- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
belki biz istisna olabiliriz...hakim karar aşamasında biyolojik aileyi de çağırdı....maalesef karşı karşya kaldık salonda....sosyal hizmetler engelleyemedi...
kanune olmaması gereken bir durumdu....ayrıca...çok önemli not::birbirimizin adreslerini biliyoruz...karar kağıdında yazılı.........
belki vazgeçen olur diye yazmamam gerekirdi ...amcak...herşeye hazırlıklı olunmalı adına bilgilendiriyorum....
unutmayın...belk, kötü piyango bize vurdu...herkesin başına gekecek diye bir şey yok...bu konuda sosyal hizmetlere istatistiki, olarak bunun olasılığını sorabilirsiniz...herkese kucak dolusu sevgiler..
KOCAMAN NOT: EVLADINIZ HER ŞEYE DEĞER............
bende anlamadım niye vermiyolar hatay mardin vs dışardan gelenlere veriyolarmış bizde nasip olursa dıyarbakırmışsenin adina sevindim. niye bu kadar mal mülk konusuna takiliyorlar anlamiyorum. sanki bu cocuklar kurumda yaşasa bizim verdigimiz imkanlari devlet verebilecekmi. bir de urfadan basvurunca niye urfadan vermiyorlar onu anlayamadim.
Merhaba arkadaşım benim neredeyse 3,5 ay oldu hala bekliyorum ev ziyaretini Bursa'da oturuyorum ama normalmiş 5ayda gelen bile varmışAnkara istanbul da sıra çabuk ilerliyormus duyduğuma göre he birde bursada bu konu ile bilgisi olan varmı arkadaşlar benim henüz ev ziyaretim gerçekleşmedi 2 ay oldu 3. Ay geliriz demislerdi
İnş bizimkilerde erken gelir şu ev ziyareti bi gerçekleşsin evraklar hazırlansın onayimiz çıksın gerisi kolay heyecanla beklemek kalıyor şu an hiç bir hazırlık bile yapamıyorum sirami öğrendiğim gün başlıcam inş sizin bebek kızmı erkek miMerhaba arkadaşım benim neredeyse 3,5 ay oldu hala bekliyorum ev ziyaretini Bursa'da oturuyorum ama normalmiş 5ayda gelen bile varmış
Canım bizim kız valla ben dayanamadım birsürü eşyasını şimdiden aldım bile inşallah bi sorun çıkmazda biran önce sıraya gireriz evrakların hepsini teslim ettik biz baştan istediler şimdi ev ziyareti ve son görüşme kaldı o kadar heyecanlıyım ki bir an bile aklımdan çıkmıyor en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza sizin Kızmı erkekmiİnş bizimkilerde erken gelir şu ev ziyareti bi gerçekleşsin evraklar hazırlansın onayimiz çıksın gerisi kolay heyecanla beklemek kalıyor şu an hiç bir hazırlık bile yapamıyorum sirami öğrendiğim gün başlıcam inş sizin bebek kızmı erkek mi
Rabbim gönlünüze göre versin inş biz kız erkek farketmez dedik hakkımızda hayırlı olmasını hangisi ise o gelsin inş. Bizim ev ziyaretinden sonra istenicekmis evraklar temiz kağıdı sağlık raporu falan sonrada onay için beklicez siz nerden oturuyorsunuzC
Canım bizim kız valla ben dayanamadım birsürü eşyasını şimdiden aldım bile inşallah bi sorun çıkmazda biran önce sıraya gireriz evrakların hepsini teslim ettik biz baştan istediler şimdi ev ziyareti ve son görüşme kaldı o kadar heyecanlıyım ki bir an bile aklımdan çıkmıyor en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza sizin Kızmı erkekmi
Evet arkadaşım hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah biz dosyamızı teslim ettik demekki heryerin sistemi farklı bizde baştan istediler biz Bursa'da oturuyoruz canım siz nerede oturuyorsunuzRabbim gönlünüze göre versin inş biz kız erkek farketmez dedik hakkımızda hayırlı olmasını hangisi ise o gelsin inş. Bizim ev ziyaretinden sonra istenicekmis evraklar temiz kağıdı sağlık raporu falan sonrada onay için beklicez siz nerden oturuyorsunuz
