İnşallah canım dualarım sizinleInsallh canim iyi bayramlar Rabbim bizde bebişlerimiz le çift bayram nasip eder yakın zamanda
Iyi bayramlar bende basvurali 6 ay oldu en ailelere en fazla kac senede sira geliyor bilginiz varmi acaba yani daha cok bekleyecekmiyimAnkaradan katılanlar çoğalmış biz de Ankaradan. İnşallah biz baya bir yaklaştık 1,5 sene oldu nerdeyse biz başvuralı, kız olunca geç oldu. Geç olsun güç olmasın inşallah.:)
İyi bayramlar dün İtabariyle 3.tüp denememde iptal oldu embiryom gelişemedi artık Yoruldum olmuyor işte ama ben anne olmak istiyorum evlat edinmek istiyorum nasıl bi süreç olacak ne yapmamız lazım hiç bisi bilmiyorum cokmu zor????
Çok teşekkür ederim çok sağol un bana sürekli donasyon dediler ama ben istemedim başkasının yumurta siyla çocuk sahibi olmaktansa evlat edinmeyi tercih ettim sonuçta benim evladım olacak dini açıdan da bu uygun Allahım inşaAllah kısa surede olur hemen bayram sonrası başvuruda bulunucam Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinGeçmiş olsun öncellikle... Evlat edinme çok mu zor, değil :) Belli prosedürler var, sonrasında evladınızı bekliyor ve kucağınıza alıyorsunuz. Profilinize baktım sanırım Bursa'dasınız, Bursa bekleme süresi en kısa illerden biri :)
önce yaşadığınız şehirdeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidiyorsunuz. şuan forumda Bursa'dan başvuran arkadaşlar da var, nereye gideceğiniz konusunda yardımcı olurlar. görüşmeye eşinizle beraber gidiyorsunuz. B,i,ri ev ziyareti olmak üzere toplam 5 görüşme yapılıyor, bu arada sizden çeşitli evraklar hazırlamanız isteniyor. Sağlık raporu, ssk dökümü, maaş bordrosu vs gibi uzun bir liste ama hasta dışındakiler hemen halloluyor, listenin uzunluğu gözünüzü korkutmasın. bir de el yazısı ile özgeçmiş benzeri birşey yazıyorsunuz. aslında onlar kolay ve eğlenceli kısımlar bana göre :)
sonra onayınızı alıp kaçıncı sırada olduğunuzu öğreniyorsunuz ve geriye beklemek kalıyor. Bazen yıllarca, bazen sadece aylar sürüyor beklemek. sonra bir telefon geliyor siz kurumdan; kızınızın/oğlunuzun sizi beklediğini söylüyorlar ve gidip alıyorsunuz :)
Yani burada biliyorsunuz ki kucağınız boş kalmayacak, çabalarınızın sonucunu alacaksınız ve evladınıza kavuşacaksınız.
bir de bu forum var bu süreçte yardımcı, aklınıza takılanları sorabileceğiniz veya içinizi dökebileceğiniz bir yer. beklerken çok yardımı oluyor :)
aminn canım inşallah bizlerde en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza...1 yaşına bile girmiş maşallah ömrü güzel olsun rabbim sizi hiç ayırmasın..şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorum...mutluluklarınızı duyunca inan sizin kadar bende mutlu oluyorum..bizde ogünleri görürüz inşallah ya... 1 yıldan sonra ne gibi şeylerle karşılaşıyoruz tabi benim daha çok yeni kabul edilip edilmeme korkusuda var ama..inşallah olursa nelerle karşılaşacağımı öğrenmeye çalışıyorum şimdiden.mahkeme işleri ne kadar sürüyor acaba nasıl oluyorrHerkese mutlu bayramlar aramıza yeni katılanlar başvurunuz hayırlı olsun tez zamanda evlatlarına kavuşmanız dileğiyle kızım 1 yaşına girdi teyzeleri doğum günümüzü kutladık artık birkaç adım atıp yürümeye başladı gibi yaramazlıklar diz boyu hernekadar yorulsamda yavruma yaptıkca yorgunluğum gidiyor benim içimdeki bu anlatılmaz duyguları Rabbim
sizlere en kısa zamanda yaşatsın evlat sevgisi kelimelerle anlatılmazmış 1 yılımızı doldurduğumuz için yarın kurumla görüşüp davayı açıcaz ayrıca mahkememiz bittikten sonra 2 inci evladımız içinde başvurumuzu yapıcaz kızıma kardeş de lazım önceden derdin kızım geldiğin yaptığı herşeyi topikte paylaşcam ama hiç öyle olmuyor yerinde durmayan bir bal küpüne sahipim çok şükür bugün hazan ablama gittik kızlarımız birbirleriyle oynadı onları bir arada görmek anlatılmaz duygu Allah ım gönlünüzden geçen bütün duaları kabul etsin
bişey daha sormak istiyorum bebişleri bize verdiklerinde ne kadarlık oluyorlar kaç aylık yada kaç günlük...aminn canım inşallah bizlerde en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza...1 yaşına bile girmiş maşallah ömrü güzel olsun rabbim sizi hiç ayırmasın..şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorum...mutluluklarınızı duyunca inan sizin kadar bende mutlu oluyorum..bizde ogünleri görürüz inşallah ya... 1 yıldan sonra ne gibi şeylerle karşılaşıyoruz tabi benim daha çok yeni kabul edilip edilmeme korkusuda var ama..inşallah olursa nelerle karşılaşacağımı öğrenmeye çalışıyorum şimdiden.mahkeme işleri ne kadar sürüyor acaba nasıl oluyorr
Kararınızı vermişseniz şimdiden hayırlı olsun:))Iyi geceler gönlü güzel insanlar nerden başlarim bilmiyorum aslinda nasil yazmam gerektiginide... Bende sizin gibi evlat sevgisine hasret biriyim yazilarinizi okurken ara ara kendimi tutamadim gozlerim doldu.arefe gunu bi kurumun sevgi evini ziyarete gittim sanirim 5-6 yas eviydi ben merhabaaaa dedim ve bana sevgiyle kostular biri bacagimda biri elimi tutuyo digeri hadi gel odami gostercem diyo.ne yapcagimi sasirdim biraz sevdim sonra gorevliler geldi.iceri girebilmek icin 5dk zorla izin almistim zaten,sizi disari alalim dediler. Ben orda kara verdim evlat sahibi olmak istiyorum(yeni degil uzun yillar evliyim ve yine uzun yillar tedaviler gordum)sizin yazilariniz bi arkadaş gibi bana nasil destek oluyo anlatamam...en kisa zamanda basvurumu gerceklestiricem hayirlisiyla insallah. Geçmis bayraminizi kutluyorum gönlü güzel anneler ve anne adaylari Allahtan hspimiz icin hayirli olani diliyorum. :)
Tesekkur ederim hepimize hayirli olsunKararınızı vermişseniz şimdiden hayırlı olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?