Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kış geliyor
İnşallah bu kış hayırlısı ile bizim kız gelir
Geçen gün annemle ördüklerime baktık
Okadar çok örmüşüm ki
Hepside ufacık
Annem keşke azcık büyük örseydin dedi
Netten bakarak ördüğüm için ufacık oldular
İnşallah kızımız da ufacık gelir giydirmek nasip olur

O gelene kadar da büyük örersin ne olacak :) eline emeğine sağlık inşallah hepsini giyer

Hakkını kaybediyor anlamında söylemedim zaten, yani bebek alamıyor, ama kabul edelim ki artık 4-5 yaşına gelmiş bir çocuğun size bağlanması çok daha zor oluyor. Ayrıca karakter eğitimi de zorlaşıyor....
Çocuk hasreti çeken bayanlar için empati yaptığımda çoğu yeni doğmuş isterler diye düşünüyorum...Tabii eşi küçük olanların şansı var, yaş ortalamasına bakılıyor, o ayrı konu...

Hakkını kaybediyor anlamında söylemedim zaten, yani bebek alamıyor, ama kabul edelim ki artık 4-5 yaşına gelmiş bir çocuğun size bağlanması çok daha zor oluyor. Ayrıca karakter eğitimi de zorlaşıyor....
Çocuk hasreti çeken bayanlar için empati yaptığımda çoğu yeni doğmuş isterler diye düşünüyorum...Tabii eşi küçük olanların şansı var, yaş ortalamasına bakılıyor, o ayrı konu...

Oğlunu karnında değil, yüreğinde,gönlünde büyüten annelerdenim. Bu süreci ve oğlumla yaşadıklarımı anlattığım blogumdur. heyecan-dorukta blogspot com tr .Kendinizden birşeyler bulacağınıza eminim...
not. aralara nokta koyarak etkinleştirebilirsiniz.

Ne güzel yazmışsın, çabucak kavuşun inşallah

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, hiç geri dönüş olmayınca tekrar etme gereği duydum. İstanbul'dan evlat edinmek için başvuranlar arasında kurumdaki uzmanından memnun olan birileri var mı, varsa bana özelden ulaşabilirler mi? Hiç cevap gelmeyince herkes uzmanından hoşnutsuz diye düşünmeye başladım. Umarım öyle değildir..

Herkese merhaba :) Yeni katılan arkadaşlarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz :)

Haftasonu izledim filmi. Çok sevdim :) İzlemeyenlere bende tavsiye ediyorum. Gerçekten de kendinizden çok şey bulacaksınız. Film boyunca düşündüğüm tek şey " bir gün bana da böyle gülümseyen bir bebeğim olacak mı ?"

Canım sıkıldı bugün. Artık gelenek haline getirdiğim "kurumu ayda bir kere arama" klasiğini bügün yine yaptım. Hala sıramızda ilerleme yok mayıs ayından beri aynı. 1. sırada olan aileyi düşünemiyorum bile. Ne kadar zordur aylardan beri 1. sırada olmak. Bugün yarın gelir diye mamasına , bezine kadar her şeyi hazırlamışlardır eminim

Allah saglikla büyümeyi nasip etsin ömür boyu ben blogunuzu google yazdım çıkmadı heyecan dorukta blogsport.com.tr. çok die yanlışlıkla yapiom acaba bi yerde tesekurler

Aaa blogu okuyunca tarihler nedeniyle henüz beklemedesiniz zannettim. Güle güle büyüsün bebeğiniz. Sağlıkla, tüm sevdikleriyle.

merhaba.. ben çok uzun zamandır sizleri takipteyim. bugün üye olabildim ve duygularımı paylaşmak istiyorum. 16 yıllık evliyim ve benim de çocuğum olmadı... evlat edinme konusuna eşim sıcak bakmıyor. ben istiyorum ama yine de hayırlısı Allah tan diyorum. burdan evlatlarına kavuşanları okudukça o kadar çok duygulanıyorum ki .. kendimi bazen tutamıyorum..bence çok şanslılar ki evlat kokusuna kavuştular.... canlarına kavuştular diyorum. Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin inşallah ...

Amin arkadaşım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallh ikna edersiniz eşinizi ben çok olumluydum hep eşimi ikna edene kadar biras yoruldum ama şimdi ikna oldu ınsallh sizde ikna edersiniz erkekler bu konuda biras daha düşünceli bayanlar duygusal bakıyoruz ınsallh eşiniz de duygularıyla hareket eder ve Rabbim sıcaklığını versin ins size kendi açar bu konuyu ....

merhaba Amin arkadaşım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallh ikna edersiniz eşinizi ben çok olumluydum hep eşimi ikna edene kadar biras yoruldum ama şimdi ikna oldu ınsallh sizde ikna edersiniz erkekler bu konuda biras daha düşünceli bayanlar duygusal bakıyoruz ınsallh eşiniz de duygularıyla hareket eder ve Rabbim sıcaklığını versin ins size kendi açar bu konuyu ....

benim eşim de once kendisi açtı bu konuyu sonra vazgectim ilerde bize siz benim ailem degilsiniz der çeker giderse dedi düşündüm vazgectim dedi. biraz da bir tedavi daha olacagiz ona umut bagladi sanirim. bence firsat buldukça aç konuyu, yeri geldiginde duygusala bağla ilerde yasimiz ilerleyince pisman olursun de. ve ikna etmeye calis sonucta hepimiz bu konuda biraz zorlaniyoruz. zamanla onlar da isteyecektir çünkü bir çıkar yolu yok.

Allah saglikla büyümeyi nasip etsin ömür boyu ben blogunuzu google yazdım çıkmadı heyecan dorukta blogsport.com.tr. çok die yanlışlıkla yapiom acaba bi yerde tesekurler

Merhaba,
blogum yeni olduğu için sanırım google çıkmıyor. heyecan-dorukta blogsport.com.tr şeklinde araya nokta koymanız gerekli.
Ben burdan linki tam olarak paylaşamıyorum. http://heyecan-dorukta.kadinlarkulubu.com.tr/ link paylaştığımda bu şekilde çıkıyor sizler (kadınlarklubu ) yazan yeri blogspot olarak değiştirip denerseniz ulaşabilirsiniz.Her gün yeni bir paylaşım yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginize..

Son düzenleme:
Sabırsızlıkla minnoşla kavuştuğun günü okumayı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…