Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

adres bilinmesi de hoş bisey degil. birgun gelir almak isterse. o zaman acimiz cok daha büyük olur. aslında ben merak ederim ve arastirmak isterim. ama ilerde almaya calisma ihtimali cok aci bisey

senin adina sevindim. niye bu kadar mal mülk konusuna takiliyorlar anlamiyorum. sanki bu cocuklar kurumda yaşasa bizim verdigimiz imkanlari devlet verebilecekmi. bir de urfadan basvurunca niye urfadan vermiyorlar onu anlayamadim.
bende anlamadım niye vermiyolar hatay mardin vs dışardan gelenlere veriyolarmış bizde nasip olursa dıyarbakırmış

Ankara istanbul da sıra çabuk ilerliyormus duyduğuma göre he birde bursada bu konu ile bilgisi olan varmı arkadaşlar benim henüz ev ziyaretim gerçekleşmedi 2 ay oldu 3. Ay geliriz demislerdi

Ankara istanbul da sıra çabuk ilerliyormus duyduğuma göre he birde bursada bu konu ile bilgisi olan varmı arkadaşlar benim henüz ev ziyaretim gerçekleşmedi 2 ay oldu 3. Ay geliriz demislerdi
Merhaba arkadaşım benim neredeyse 3,5 ay oldu hala bekliyorum ev ziyaretini Bursa'da oturuyorum ama normalmiş 5ayda gelen bile varmış

Merhaba arkadaşım benim neredeyse 3,5 ay oldu hala bekliyorum ev ziyaretini Bursa'da oturuyorum ama normalmiş 5ayda gelen bile varmış
İnş bizimkilerde erken gelir şu ev ziyareti bi gerçekleşsin evraklar hazırlansın onayimiz çıksın gerisi kolay heyecanla beklemek kalıyor şu an hiç bir hazırlık bile yapamıyorum sirami öğrendiğim gün başlıcam inş sizin bebek kızmı erkek mi

C
Canım bizim kız valla ben dayanamadım birsürü eşyasını şimdiden aldım bile inşallah bi sorun çıkmazda biran önce sıraya gireriz evrakların hepsini teslim ettik biz baştan istediler şimdi ev ziyareti ve son görüşme kaldı o kadar heyecanlıyım ki bir an bile aklımdan çıkmıyor en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza sizin Kızmı erkekmi

Rabbim gönlünüze göre versin inş biz kız erkek farketmez dedik hakkımızda hayırlı olmasını hangisi ise o gelsin inş. Bizim ev ziyaretinden sonra istenicekmis evraklar temiz kağıdı sağlık raporu falan sonrada onay için beklicez siz nerden oturuyorsunuz

Evet arkadaşım hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah biz dosyamızı teslim ettik demekki heryerin sistemi farklı bizde baştan istediler biz Bursa'da oturuyoruz canım siz nerede oturuyorsunuz

Evet arkadaşım hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah biz dosyamızı teslim ettik demekki heryerin sistemi farklı bizde baştan istediler biz Bursa'da oturuyoruz canım siz nerede oturuyorsunuz
Ben ankarada oturuyorum ev ziyaretinden sonra biz evrak hazirlicak inş sonra onay beklenecek siz dosyanızı verdiyseniz onay ne zaman çıkacak ev ziyaretinden sonramı

Bu arada zamanlarımız yakın kim bilir aynı zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi belki

Bu arada zamanlarımız yakın kim bilir aynı zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi belki
evet canım ev ziyareti ve son Görüşmeden sonra çıkacak onayımız inşallah zamanlarımız gerçekten çok yakın en yakın zamanda güzel haberler veririz inşallah birbirimize

Herkese merhabalar. Yıllardır takip ediyorum burayı. Bastan sona okudum hepinizin hikayelerini. Allah isteyen herkesin kucağını hayirlisiyla doldursun evlerimize şen sakrak cocuk sesleri nasip etsin. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çevremde evlat edinmiş bir aile var. Aslında bunu sırf dedikodu yapmak isteyen biri tarafından öğrendim. Verdigim cevapla lafına devam edemedi. Cocuk kac yaşındayken evlat edinilmiş bilmiyorum. Şu an sanırım 10-11 yaslarında. Kurum evlat edinilen cocukları ne kadar süreyle takip ediyor. Bunu sormamın sebebi su: sanırım bu çift boşanmış ya da boşanmak üzere. Bu durumda kurum cocuğu aileden geri almıyor degil mı. Kimsenin hayatına burnumu sokmak degil niyetim ama cocuğun durumu ne olacak diye icim icimi yiyor. Belki bu konuda bilgisi olanlar vardır aranızda.

Kurum sadece ilk 1 yıl, o da geçici bakım sözleşmesi ile çocuğu yerleştirdiğinde takibini yapıyor. sonrasında evlat edinme davası açılıyor. Bu dava sonucu evlat edinmişlerse, yani nufus kağıdı üstlerine çıkmışsa, kurum aradan çıkıyor.

Ben öyle biliyorum en azından :)

Çocuk mahkemenin verdiği kararla anneye ya da babaya verilir, kurum ilk bir yıldan sonra çekiliyor aradan. Umarım o dedikoducu kadın çocukla görüşmüyordur, abuk subuk konuşup çocuğun canını sıkmasın

Cevaplarınız icin teşekkürler. Ben dava bittikten sonra da senede bir kez falan cocuk kuruma götürülüyor ya da aile bazı konularda bilgi veriyor sanıyordum. O yüzden ya geri alırlarsa diye cok kafama takıldı. Cok mutlu cok zeki inanılmaz sosyal bir cocuk. Kuruma geri dönmesi büyük bir travma olurdu sanırım.
O kadınla görüşüyorlar mı bilmiyorum ama burası kucuk bir belde. Umarım hayatı boyunca kimse bu konularda densizlik etmez.

Âmin canım âmin inşallah güzel haberlerle yazışalım seninde Bayram'ın kutlu olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…