Malesef karşılaşa biliyorsunArkadaşlar birden aklıma takıldı. Rıza bebekte de mahkemede veya başka bir yerde, biyolojik aileden birini hiç görmüyoruzdur değil mi? Yani karşılaşmak doğru olmaz sanırım
Malesef karşılaşa biliyorsun
Bu hakimin insafına kalmış
Önceden böyle bir uygulama yoktu
Bir aile kızlarına kavuştuktan 5 yıl sonra biyolojik aile çıkıp mahkeme açıyor
Bundan sonra genel de hakimler biyolojik aileyi de çağırıyor
Bilgi veriliyor mu bilmiyorum ama hakim isterse biyolojik ailede mahkemeye geliyoraaa öylemi ben şaşırdım.hani o aileye hiç bir şekilde bilgi verilmiyordu. benim eşim sırf bu yüzden vazgeçti ben de o aileye bilgi vermiyorlar dedim.eğer oyleyse eşimi bu konuda ikna etmem zor
bilgi verilceğini sanmıyorum mahkemeye tek çağrıolardır sizin hakkında bilgi vermiyolardır tahminen..aaa öylemi ben şaşırdım.hani o aileye hiç bir şekilde bilgi verilmiyordu. benim eşim sırf bu yüzden vazgeçti ben de o aileye bilgi vermiyorlar dedim.eğer oyleyse eşimi bu konuda ikna etmem zor
inş bu sıkıntılar bitcek hiç boş vaktimiz kalmıcak canımCanım sıkılıyor
Napsam bilemedim
Bazen artık gelsin diyorum
Sonra da vardır vakti saati onu bekliyordur diyorum
Artık şu sıralar azalsa da hazırlıklara başlasak
Öyle canım çok sıkılıyor
Hiçbirşey yapmak istemiyorum
Arkadaşlar birden aklıma takıldı. Rıza bebekte de mahkemede veya başka bir yerde, biyolojik aileden birini hiç görmüyoruzdur değil mi? Yani karşılaşmak doğru olmaz sanırım
Kaçıncı sıradasınız acaba?Bayramda tam 17 ay olacak, geçen sene nisanda başvurmuştuk. Bugün inşallah bebek odasına bakacaz alırız inşallah, çok yerlere baktık da karar veremedik bir türlü
Sıraniz bellimi çok beklemissiniz ben kız erkek farketmez dedim bir an önce gelsin diye ama sizin az kalmış belli tebrik ederim allah tez zamanda kavuştursun yavruna yavrularimizaAnkaradan katılanlar çoğalmış biz de Ankaradan. İnşallah biz baya bir yaklaştık 1,5 sene oldu nerdeyse biz başvuralı, kız olunca geç oldu. Geç olsun güç olmasın inşallah.:)
Çok teşekkürler bilgilendirme için:)Ben bütün işemleri bitmiş bir anne olarak cevap veriyorum. Biz hiçbir şekilde biyolojik tarafla ilgili bir bilgi edinemedik.
Bizimlede ilgili bilgi verilmiş olduğunu düşünmüyorum. Mahkeme sürecini de atlattık çok şükür. İlgili hakimimiz de böyle bir istekte bulunmadı. Her mahkeme ve her hakimin tavrı aynı olmuyormuş bildiğim kadarıyla. Gerek duyarlar ise çağırabilirler. Ama gitmek zorunda değilsiniz vekaleten avukatınız gidebilir.
Arkadaşlar birden aklıma takıldı. Rıza bebekte de mahkemede veya başka bir yerde, biyolojik aileden birini hiç görmüyoruzdur değil mi? Yani karşılaşmak doğru olmaz sanırım
Siz ne zaman
Siz ne zaman Baş vurdunuz ☺sıraniz bellimi
belki biz istisna olabiliriz...hakim karar aşamasında biyolojik aileyi de çağırdı....maalesef karşı karşya kaldık salonda....sosyal hizmetler engelleyemedi...
kanune olmaması gereken bir durumdu....ayrıca...çok önemli not::birbirimizin adreslerini biliyoruz...karar kağıdında yazılı.........
belki vazgeçen olur diye yazmamam gerekirdi ...amcak...herşeye hazırlıklı olunmalı adına bilgilendiriyorum....
unutmayın...belk, kötü piyango bize vurdu...herkesin başına gekecek diye bir şey yok...bu konuda sosyal hizmetlere istatistiki, olarak bunun olasılığını sorabilirsiniz...herkese kucak dolusu sevgiler..
KOCAMAN NOT: EVLADINIZ HER ŞEYE DEĞER............
Allah tamamına erdirsin çok güzel bi haber.darisi bizlere olsun ev ziyaretini bekliyoruz heyecanla dosyamız onaylansın hemen alışverişe başlıcam böyle boş oturmicamBen yavruma kavuştum çok şükür... 1 yılımız doldu. Mahkeme sürecindeyiz biz de şu anda.. Vee bu arada sürprizzz yumurtadan cıkan :) kucuk kızımızı bekliyoruz... Abla olacak bizim minnoşş kısmetse... En kısa zamanda bekleyen herkesin evladına kavuşması dileklerimle...
Allah tamamına erdirsin çok güzel bi haber.darisi bizlere olsun ev ziyaretini bekliyoruz heyecanla dosyamız onaylansın hemen alışverişe başlıcam böyle boş oturmicam
Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar getirsin:))Ben yavruma kavuştum çok şükür... 1 yılımız doldu. Mahkeme sürecindeyiz biz de şu anda.. Vee bu arada sürprizzz yumurtadan cıkan :) kucuk kızımızı bekliyoruz... Abla olacak bizim minnoşş kısmetse... En kısa zamanda bekleyen herkesin evladına kavuşması dileklerimle...
Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar getirsin:))
kızlar son göruşmemizi tamamladık bir evrağımız eksimiş pazartesi tamamlayıp kuruma bırakcaz bayramdan sonra dosyanızı gönderirim ankaraya dedi 2 ay surermiş sıranın onaylanıp onaylanmadığı sıranın belli olması bu arada bazı dosyalar unutuluyormuş diğer dosyalarının altında filan kalabiliyomuş ev ziyaretleri geçikiomuş sıraya alındığında başvuru tarihi baz alınıomuş o yuzden uzulmeyin 3 ay sonra geldiler geç oldu diye bu arada şanlıurfa da bırakılan bebek sayısı cokmuş ama biz urfadan başvuruyoruz diye bize burdan bebek vermiyolar eğere verilseydi bu ay 6 aile bebeğine kavuşurdu dedi ve 4 tane bebiş varmış 4 aile daha bebişlerine kavuşcak kızlar ev eşyalarını nasıl aldınız filan diye sordu duğunuz nasıl yaptınız masrafları filan araba ev vs mulk soruyolar en önemlisi eşler arasındaki uyuma nekadar çok istenildiğini filan mesala son göruşmede kayınvalidemde yanımdaydı olumlu etkiyi arttırdını duşunuyorum ailelerin onayı çok önemli
Canım sıkılıyor
Napsam bilemedim
Bazen artık gelsin diyorum
Sonra da vardır vakti saati onu bekliyordur diyorum
Artık şu sıralar azalsa da hazırlıklara başlasak
Öyle canım çok sıkılıyor
Hiçbirşey yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?