Ben ankarada oturuyorum ev ziyaretinden sonra biz evrak hazirlicak inş sonra onay beklenecek siz dosyanızı verdiyseniz onay ne zaman çıkacak ev ziyaretinden sonramıEvet arkadaşım hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah biz dosyamızı teslim ettik demekki heryerin sistemi farklı bizde baştan istediler biz Bursa'da oturuyoruz canım siz nerede oturuyorsunuz
Bu arada zamanlarımız yakın kim bilir aynı zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi belkiEvet arkadaşım hepimizin hakkında Hayırlısı olsun inşallah biz dosyamızı teslim ettik demekki heryerin sistemi farklı bizde baştan istediler biz Bursa'da oturuyoruz canım siz nerede oturuyorsunuz
evet canım ev ziyareti ve son Görüşmeden sonra çıkacak onayımız inşallah zamanlarımız gerçekten çok yakın en yakın zamanda güzel haberler veririz inşallah birbirimizeBu arada zamanlarımız yakın kim bilir aynı zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi belki
Herkese merhabalar. Yıllardır takip ediyorum burayı. Bastan sona okudum hepinizin hikayelerini. Allah isteyen herkesin kucağını hayirlisiyla doldursun evlerimize şen sakrak cocuk sesleri nasip etsin. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çevremde evlat edinmiş bir aile var. Aslında bunu sırf dedikodu yapmak isteyen biri tarafından öğrendim. Verdigim cevapla lafına devam edemedi. Cocuk kac yaşındayken evlat edinilmiş bilmiyorum. Şu an sanırım 10-11 yaslarında. Kurum evlat edinilen cocukları ne kadar süreyle takip ediyor. Bunu sormamın sebebi su: sanırım bu çift boşanmış ya da boşanmak üzere. Bu durumda kurum cocuğu aileden geri almıyor degil mı. Kimsenin hayatına burnumu sokmak degil niyetim ama cocuğun durumu ne olacak diye icim icimi yiyor. Belki bu konuda bilgisi olanlar vardır aranızda.
Çocuk mahkemenin verdiği kararla anneye ya da babaya verilir, kurum ilk bir yıldan sonra çekiliyor aradan. Umarım o dedikoducu kadın çocukla görüşmüyordur, abuk subuk konuşup çocuğun canını sıkmasınHerkese merhabalar. Yıllardır takip ediyorum burayı. Bastan sona okudum hepinizin hikayelerini. Allah isteyen herkesin kucağını hayirlisiyla doldursun evlerimize şen sakrak cocuk sesleri nasip etsin. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çevremde evlat edinmiş bir aile var. Aslında bunu sırf dedikodu yapmak isteyen biri tarafından öğrendim. Verdigim cevapla lafına devam edemedi. Cocuk kac yaşındayken evlat edinilmiş bilmiyorum. Şu an sanırım 10-11 yaslarında. Kurum evlat edinilen cocukları ne kadar süreyle takip ediyor. Bunu sormamın sebebi su: sanırım bu çift boşanmış ya da boşanmak üzere. Bu durumda kurum cocuğu aileden geri almıyor degil mı. Kimsenin hayatına burnumu sokmak degil niyetim ama cocuğun durumu ne olacak diye icim icimi yiyor. Belki bu konuda bilgisi olanlar vardır aranızda.
Âmin canım âmin inşallah güzel haberlerle yazışalım seninde Bayram'ın kutlu olsun arkadaşımÖncelikle bayramınız kutlu olsun arkadaşlarım.
Bir bayram daha geldi, bomboş... her bayram öncesi, her anneler günü öncesi, heryılbaşı öncesi diyorum, diyoruz ama bu sefer gerçekten son olsun, kucaklarımızın boş kaldığı son bayram olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?