- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Ailenin bu durumu iyi karşılamasi çok güzel bir duygu benim kayinvalidem bebek evlat edine lim dedi bana ben çok mutlu oldum yani onların istekli olmasi çok rahatlattı beni biz aynı binada oturanlar için çok önemli benimde kayinvalidem le aynı Binadayiz herseyin hayirlisi kelebekcik sizdemi izmirden başvurunuz...Canım gerçekten burası benim içinde çok iyi oldu okudukça rahatlıyorum merakımı gideriyorum ben sabırsızım diyordum ama herkes benim gibi aynı Duyguları paylaşıyorum sizinle iki buçuk ay oldu daha ev ziyaretine gelmediler normal mi acaba ben mi abartıyorum diyorum bizde aile Binası'nda oturuyoruz onların fikrinin alınacağını düşünmemiştim ama sıkıntı yok çok şükür herkes çok iyi karşıladı çok sevindi senin sıran kaç şu anda canım:)
Biz kayınvalidemlere değil canım dört elti bir binada oturuyoruz ama onlarda benimle heyecanlandılar şükürAilenin bu durumu iyi karşılamasi çok güzel bir duygu benim kayinvalidem bebek evlat edine lim dedi bana ben çok mutlu oldum yani onların istekli olmasi çok rahatlattı beni biz aynı binada oturanlar için çok önemli benimde kayinvalidem le aynı Binadayiz herseyin hayirlisi kelebekcik sizdemi izmirden başvurunuz...
Bacım sana hoşgeldin peşine de güle güle diyebilirimBiz kayınvalidemlere değil canım dört elti bir binada oturuyoruz ama onlarda benimle heyecanlandılar şükür
Biz Bursa'dan başvurduk ev ziyareti için bekliyoruz bizim uzmanımız hamile olduğu için izne ayrıldı yeni bir bayan gelmiş yerine onunla tanışmadık henüz sıraların kaçta olduğunda bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz seninde kayınvalidenin iyi karşılamasına sevindim aynı binadaysanız gerçekten bu çok önemli Allah Razı olsun hepsinden
Teşekkür ederim canım siz böyle söyledikçe içim içime sığmıyor inşallah Dediğiniz gibi olur hepimiz için Zaman'cım seninde takip ediyorum herşey gönlünce olsun canım güzel haberlerini alalım hep birlikteBacım sana hoşgeldin peşine de güle güle diyebilirim
Maşallah Bursa en hızlı il
Ev ziyaretini hiç düşünme
Bebişin haberi geldikten sonra ev ziyareti olanlar var
Hiç merak etme çok yakın da gelir
Keşke tüm iller Bursa gibi olsa
teşekkür ederim beni anladığın için.bizi en iyi biz anlarız tabiki..sen hangi aşamdasın canım ben daaha çook yolun başındayım.olurmu olmaz mı hiç bilmiyorum kabul edilir bir sorun çıkmaz inşallah..uzun sürüyormuş bide ben bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum..başvurudan bir iki ay sonra bebişleri alcaz sanıyodum...niye öyle değil yaa beklemek çok zorCanim senin ki bilinçsizce söylenen bişey sorun değil ki k.bakma Hassas sözcük oldu bu bizim için benim için yada kendi adıma diyeyim kirildigini k.bakma canim sen bizi biz seni anlarız bu bizim ortak sevincinimizz mutluluğumuz bekleyimiz. ..
Allah hepinizi bir an önce yavrularıniza kavuşmayı nasip etsin.heyecaninizi çok iyi anlıyorum. Sabredin sonu çok mutlu bitecek inşallah. Bizim oğlumuz geleli 4 ay oldu.ve artik 1 yaşına girdi.yavas yavaş adım atmaya başladı. O adım attikca. Biz ondan çok heyecanlaniyoruz. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
ayy maşallah canım ne güzel kavuşmuşsun yavruna..bir ömür hep mutlu olun inşallah..rabbim bu duyguyu isteyen herkese en kısa sürede yaşatsın...canım ne kadar bekledin bebişi almak için uzun sürdümüAllah hepinizi bir an önce yavrularıniza kavuşmayı nasip etsin.heyecaninizi çok iyi anlıyorum. Sabredin sonu çok mutlu bitecek inşallah. Bizim oğlumuz geleli 4 ay oldu.ve artik 1 yaşına girdi.yavas yavaş adım atmaya başladı. O adım attikca. Biz ondan çok heyecanlaniyoruz. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Biz kayınvalidemlere değil canım dört elti bir binada oturuyoruz ama onlarda benimle heyecanlandılar şükür
Biz Bursa'dan başvurduk ev ziyareti için bekliyoruz bizim uzmanımız hamile olduğu için izne ayrıldı yeni bir bayan gelmiş yerine onunla tanışmadık henüz sıraların kaçta olduğunda bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz seninde kayınvalidenin iyi karşılamasına sevindim aynı binadaysanız gerçekten bu çok önemli Allah Razı olsun hepsinden
Teşekkür ederim canım hayırlı uğurlu olsun evladın ikinciyede sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz kız için başvurduk canım iki buçuk ay oldu ev ziyaretimiz olmadı hala yeni gelen uzman nasıl biri acaba merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim dediğin gibi bende umarım çok geçmeden kavuşurum evladıma inşallah canım sizin ilk evladınız Kızmı erkekmi ve ne kadar bekledinizBaşvurunuz hayırlı olsun arkadaşım.. Bursa'da olmakla çok şanslısın gerçekten... Sıralar çok hızlı ilerliyor... Ben de Bursadayım... Çok şükür birinci yavruma kavuştum, şimdi ikincisini bekliyorum kısmetse... Yeni uzmanla tanıştım ben de mahkeme aşamasındayız şu anda.. O işlerimizle ilgileniyor.. İzne çıkmıştı sanırım 17 sinde işbaşı yaptı... Kız mı erkek mi dediniz? Tüm illerde olduğu gibi Bursa'da da erkekte çok daha hızlı ilerliyor sıralar... Çok beklemeden kavuşursun umarım yavruna.. Sevgiler...
