Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar bende gittikçe stres yapmaya başladım daha ev ziyaretine bile gelmediler sizede mi çok geç geldiler biran önce sıraya girsem rahatlicam inşallah şimdiden birsürü eşyasını aldım bile dayanamayıp beklemek ne zormuş

Bize 5 ay gibi sonra geldiler
Ama uzmanımız merak etmeyin ilk müracaat tarihinden itibaren sıraya alınıyorsunuz demişti

İnsallah canim hepimizin şu gibi akıp gecsin.zamancim senin bi listen varya hep imrenerek bakardım bende başvurduğum icin benimde ekleyebiliyomusun
Tabiki ekleriz
Liste zaten benim değil topiğimizin listesi
Bilgilerini verirsen eklerim

Beklemek zor ama güzel biliyoruz ki kavuşacağız ilk müraacat tarihiniz ile sıraya alıyorlar.. Ben 16 .06.20015 müracaat ettim 04.08.2015 ev ziyaretimiz oldu.. uzun bir bekleyiş ama sabrın sonu selamet .. sevgiler

Beklemek zor ama güzel biliyoruz ki kavuşacağız ilk müraacat tarihiniz ile sıraya alıyorlar.. Ben 16 .06.20015 müracaat ettim 04.08.2015 ev ziyaretimiz oldu.. uzun bir bekleyiş ama sabrın sonu selamet .. sevgiler
Canım çok teşekkür ederim Verdiğiniz bilgiler için bizde 09.06.2015 te başvurmuştuk hala bekliyoruz inşallah Allah gönlümüze göre verirde tez zamanda kavuşuruz hepimiz

Biz başvuralı üç ay olacak neredeyse ne zaman gelecekler evimize kızlar? Her gün temizlik yapıp bekliyorum hiç arayan soran yok.

Sizin süreciniz ne kadar zaman aldı? Erkek olunca daha çabuk olduğunu tahmin ediyorum :)

Ankarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺

Ankarada oturan bu mutlu bekleyişime ortak olacak arkadaşlar varmı acaba.temmuz 2015 te dosyamız açıldı henüz ev ziyareti gerçekleşmedi çok heyecanlıyım ☺

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. ev ziyareti de en kısa zamanda olur, sonrasında zaman su gibi geçer inşallah :)

Ankara'da oturmuyorum ama, inan tüm arkadaşlar burada heyecanla birbirlerinden güzel haberler bekliyorlar.. Sen de en kısa zamanda yavruna kavuşursun umuyorum arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…