O gelene kadar da büyük örersin ne olacak :) eline emeğine sağlık inşallah hepsini giyerKış geliyor
İnşallah bu kış hayırlısı ile bizim kız gelir
Geçen gün annemle ördüklerime baktık
Okadar çok örmüşüm ki
Hepside ufacık
Annem keşke azcık büyük örseydin dedi
Netten bakarak ördüğüm için ufacık oldular
İnşallah kızımız da ufacık gelir giydirmek nasip olur
Arkadaşlar 40 yaş üstünde şansınızı kaybediyorsunuz diye birşey yok.. Eşiniz ve sizin yaş ortalamanıza bakılıyor... Örneğin 40 yaşında bayanın eşi kendinden kücükse birkaç yaş, yine bebek alma şansınız var.. Ama ortalamanız örneğin 41 ise en kucuk 1 yaşında 43 ise 3 yaşında gibi çocuk veriyorlar.. Bu forumda 6 yaşında bile yavrusuna kavuşan anneler var.. Ve hepsi de çok mutlu... Genelde bebek isteniyor tabi ama yaşı da çok takmayın bence... Çocukların hepsi çok güzel...
Arkadaşlar 40 yaş üstünde şansınızı kaybediyorsunuz diye birşey yok.. Eşiniz ve sizin yaş ortalamanıza bakılıyor... Örneğin 40 yaşında bayanın eşi kendinden kücükse birkaç yaş, yine bebek alma şansınız var.. Ama ortalamanız örneğin 41 ise en kucuk 1 yaşında 43 ise 3 yaşında gibi çocuk veriyorlar.. Bu forumda 6 yaşında bile yavrusuna kavuşan anneler var.. Ve hepsi de çok mutlu... Genelde bebek isteniyor tabi ama yaşı da çok takmayın bence... Çocukların hepsi çok güzel...
Ne güzel yazmışsın, çabucak kavuşun inşallahOğlunu karnında değil, yüreğinde,gönlünde büyüten annelerdenim. Bu süreci ve oğlumla yaşadıklarımı anlattığım blogumdur. heyecan-dorukta blogspot com tr .Kendinizden birşeyler bulacağınıza eminim...
not. aralara nokta koyarak etkinleştirebilirsiniz.
Ne güzel yazmışsın, çabucak kavuşun inşallah
kızlar bir film izledim izledinizmi bilmiyorum.ama izlemenizi tavsiye ederim.aslında biraz gerçeküstü şeyler var ama içinde, duygulanacağınız kendinizden bişeyler bulacağınız çok şey var. Timothy Green'in sıradışı yaşamı.
Allah saglikla büyümeyi nasip etsin ömür boyu ben blogunuzu google yazdım çıkmadı heyecan dorukta blogsport.com.tr. çok die yanlışlıkla yapiom acaba bi yerde tesekurlerBen oğluma kavuştum çok şükür Darısı burada bekleyen arkadaşların başına..
Oğluma hediye olarak bu blogu oluşturuyorum. Karar aşamasındaki ve bekleyen arkadaşlarada faydası olur diye umuyorum.
Paylaşmak istedim. Teşekkürler.
Aaa blogu okuyunca tarihler nedeniyle henüz beklemedesiniz zannettim. Güle güle büyüsün bebeğiniz. Sağlıkla, tüm sevdikleriyle.Ben oğluma kavuştum çok şükür Darısı burada bekleyen arkadaşların başına..
Oğluma hediye olarak bu blogu oluşturuyorum. Karar aşamasındaki ve bekleyen arkadaşlarada faydası olur diye umuyorum.
Paylaşmak istedim. Teşekkürler.
merhaba.. ben çok uzun zamandır sizleri takipteyim. bugün üye olabildim ve duygularımı paylaşmak istiyorum. 16 yıllık evliyim ve benim de çocuğum olmadı... evlat edinme konusuna eşim sıcak bakmıyor. ben istiyorum ama yine de hayırlısı Allah tan diyorum. burdan evlatlarına kavuşanları okudukça o kadar çok duygulanıyorum ki .. kendimi bazen tutamıyorum..bence çok şanslılar ki evlat kokusuna kavuştular.... canlarına kavuştular diyorum. Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşallah ...
Allah saglikla büyümeyi nasip etsin ömür boyu ben blogunuzu google yazdım çıkmadı heyecan dorukta blogsport.com.tr. çok die yanlışlıkla yapiom acaba bi yerde tesekurler
Aaa blogu okuyunca tarihler nedeniyle henüz beklemedesiniz zannettim. Güle güle büyüsün bebeğiniz. Sağlıkla, tüm sevdikleriyle.
Sabırsızlıkla minnoşla kavuştuğun günü okumayı bekliyorum :)Merhaba,
blogum yeni olduğu için sanırım google çıkmıyor. heyecan-dorukta blogsport.com.tr şeklinde araya nokta koymanız gerekli.
Ben burdan linki tam olarak paylaşamıyorum. http://heyecan-dorukta.kadinlarkulubu.com.tr/ link paylaştığımda bu şekilde çıkıyor sizler (kadınlarklubu ) yazan yeri blogspot olarak değiştirip denerseniz ulaşabilirsiniz.Her gün yeni bir paylaşım yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?