Başın sağolsun, Allah başka acılar göstermesinBu sene ne çok kaybım oldu
Amcam vefat etti
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım amcam
Teşekkür ederim canım hayırlı uğurlu olsun evladın ikinciyede tez zamanda kavuşursun inşallah biz kız için başvurduk canım iki buçuk ay oldu ev ziyaretimiz olmadı hala yeni gelen uzman nasıl biri acaba merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim dediğin gibi bende umarım çok geçmeden kavuşurum evladıma inşallah canım sizin ilk evladınız Kızmı erkekmi ve ne kadar beklediniz bide ikincide neyi tercih ettiniz ve ne kadar Sürer dediler acaba verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
Canım öncelikle Ayrıntılı bir şekilde açıkladığın için çok teşekkür ediyorum buna ihtiyacım vardı mahkeme süreciniz kolaylıkla geçer umarım hamileliğinde hayırlı olsun kızlarınla sağlıklı uzun ömürler dilerim sana :))bizede yakın zamanda gelirler diye tahmin ediyorum artık Allah gönlümüze göre versin hepimizin bunlar güzel tatlı heyecanlar inşallah sonunda da öyle olur kızlarımızla güzel bir Hayatımız olur bende birkaç gün daha bekleyip gelmezlerse aramayı düşünüyorumDoğuma ayrılan uzman da çok iyiydi, yeni gelen de öyle bence.. Hani burda bazı arkadaşlar bahsediyor farklı şehirlerde, aramaya korkuyoruz tersliyolar falan deniyor... Bursadakiler cevap veriyor herşeye çok da nazikler.. Benim bir arkadaşım da sanırım 3 ay kadar önce başvurmuştu. Birkaç gün önce geldi yeni uzman ev ziyaretine.. Telefon açıp sen de sorabilirsin ne zaman geleceksiniz diye... Bizim yavrumuz kız canım.. Vee kısa sürede kavuşmuştuk çok şükür... Şimdi 1 senemiz geçti. Mahkeme aşamasındayız... Ancak işte iş yoğunluğuna, bebek olup olmamasına, kız erkek istemene, başvuruların yoğunluğuna göre vss. değişiyor bekleme süreleri.. Mevsime göre bile değişir bence.. Mesela yazın memurlar izne çıkıyor çoğunlukla ve illa ki uzuyor işler.. İkinci bebekte bekleme sürem sanırım 9 ay on gün canım :) Hamileyim sürpriz bir şekilde çünkü.. Şu anda dört buçuk aylığız... Kızıma bir kız kardeş daha geliyor inşallah... Sen de bayrama kızınla beraber girersin umarım... Heyecanını çokk iyi anlıyorum... Sevgiler :)
Canım biz daha başvurmadik yıl aralığına takildik bende yalovada oturuyorum inşallah bursa gibi hızlı ilerler siralar burdan da başvuru oluyo bilmiom ama bursa kadar hizlimi ilk etapta koruyucu aile olmakta istiom bi yandanda yılım dönünce evlat edicem iki yavrumada can olucam koruyucu aile lik için diğer ay göreceğim tüp bebek ten sonra basvurcam arkadasimm hersey hayırlısıTeşekkür ederim canım siz böyle söyledikçe içim içime sığmıyor inşallah Dediğiniz gibi olur hepimiz için Zaman'cım seninde takip ediyorum herşey gönlünce olsun canım güzel haberlerini alalım hep birlikte
Evet arkadaşım gerçekten Herşeyin Hayırlısı ben bir an önce başvurun derim zaten bekleme süresi oluyormuş o arada tüp bebek yaptırabilirsin zor bir süreç tüp bebek Süreci Allah yardımcın olsun bizdedefalarca denedik kısmet değilmiş dedik yalovada nasıl ilerliyor sıra bilmiyorum inşallah herşey gönlünce olsun canımCanım biz daha başvurmadik yıl aralığına takildik bende yalovada oturuyorum inşallah bursa gibi hızlı ilerler siralar burdan da başvuru oluyo bilmiom ama bursa kadar hizlimi ilk etapta koruyucu aile olmakta istiom bi yandanda yılım dönünce evlat edicem iki yavrumada can olucam koruyucu aile lik için diğer ay göreceğim tüp bebek ten sonra basvurcam arkadasimm hersey hayırlısı
Canım biz daha başvurmadik yıl aralığına takildik bende yalovada oturuyorum inşallah bursa gibi hızlı ilerler siralar burdan da başvuru oluyo bilmiom ama bursa kadar hizlimi ilk etapta koruyucu aile olmakta istiom bi yandanda yılım dönünce evlat edicem iki yavrumada can olucam koruyucu aile lik için diğer ay göreceğim tüp bebek ten sonra basvurcam arkadasimm hersey hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?