- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Masallh masallh Amin sizede bir ömür Mutluluk nasip etsin evladinizla ne guzel mytluluk gozyasiniz olsun her daim nekadar beklediniz nereden başvurunuz bizi biraz bilgilendirir misiniz ne kadar mutlu oluyorum böyle mutluluklar okuyunca Rabbim ayırmasin insallh bir ömür ...hepimize nasip etsin35 yaşından sonra, evladımızı aldığımız gün, evrakları hazırlamak için koşuştururken, karı koca yolun ortasında durup hüngür hüngür ağladık... devam ettik, bi sotede tekrar ağladık.. son imzalar atıldı, bi daha ağladık.. 1 haftamız bu gün doldu.. işi gücü bıraktık, tüm gün evdeyiz.. işler yığıldı.. bi ara başlayacağız.. =)) Rabbim herkese nasip etsin...
Özel sağlık sebepleri derken infertilite yi mi kast ediyorsunuzistanbuldan başvurduk, 1 yıl onay için bekledik, geçen hafta kavuştuk... 1 haftadır evimizde bayram havası var.. inşallah bir ömür sürecek bir bayram...
en güzeli, niyet ettiğiniz anda kuruma gidip, ne soru varsa aklınızda hepsini onlara sormak...
ilk başvurduğumuzda sıra hiç gelmeyecek gibi geliyordu.. özellikle forumlardaki yazılar çok ama çok kafa karıştırıyor..
Özellikle de başvuru kriterleri için interneti çok ciddiye almamak lazımmış.. 5 yıllık evlilik şartı var diye 5 yıl bekledik, ama özel sağlık sebeplerimizden dolayı meğer bizim beklememiz gerekmiyormuş, 5 yılımız sırf kulaktan dolma bilgiler yüzünden heba oldu.. Neyse ki, oğlumuzun bize ilk gülüşüyle her şey geçmişte kaldı..
Özel sağlık sebepleri derken infertilite yi mi kast ediyorsunuz
Eğer öyleyse babiesrus A çok büyük haksızlık yapıldı
Bizde de sebep infertilite idi başvururken evlilik yılımızı hesapladılar
Bu başvuru kriteri nasıl oluyor da farklı oluyor anlamadım aydınlatırsanız sevinirim
Sinirli olduğumu nerden çıkardınızbence ilk olarak sakin olmalısınız.. tabii ki takdir yine sizin.. ama...
"Eğer öyle ise" diye bir cümle kurup birilerini haksızlıkla suçlamak bence çok da doğru/mantıklı değil.. önce ne olduğunu öğrenip sonra suçlarsınız...
evlat edinmek isteyenlerden en az birinin sebebi çoğunlukla infertilite zaten.. bu özel bir şey değil malesef... bizdeki durum çok farklı bir durumdu.. -paylaşmak istemiyorum- ki zaten koşun gelin verelim demediler..
"keşke daha erken gelseymişsiniz, her duyduğunuzu kafanıza takmayın" dediler... hepsi o...
yani belki de bizi rahatlatmak için söylenen, öylesine bi sözdü bilemiyoruz..
Kuruma biz de çok fazla ön yargı ile gittik, ama şu geçen zaman içinde çok sevdik onları... çoğu zaman korkutsa bile, bizleri didik didik incelemelerini bile çok sevdik.. iyi ki öyle yapıyorlar, en doğru ailelere kavuşturuyorlar yavruları...
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz... İnşallah siz de bir an önce yavrunuza kavuşursunuz, o sizin gelmenizi bekliyor emin olun.. biz oğlumuzu görünce bunu anladık..
Bacım listeye ekledim başvuru yerini yazmamışsın diğer mesajlar dan Bursa diye aklım da kalmış eğer yanlışsa hemen düzeltirimZaman'cım benide ekleyebilirsin canım ismimimi orda görmek iyi gelecek :))bizim başvuru tarihimiz 9 Haziran 2015
canım çok teşekkür ederim çok incesin evet tarih doğru Bursa Rıza kız tercihimizBacım listeye ekledim başvuru yerini yazmamışsın diğer mesajlar dan Bursa diye aklım da kalmış eğer yanlışsa hemen düzeltirim
İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile üst listeye çıkarsın
Tamam Bacım bir daha ki güncelleme de erkeği kaldırırımCanım ç
canım çok teşekkür ederim çok incesin evet tarih doğru Bursa Rıza kız tercihimiz
Bu aralar yavaş cnm.. Sen başvuru yaptın mıAnkara'da sıra nasıl ilerliyor tatlı anne adayları, bilen var mı?
herkese merhaba insallah bizde basvuru yapcaz bizde 12 yil sonra yavrumuza kavuscaz icim icime sigmiyor.bursadan nereye ve nasil basvuruyoruz yardimci olur musunuz[/QUOTE
Öncelikle hayırlı olsun kararınız arkadaşım. Ben de Bursa'dan yavrusuna kavuşmuş bir anneyim... Nilüfer Kaymakamlığının 1.katında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Evlat Edinme Birimi var.. Oraya randevu alarak gitmeniz gerekiyor.. Telefonu 249 58 10. Gittiğinde merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.. Uzmanlar yakından ilgileniyorlar... Önce size bir evrak listesi verecekler... Heyecanla onları hazırlayacaksınız :) Sonra daaa sabırla sıranın size gelmesini bekleyeceksiniz... Vee oo heyecanlıı müthişş gün geldiğinde evladına kavuşacaksın inşallah... Çokk uzun sürmemesini diliyorum. Sevgiler..
35 yaşından sonra, evladımızı aldığımız gün, evrakları hazırlamak için koşuştururken, karı koca yolun ortasında durup hüngür hüngür ağladık... devam ettik, bi sotede tekrar ağladık.. son imzalar atıldı, bi daha ağladık.. 1 haftamız bu gün doldu.. işi gücü bıraktık, tüm gün evdeyiz.. işler yığıldı.. bi ara başlayacağız.. =)) Rabbim herkese nasip etsin...
istanbuldan başvurduk, 1 yıl onay için bekledik, geçen hafta kavuştuk... 1 haftadır evimizde bayram havası var.. inşallah bir ömür sürecek bir bayram...
en güzeli, niyet ettiğiniz anda kuruma gidip, ne soru varsa aklınızda hepsini onlara sormak...
ilk başvurduğumuzda sıra hiç gelmeyecek gibi geliyordu.. özellikle forumlardaki yazılar çok ama çok kafa karıştırıyor..
Özellikle de başvuru kriterleri için interneti çok ciddiye almamak lazımmış.. 5 yıllık evlilik şartı var diye 5 yıl bekledik, ama özel sağlık sebeplerimizden dolayı meğer bizim beklememiz gerekmiyormuş, 5 yılımız sırf kulaktan dolma bilgiler yüzünden heba oldu.. Neyse ki, oğlumuzun bize ilk gülüşüyle her şey geçmişte kaldı..
Bacım listeye ekledim başvuru yerini yazmamışsın diğer mesajlar dan Bursa diye aklım da kalmış eğer yanlışsa hemen düzeltirim
İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile üst listeye çıkarsın
zaman arkadaşım benide eklermisin listeye 5-2015 ankara dan başvuru türkiye geneli kız erkek terk rıza tek, ikiz, kardeş farketmez.evladım gelsinde .Yaş 40 1-5 yaş grubu artık kaç yıl beklerim bilmiyorum.İnşallah tez zamanda hayırla sağlıkla ömürle kavuşuruz evlatlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?