Hayırlı olsun :)) bebeğinize kavuşursunuz inşallah en kısa sürede :)Cok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Cok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Hayırlı olsun ..Insallahh cabucakkkk kavuşalımm sevgilerCok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Hayırlı olsun canım en kısa sürede kavuşursunuz inşallahCok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Hayırlı olsun su gibi akıp geçsinCok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Bize 5 ay gibi sonra geldilerKızlar bende gittikçe stres yapmaya başladım daha ev ziyaretine bile gelmediler sizede mi çok geç geldiler biran önce sıraya girsem rahatlicam inşallah şimdiden birsürü eşyasını aldım bile dayanamayıp beklemek ne zormuş
İnsallah canim hepimizin şu gibi akıp gecsin.zamancim senin bi listen varya hep imrenerek bakardım bende başvurduğum icin benimde ekleyebiliyomusunHayırlı olsun su gibi akıp geçsin
Tabiki eklerizİnsallah canim hepimizin şu gibi akıp gecsin.zamancim senin bi listen varya hep imrenerek bakardım bende başvurduğum icin benimde ekleyebiliyomusun
Bursa terk - rıza kızTabiki ekleriz
Liste zaten benim değil topiğimizin listesi
Bilgilerini verirsen eklerim
Beklemek zor ama güzel biliyoruz ki kavuşacağız ilk müraacat tarihiniz ile sıraya alıyorlar.. Ben 16 .06.20015 müracaat ettim 04.08.2015 ev ziyaretimiz oldu.. uzun bir bekleyiş ama sabrın sonu selamet .. sevgilerKızlar bende gittikçe stres yapmaya başladım daha ev ziyaretine bile gelmediler sizede mi çok geç geldiler biran önce sıraya girsem rahatlicam inşallah şimdiden birsürü eşyasını aldım bile dayanamayıp beklemek ne zormuş
Canım çok teşekkür ederim Verdiğiniz bilgiler için bizde 09.06.2015 te başvurmuştuk hala bekliyoruz inşallah Allah gönlümüze göre verirde tez zamanda kavuşuruz hepimizBeklemek zor ama güzel biliyoruz ki kavuşacağız ilk müraacat tarihiniz ile sıraya alıyorlar.. Ben 16 .06.20015 müracaat ettim 04.08.2015 ev ziyaretimiz oldu.. uzun bir bekleyiş ama sabrın sonu selamet .. sevgiler
Sizin süreciniz ne kadar zaman aldı? Erkek olunca daha çabuk olduğunu tahmin ediyorum :)Merhaba,
blogum yeni olduğu için sanırım google çıkmıyor. heyecan-dorukta blogsport.com.tr şeklinde araya nokta koymanız gerekli.
Ben burdan linki tam olarak paylaşamıyorum. http://heyecan-dorukta.kadinlarkulubu.com.tr/ link paylaştığımda bu şekilde çıkıyor sizler (kadınlarklubu ) yazan yeri blogspot olarak değiştirip denerseniz ulaşabilirsiniz.Her gün yeni bir paylaşım yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginize..
Cok şükür bugün evraklarimizi teslim ettik.insallah diger aşamalarda şu gibi akıp gider
Ankarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺
Ankarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?