Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Çok teşekkür ederim ... inş. Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde basvurumuzu yapacağız. Tek dileğim bu.

OTE="hayatisiltisi, post: 42326211, member: 616057"]el yazısı ile özgeçmiş için size bir liste veriyorlar oradaki soruları cevaplamanızı istiyorlar ögeçmişte. belki onun dışındaki evrakları götürebilirsiniz ama özgeçmişe birşey diyemeyeceğim :)[/QUOTE]
Coj

işte bizimde ekim sonunda tedavimiz olacak bir aksaklık olmazsa ama çok umudum yok. istediğim zaman kaybetmeden bir an önce başvurmak ve stressiz tedavi olmak. böyle yapınca hepten insanı yıpratıyor.
Bacım bu yollardan geçmiş biri olarak biraz sabret
Tüpbebek tedavisi sürecini geçirin
Bu eşin için çok önemli
Ya olursa umudu var
İnşallah da hayırlısı ile olur
Tüm tedavi yolları denenip de sonuç olmayınca kabullenmek onlar için kolay oluyor
Benim eşim bunu tedaviler bittikten yaklaşık 2 yıl sonra kabul etti
Bizler nolcak başvuralım sıramız ilerlesin o arada deneriz diyoruz da beyler bu konuda daha hassas
Biraz sabır göster
Sonra sürekli bahsetme
Arada kavuşma hikayelerini oku
Bebek odası resimleri falan göster
Aslında bir tanıdığınız olsada onlara gitseniz aklında ki soruları sorar onları görür
Zor bir süreç haklısın
Yavaş yavaş bu konuyu işlemek daha iyi olabilir

Çok teşekkürler kardeşim, biz iki yıllık evliyiz yani evlilik de kurtarmadı. Sıraya girdik ama tam 30 Yaşımı doldurunca alabileceğiz. 30'a girmek de yetmiyor Anladığım kadarıyla. Yani nerden baksan 2 yıl beklemiş olacağız. Sıramız gelir herhalde o zamana kadar.

aynen canım ya, keşke tanıdığımız çevrede örnek aile olsa da görse nasılmış. demekki hepimiz bu yollardan geçip zor atlatmışız. aslında 2.tedavi sonrası kendi birinden bahsetti çocuğu vermek istiyormuş. ben kabul etmedim. çünkü ilerde çocuğumu istiyorum derse bana sıkıntı olur. aslında o konuda eyleme gelince bir karışıklık olurdu erkekler evet böyle maalesef

Güzel Anneler anne adayı
ınsalh kardeşim ins gelir elbet Allahın izniyle sıranız bakalım ben şu tüp bebek tedavimi göreyim umutlu değilim hiç umutlu değil esin çünkü bizimki Zor tüp bebeklerde ondan snra tam olarak Araştırıcam nezman başvurucagimi eşim benden çok iştio kaynanam kayinpederim hepsi bende üç yıllık evliyim yazımızda 28 yani bizde başvuru yapıp bekliyebilirmiyiz çok merak ediom

herkese merhaba insallah bizde basvuru yapcaz bizde 12 yil sonra yavrumuza kavuscaz icim icime sigmiyor.bursadan nereye ve nasil basvuruyoruz yardimci olur musunuz
Hakkınızda hayırlısı ınsallh yavrunuz en kisa zamanda kollarinizda olur ben yalovada oturuyorum Bursalı arkadaşlar yardimci olacaktır vakit kaybetmeyin derim yavrunuz canınızı almak için ...bursada erkenden ilerliyoruz en yakın zmanda kavusursun uz ins

30 yaş veya 5 yıllık evlilik şartı var. ama foruma yazan arkadaşlardan gördüğümüz 29 yaşında başvurulabiliyor ancak 30 yaş veya 5. evlilik yılınız dolmadan bebek yerleştirilmiyor.

herkese merhaba insallah bizde basvuru yapcaz bizde 12 yil sonra yavrumuza kavuscaz icim icime sigmiyor.bursadan nereye ve nasil basvuruyoruz yardimci olur musunuz
Merhaba arkadaşım bende Bursa'da oturuyorum haziranda başvurunuzu yaptık bizde Bursa'da Acıbadem'de vergi dairelerinin orada aile ve sosyal politikalar bakanlığına ayrılmış bir bölüm var oraya canım önce arayıp randevu alıyorsun gittiğinizde bilgi vereceklerdir gerçekten çok ilgili ve samimi insanlar uzmanlar herşey gönlünce olsun arkadaşım

Yaşın 29 olunca başvurup sıraya girebilirsiniz. Tüp bebek için de biraz umudunuz olsun öyle umutsuz umutsuz yaptırmayın :) belli mı olur, Allah'ın işi ikiz bile olabilir. Biz bir kere denedik hiç tutmadı bile, ama görünürde bizde sorun çok küçük hatta kendiliğinden hamile kalıp düşük yaptım. Yine deneyeceğiz tüp bebeği ama kendimi en iyi hissettiğim ani bekliyorum :))

Hangi numaradan arıyoruz acaba

Çok sağol birtanem Candan yorumların için insqllh sabirsizlaniorux bizde insqllh onlarda senin gibi düşünürler çok mutlu oldum yorumunu görünce diğer blogda okumuştum seni canimm ...

Çok sağol birtanem Candan yorumların için insqllh sabirsizlaniorux bizde insqllh onlarda senin gibi düşünürler çok mutlu oldum yorumunu görünce diğer blogda okumuştum seni canimm ...
hepinizin yorumlarını okuyorum cogu anne adaylarının bebeklerı gelmemıs ama sız anne olmussunuz bıle. hepinizde anaçlıgı hıssedıyorm benım ıcın en degerlı annnelerde sızın gıbı olanlar yanı benım annem gıbı annelerdır :) ben annecıgıme hep kanatsız melegım derım sızın cocuklarınızda sıze oyle derler ınsallahhhh :)

35 yaşından sonra, evladımızı aldığımız gün, evrakları hazırlamak için koşuştururken, karı koca yolun ortasında durup hüngür hüngür ağladık... devam ettik, bi sotede tekrar ağladık.. son imzalar atıldı, bi daha ağladık.. 1 haftamız bu gün doldu.. işi gücü bıraktık, tüm gün evdeyiz.. işler yığıldı.. bi ara başlayacağız.. =)) Rabbim herkese nasip etsin...

Çok duygulandım, teşekkürler.

Hakkim
30 yaş veya 5 yıllık evlilik şartı var. ama foruma yazan arkadaşlardan gördüğümüz 29 yaşında başvurulabiliyor ancak 30 yaş veya 5. evlilik yılınız dolmadan bebek yerleştirilmiyor.
Hayatisiltisi Merhaba güzel anna adayı evet bende arkadaşlardan öğrendim 29 da başvuru yapıo iyiki bu forum var bilgilejioruz bakalım zaten sıra bir seneyi buluyor die tahmin ediom çok sevindim yirmi dokuz olduğuna basvurabilmemizee ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…