Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Haticem az kaldı çok az kaldı senin güzel haberini almamıza....

hazır izinliyken biraz da uyku depola, sonrasında ihtiyacın olacak :)

son dakika hazırlıklarıı ah ne keyiflidir kimbilir... Bir yandan da içinde bir merak, acaba kızın kaç aylık, ağzı burnu, kokusu...

hadi ver bir güzel haber bize, şu aralar güzel haberlere çok ihtiyacımız var

Ben Allahtan çok uykucu biri değilim zorluk çekeceğimi sanmıyorum, inşallah sağlıklı bir bebek olursa. Evet merak var, acaba diyorum hamilelerde bizim gibi doğum yaklaşınca kaşı gözü nasıl olacak ne kadar doğacak gibi merakları oluyomudur

bence merak oluyordur, benim kardeşim yeni hamile kaldı. üstelik öyle çok çocuk isteyen biri de değildi.eşinde sperm az hızı az diye korunmuyorlardı. şimdide merak etmeye başlamış acaba nasıl olacak deyip duruyor. sen de o hislerin aynısını yaşıyorsun. hatta bence biz daha derinini yaşıyoruz.

kendimden çok şey buldum ve çok duygulandım.

Merhaba arkadaslar malesef 4 gebelik kaybim var ve doktorum pgt önerdi en son gebelik kaybimda evlat edinmeyi düşünmeye basladim pgtyi deneme konusunda suan kararsizim çünkü ayni seyleri yasamaktan cok yoruldum benim merak ettiğim evlat edinme sürecinde ev kredisinin olmasi bir engel midir

pgt yi niçin önerdi anlayamadım. tüp bebek yaptırırken mi yoksa gebelik sonlanınca mı ? ev kredisi bence sorun olacağını sanmıyorum. sonuçta kendi eviniz diye daha olumlu bakarlar bence..

Öncelikle geçmiş olsun, Allah'ım bir daha göstermesin...

Evlat edinmede ev kredisi sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Bazi uzmanlar özellikle eviniz olmasını istiyor çünkü. Günümüzde peşin para ile ev almak çok zor olduğuna göre elbette kredisi olacaktır. Eger maddi olarak sizi çok sıkıntıya düşüren bir kredi değilse sorun olmaz bence

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim oncelikle pgt yi genetik sorunumuz oldugu icin onerdi doktor tup bebek yaptirmadim daha once en son gebeligimde kurtajdan sonra patoloji ye gönderilmişti ve kromozom bozukluğunun oldugunu ogrendim doktorum bundan sonra dogal yollardan degilde pgtyi denemelisin dedi ev meselesine gelince de bizi zorlamiyor ama krediyle aldigimiz icin ev ipotekli .... umarim sorun degildir çünkü kredinin bitmesine 4 yil var

Ben de kromozom anomalisinden kızımı kaybettim. Çok araştırdım pgt vs. Belli bi hastalık olmadığı, tesadüfi bir anomali olduğunu öğrendik bin tane test yaptırıp. Eğer trizomi vs gibi bir anomaliyse pgt tercih etmelisiniz. Krediyi dert etmeyin, kimin kredi borcu yok ki... Kira öder gibi ödüyorsunuz işte, hiç sorun olmaz bence

Rabbim sizin için hayirlisi neyse o şekilde anne olmanızı nasip etsin arkqdasim bizde aynı Duyguları yaşıyoruz ..kredinin sorun olacağını sanmıyorum sonuçta ev alınmış canim Nerede oyuruyo sunuz yaşınız kaç acaba ??

yasim 27 doguda gorev yapiyoruz uzun bir surede orada kaliciyiz gibi görünüyor bu arada 4 yillik evliyiz sartlara uymuyorum suan

bu arada istanbuldan basvuru yaparim diye düşünmüştüm boyle bir hakkim var mi bilmiyorum ama sadece yasadigimiz ilden mi basvuruyoruz acaba

Eşinizin yaşı otuz sa sıraya görebiliyorsunuz benimde yasin 27 canim suan bende şartlara uymuyorum burada öğrendiğim kadariyla 29 yaşında sıraya görebiliyorsunuz 30 da sıra gelmişse evladımızı edinebiliyor sunuz suan bır uzmana danışmadim ama burdan bunu öğrendim sana da bilgi olsun

5 yillik evli oldugunda basvuru icin yasi beklememiz gerekmiyor diye biliyordum yanlis mi biliyorum acaba biz suan 4 yillik evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…