yıllık evliyiz yani 5 yılı geçtik zaten eşimin yaşıda uygun olduğu için çok şükür bir sıkıntı olmadı
Evet canım 9 Haziran 2015 te Bursa'dan başvuru yaptık ev ziyaretini bekliyoruz :))canım sende yenimi başvuru yaptın
Merhaba, ben 29,eşim 33 yaşında başvurduk ama ben 30 Yaşımı doldurunca bebeğimizi verecekler. O zamana kadar sıramız ilerleyecek tabi. Ama Eşlerden birinin 30 yaşında olması yetmiyor, biri 29 yaşında olması diğerinin de 30 yaşını doldurması gerekiyor.Saol bitanem aynen bende bu sitesi kaldıramiom Rabbim güç versin hepinize evet zaten sırada da beklio dün geçen bizim bi tanıdık başvurdu Yalova dan onlar kırk beş yaşında olduğu için beş yaşında bir çocuk var koruyucu ailesi olun dediler suan beklemedeyiz bakalım ne olacak ama onlarda nereden öğrendiklerini bilmiom ama bursada sıralar erken ilerliyoruz dediler ınsallh hemencecik ilerler sıranız ben bide bişey sormak istiom bilen arkadaşlar lütfen yazabilirmi yani 3 senelik evliyim iki sendir tedavi horuyorum ben 27 eşim 29 yaşında bizden birimizin yani eşimin 30 yaşına girdiğinde başvuru yapabiliyoruz dimi can edinmek için yada bir seneyi beklemeyin korucu aileye mi yazilcam bilmiom ki canım bu ara düşünme aşaması benimki Rabbim kalbimizde vardı bu sevgiyi ins.kucagimizada nasip olur
ee hadi bakalım en kısa zamanda ziyarete de gelirler inşallah.peki ev ziyaretinden sonra mı sıraya giriyoruz canım bir bilgin varmı bu konudaEvet canım 9 Haziran 2015 te Bursa'dan başvuru yaptık ev ziyaretini bekliyoruz :))
Merhabalar canım kaç yıllık evlisiniz ben 24 yaşındayım sıkıntı yok dediler bizeMerhaba, ben 29,eşim 33 yaşında başvurduk ama ben 30 Yaşımı doldurunca bebeğimizi verecekler. O zamana kadar sıramız ilerleyecek tabi. Ama Eşlerden birinin 30 yaşında olması yetmiyor, biri 29 yaşında olması diğerinin de 30 yaşını doldurması gerekiyor.
Ev ziyaretinden sonra diğer Görüşmelerde bittikten sonra giriliyor canım sıraya ama sıra için evrakları teslim tarihi sayılıyor dedi uzmanımız Allah işimizi ras getirsin hepimizin inşallah canım :)ee hadi bakalım en kısa zamanda ziyarete de gelirler inşallah.peki ev ziyaretinden sonra mı sıraya giriyoruz canım bir bilgin varmı bu konuda
Merhaba canım ben 24 eşim 33 Yaşında 7 yıllık evliyiz şükür ki sıkıntı yok dedi uzmanımız :)Merhabalar canım kaç yıllık evlisiniz ben 24 yaşındayım sıkıntı yok dediler bize
Ev ziyaretinden sonra diğer Görüşmelerde bittikten sonra giriliyor canım sıraya ama sıra için evrakları teslim tarihi sayılıyor dedi uzmanımız Allah işimizi ras getirsin hepimizin inşallah canım :)
amin canım benim inşallah....çok güzel bir yola girdik sonuda güzel olacak inşallahEv ziyaretinden sonra diğer Görüşmelerde bittikten sonra giriliyor canım sıraya ama sıra için evrakları teslim tarihi sayılıyor dedi uzmanımız Allah işimizi ras getirsin hepimizin inşallah canım :)
Evet canım doğru söylüyorsun uzmanımız öyle söylemişti ev ziyaretinden sonra kaç görüşme oluyor ve neler soruyorlar merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim canım :)Evrak teslim tarihinde sıraya giriyorsunuz ama sıranıı öğrenemiyorunuz :) tüm görüşmeler bitip onayınız çıkınca sıranızı ssöylüyorlar ama sıra evrakları teslim ettiğiniz tarih itibari ile işlemeye başlıyor
amin canım benim inşallah....çok güzel bir yola girdik sonuda güzel olacakEv ziyaretinden sonra diğer Görüşmelerde bittikten sonra giriliyor canım sıraya ama sıra için evrakları teslim tarihi sayılıyor dedi uzmanımız Allah işimizi ras getirsin hepimizin inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?