- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
canım iptal oldu uzmanımızn bir işi çıkmış bugun yada yarın dedi ararım sizi dediMerhaba arkadaşım son bi görüşmeniz vardı nasıl geçti neler sordular canım olumlu geçmiştir inşallah
Ben Allahtan çok uykucu biri değilim zorluk çekeceğimi sanmıyorum, inşallah sağlıklı bir bebek olursa. Evet merak var, acaba diyorum hamilelerde bizim gibi doğum yaklaşınca kaşı gözü nasıl olacak ne kadar doğacak gibi merakları oluyomudur
Merhaba,
akşam mesajınızı görünce eşimle birlikte izledik, çok etkiledi, güzel bir aktivite oldu, tavsiye ederim.
"Çocuklarının tıbben olamayacağını filmin başında öğrenen bir çift ve...."
Arkadaslar filmin adı ne acaba ben De eşimle akşam izleyeyim...
Filim gerçekten bayildim ve dayanamayıp sonuna kadar izledim eşimle de ayrı izlerim akşam kesinlikle izlenmesi gereken bir film gerçekten ne kadar duygulu...teşekür ederim arkadaşımFilmin Adı: " Timothy Green'in sıradışı yaşamı "
Merhaba arkadaslar malesef 4 gebelik kaybim var ve doktorum pgt önerdi en son gebelik kaybimda evlat edinmeyi düşünmeye basladim pgtyi deneme konusunda suan kararsizim çünkü ayni seyleri yasamaktan cok yoruldum benim merak ettiğim evlat edinme sürecinde ev kredisinin olmasi bir engel midir
Merhaba arkadaslar malesef 4 gebelik kaybim var ve doktorum pgt önerdi en son gebelik kaybimda evlat edinmeyi düşünmeye basladim pgtyi deneme konusunda suan kararsizim çünkü ayni seyleri yasamaktan cok yoruldum benim merak ettiğim evlat edinme sürecinde ev kredisinin olmasi bir engel midir
Ben de kromozom anomalisinden kızımı kaybettim. Çok araştırdım pgt vs. Belli bi hastalık olmadığı, tesadüfi bir anomali olduğunu öğrendik bin tane test yaptırıp. Eğer trizomi vs gibi bir anomaliyse pgt tercih etmelisiniz. Krediyi dert etmeyin, kimin kredi borcu yok ki... Kira öder gibi ödüyorsunuz işte, hiç sorun olmaz bencegecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim oncelikle pgt yi genetik sorunumuz oldugu icin onerdi doktor tup bebek yaptirmadim daha once en son gebeligimde kurtajdan sonra patoloji ye gönderilmişti ve kromozom bozukluğunun oldugunu ogrendim doktorum bundan sonra dogal yollardan degilde pgtyi denemelisin dedi ev meselesine gelince de bizi zorlamiyor ama krediyle aldigimiz icin ev ipotekli .... umarim sorun degildir çünkü kredinin bitmesine 4 yil var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?