İnş çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Her gün dua ediyorum inş dosyam onaylanır sorunsuz bebeğim gelir diyehayırlı uğurlu olsun arkadaşım. ev ziyareti de en kısa zamanda olur, sonrasında zaman su gibi geçer inşallah :)
Siz ne zaman Baş vurdunuz ☺sıraniz bellimiAnkara'da oturmuyorum ama, inan tüm arkadaşlar burada heyecanla birbirlerinden güzel haberler bekliyorlar.. Sen de en kısa zamanda yavruna kavuşursun umuyorum arkadaşım...
İnş çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Her gün dua ediyorum inş dosyam onaylanır sorunsuz bebeğim gelir diye
Canım başvurunuz hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bizde senin gibi ev ziyaretini bekleme aşamasındayız tez zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza inşallahAnkarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺
Hepimiz için aminnnnnhayırlı uğurlu olsun arkadaşım. ev ziyareti de en kısa zamanda olur, sonrasında zaman su gibi geçer inşallah :)
biz de ankaradayız biz de temmuzda başvurduk bizim de ev ziyaretimiz olmadı aynı durumdayız yani :))Ankarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺
AA desenize aynı zamanda Allah nasip ederse bebeklerimizi alıcaz temmuz kaç sizin.☺B
biz de ankaradayız biz de temmuzda başvurduk bizim de ev ziyaretimiz olmadı aynı durumdayız yani :))
Beklemek güzel şu onay beni korkutuyor her ne kadar hangi durumlarda onayın verildiğini arkadaşlarımdan duysamda bi korku var içimde ya bi aksilik olursaİnşallah, hayırlısı ile önce onayınızı sonra bebeğinizi alırsınız :) beklemek gerçekten hiç bu kadar zor olmamıştı. ama sonunda bugüne kadar beklediğimiz herşeyden daha özel bir ödül var; beklemek zor olsa da bunu bilmek güç veriyor insana :)
bu arada dip not :) bahar arkadaşımız kızına geçen sene kavuştu, şimdi kızı abla olacak inşallah onu bekliyor :)
Beklemek güzel şu onay beni korkutuyor her ne kadar hangi durumlarda onayın verildiğini arkadaşlarımdan duysamda bi korku var içimde ya bi aksilik olursa
7 Temmuz, sizin :))AA desenize aynı zamanda Allah nasip ederse bebeklerimizi alıcaz temmuz kaç sizin.☺
Temmuz 157 Temmuz, sizin :))
Ne kadar sıcak güzel yazmışsınız. İnş sıra ile o güzel haberleri burdan birbirimize vermeyi Allah nasip edero korku çok normal. biz kendimizden ne kadar emin olursak olalım, başka birinin iki dudağının arasından çıkan bir sözü beklediğimiz için insan kendi kendine kırk şey kuruyor. bunların hepsi geçip gidecek, onayınızı aldıktan sonra da zaman ve sıra orantıları kuracaksınız kendi kendinize. bazen umutu, bazen sabırsız, bazen neşe dolu, bazen hüzünle yazacaksınız b buraya. ama sonunda o müjdeli haberi vereceksini :)
vereceksiniz di mi, burayı bekleyen diğer anneleri unutmazsınız
Canım inşallah senin Dediğin gibi olur çünkü o korkuları ara ara bende yaşıyorum bir sıraya girsem diyorum senin yazdıkların benim içimi çok rahatlatıyor canım çok Saolo korku çok normal. biz kendimizden ne kadar emin olursak olalım, başka birinin iki dudağının arasından çıkan bir sözü beklediğimiz için insan kendi kendine kırk şey kuruyor. bunların hepsi geçip gidecek, onayınızı aldıktan sonra da zaman ve sıra orantıları kuracaksınız kendi kendinize. bazen umutu, bazen sabırsız, bazen neşe dolu, bazen hüzünle yazacaksınız b buraya. ama sonunda o müjdeli haberi vereceksini :)
vereceksiniz di mi, burayı bekleyen diğer anneleri unutmazsınız
Vaaayyyy bir hafta aramız var, ne kadar güzel :))Temmuz 15
Bayramda tam 17 ay olacak, geçen sene nisanda başvurmuştuk. Bugün inşallah bebek odasına bakacaz alırız inşallah, çok yerlere baktık da karar veremedik bir türlüCanımmmm ben de çok heyecanlandım şimdi :)
Ne zaman başvurmuştun? Ne kadar bekledin? Seninle birlikte gün sayacağım....
İnşallah, hayırlısı ile önce onayınızı sonra bebeğinizi alırsınız :) beklemek gerçekten hiç bu kadar zor olmamıştı. ama sonunda bugüne kadar beklediğimiz herşeyden daha özel bir ödül var; beklemek zor olsa da bunu bilmek güç veriyor insana :)
bu arada dip not :) bahar arkadaşımız kızına geçen sene kavuştu, şimdi kızı abla olacak inşallah onu bekliyor :)
Bayramda tam 17 ay olacak, geçen sene nisanda başvurmuştuk. Bugün inşallah bebek odasına bakacaz alırız inşallah, çok yerlere baktık da karar veremedik bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?