Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar neden bu kadar büyütüldü bu konu anlamadım..kendimi yanlış mı tanıttım sizlere...sizler kadar bende hassasım çocuk konusunda.neden evlatlık kelimesine bu kadar takıldınız.o anda ağızdan çıkmış bişey .ben bencil biri değilim evlatlık olarak düşünseydim kalkıp bu işe girişmezdim..sizler nasıl istiyorsanız nasıl olsun diye uğraşıyorsanız bende aynıyım...benim ne kadar istediğimi tahmin bile edemezsiniz..lütfen böyle şeylere takılmayalım..burda bilgi edinmek bişeyler öğrenmek için uğraşıyorum..ama gelen cevaplar evlatlık değil evlat..bunları bende biliyorum onları aldığımız zaman tabiki evladım dicem evlatlığım demicem buna emin olabilirsiniz..takılmayalım böyle şeylere ya...birkaç gündür yorumları okuyorum bende üye olup burda görüşelim birbirimizi anlarız konuşuruz dertleşiriz diye düşündüm ama yanlış anlaşıldım..neyse uzatmıcam rabbim biran önce hepimizi evlatlarına kavuştursun hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

Canim senin ki bilinçsizce söylenen bişey sorun değil ki k.bakma Hassas sözcük oldu bu bizim için benim için yada kendi adıma diyeyim kirildigini k.bakma canim sen bizi biz seni anlarız bu bizim ortak sevincinimizz mutluluğumuz bekleyimiz. ..

Ailenin bu durumu iyi karşılamasi çok güzel bir duygu benim kayinvalidem bebek evlat edine lim dedi bana ben çok mutlu oldum yani onların istekli olmasi çok rahatlattı beni biz aynı binada oturanlar için çok önemli benimde kayinvalidem le aynı Binadayiz herseyin hayirlisi kelebekcik sizdemi izmirden başvurunuz...

Biz kayınvalidemlere değil canım dört elti bir binada oturuyoruz ama onlarda benimle heyecanlandılar şükür
Biz Bursa'dan başvurduk ev ziyareti için bekliyoruz bizim uzmanımız hamile olduğu için izne ayrıldı yeni bir bayan gelmiş yerine onunla tanışmadık henüz sıraların kaçta olduğunda bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz seninde kayınvalidenin iyi karşılamasına sevindim aynı binadaysanız gerçekten bu çok önemli Allah Razı olsun hepsinden

Bacım sana hoşgeldin peşine de güle güle diyebilirim
Maşallah Bursa en hızlı il
Ev ziyaretini hiç düşünme
Bebişin haberi geldikten sonra ev ziyareti olanlar var
Hiç merak etme çok yakın da gelir
Keşke tüm iller Bursa gibi olsa

Teşekkür ederim canım siz böyle söyledikçe içim içime sığmıyor inşallah Dediğiniz gibi olur hepimiz için Zaman'cım seninde takip ediyorum herşey gönlünce olsun canım güzel haberlerini alalım hep birlikte

teşekkür ederim beni anladığın için.bizi en iyi biz anlarız tabiki..sen hangi aşamdasın canım ben daaha çook yolun başındayım.olurmu olmaz mı hiç bilmiyorum kabul edilir bir sorun çıkmaz inşallah..uzun sürüyormuş bide ben bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum..başvurudan bir iki ay sonra bebişleri alcaz sanıyodum...niye öyle değil yaa beklemek çok zor

Allah hepinizi bir an önce yavrularıniza kavuşmayı nasip etsin.heyecaninizi çok iyi anlıyorum. Sabredin sonu çok mutlu bitecek inşallah. Bizim oğlumuz geleli 4 ay oldu.ve artik 1 yaşına girdi.yavas yavaş adım atmaya başladı. O adım attikca. Biz ondan çok heyecanlaniyoruz. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

O adımları izlemek, gülücüklerine şahit olmak gibisi yok sanırım :) Nice güzel yaşları olsun, hep ve çok mutlu olun inşallah :)

ayy maşallah canım ne güzel kavuşmuşsun yavruna..bir ömür hep mutlu olun inşallah..rabbim bu duyguyu isteyen herkese en kısa sürede yaşatsın...canım ne kadar bekledin bebişi almak için uzun sürdümü

Başvurunuz hayırlı olsun arkadaşım.. Bursa'da olmakla çok şanslısın gerçekten... Sıralar çok hızlı ilerliyor... Ben de Bursadayım... Çok şükür birinci yavruma kavuştum, şimdi ikincisini bekliyorum kısmetse... Yeni uzmanla tanıştım ben de mahkeme aşamasındayız şu anda.. O işlerimizle ilgileniyor.. İzne çıkmıştı sanırım 17 sinde işbaşı yaptı... Kız mı erkek mi dediniz? Tüm illerde olduğu gibi Bursa'da da erkekte çok daha hızlı ilerliyor sıralar... Çok beklemeden kavuşursun umarım yavruna.. Sevgiler...

Teşekkür ederim canım hayırlı uğurlu olsun evladın ikinciyede sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz kız için başvurduk canım iki buçuk ay oldu ev ziyaretimiz olmadı hala yeni gelen uzman nasıl biri acaba merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim dediğin gibi bende umarım çok geçmeden kavuşurum evladıma inşallah canım sizin ilk evladınız Kızmı erkekmi ve ne kadar beklediniz

Doğuma ayrılan uzman da çok iyiydi, yeni gelen de öyle bence.. Hani burda bazı arkadaşlar bahsediyor farklı şehirlerde, aramaya korkuyoruz tersliyolar falan deniyor... Bursadakiler cevap veriyor herşeye çok da nazikler.. Benim bir arkadaşım da sanırım 3 ay kadar önce başvurmuştu. Birkaç gün önce geldi yeni uzman ev ziyaretine.. Telefon açıp sen de sorabilirsin ne zaman geleceksiniz diye... Bizim yavrumuz kız canım.. Vee kısa sürede kavuşmuştuk çok şükür... Şimdi 1 senemiz geçti. Mahkeme aşamasındayız... Ancak işte iş yoğunluğuna, bebek olup olmamasına, kız erkek istemene, başvuruların yoğunluğuna göre vss. değişiyor bekleme süreleri.. Mevsime göre bile değişir bence.. Mesela yazın memurlar izne çıkıyor çoğunlukla ve illa ki uzuyor işler.. İkinci bebekte bekleme sürem sanırım 9 ay on gün canım :) Hamileyim sürpriz bir şekilde çünkü.. Şu anda dört buçuk aylığız... Kızıma bir kız kardeş daha geliyor inşallah... Sen de bayrama kızınla beraber girersin umarım... Heyecanını çokk iyi anlıyorum... Sevgiler :)

Canım öncelikle Ayrıntılı bir şekilde açıkladığın için çok teşekkür ediyorum buna ihtiyacım vardı mahkeme süreciniz kolaylıkla geçer umarım hamileliğinde hayırlı olsun kızlarınla sağlıklı uzun ömürler dilerim sana :))bizede yakın zamanda gelirler diye tahmin ediyorum artık Allah gönlümüze göre versin hepimizin bunlar güzel tatlı heyecanlar inşallah sonunda da öyle olur kızlarımızla güzel bir Hayatımız olur bende birkaç gün daha bekleyip gelmezlerse aramayı düşünüyorum

Canım biz daha başvurmadik yıl aralığına takildik bende yalovada oturuyorum inşallah bursa gibi hızlı ilerler siralar burdan da başvuru oluyo bilmiom ama bursa kadar hizlimi ilk etapta koruyucu aile olmakta istiom bi yandanda yılım dönünce evlat edicem iki yavrumada can olucam koruyucu aile lik için diğer ay göreceğim tüp bebek ten sonra basvurcam arkadasimm hersey hayırlısı

Evet arkadaşım gerçekten Herşeyin Hayırlısı ben bir an önce başvurun derim zaten bekleme süresi oluyormuş o arada tüp bebek yaptırabilirsin zor bir süreç tüp bebek Süreci Allah yardımcın olsun bizdedefalarca denedik kısmet değilmiş dedik yalovada nasıl ilerliyor sıra bilmiyorum inşallah herşey gönlünce olsun canım

Saol bitanem aynen bende bu sitesi kaldıramiom Rabbim güç versin hepinize evet zaten sırada da beklio dün geçen bizim bi tanıdık başvurdu Yalova dan onlar kırk beş yaşında olduğu için beş yaşında bir çocuk var koruyucu ailesi olun dediler suan beklemedeyiz bakalım ne olacak ama onlarda nereden öğrendiklerini bilmiom ama bursada sıralar erken ilerliyoruz dediler ınsallh hemencecik ilerler sıranız ben bide bişey sormak istiom bilen arkadaşlar lütfen yazabilirmi yani 3 senelik evliyim iki sendir tedavi horuyorum ben 27 eşim 29 yaşında bizden birimizin yani eşimin 30 yaşına girdiğinde başvuru yapabiliyoruz dimi can edinmek için yada bir seneyi beklemeyin korucu aileye mi yazilcam bilmiom ki canım bu ara düşünme aşaması benimki Rabbim kalbimizde vardı bu sevgiyi ins.kucagimizada nasip olur

Hakkınızda hayırlısı olsun. ben hep koruyucu aileliği çok daha farklı ve özel görüyorum. İnşallah çok güzel, çok mutlu çocuklarınız olur ve hep mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…