Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Eskiden uzulurdum sokaga,kuruma birakilan bebeklere artik uzulmuyorum onlari sevgiyle kucaklayacak aileler bekliyor.birakan anne-baba kaybettigi evladina uzulsun...

Hoşbuldum sagol arkadasim :) evet o ziyaretin etkisi buyuk oluyo hala burayi okuyan cesareti olmayan varsa gitsin onlarla zaman gecirsin bak nasil insanin ici cizz ediyo... ben basvurumu ekim sonuna kadar halletmis olurum insallah. Allah hepimize hayirli saglikli evletlar nasip etsin. ayni sehirdeyiz evet ozaman ayni kuruma gittik belki bigun karsilasir tanisiriz :)

H hayatisiltisi

Arkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Hadi inşallah tek mahkeme de karar çıkar
Baya da uzun süre sonraya verilmiş mahkeme demek ki bu mahkeme işleride uzun sürüyor

Arkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Canım gözünüz aydın sorunsuz bir şekilde tez zamanda sonuçlanır inşallah canım

Canım gözünüz aydın sorunsuz bir şekilde tez zamanda sonuçlanır inşallah canım

Aminnn inş canım çok sağol..

İnşallah hemencecik sonuçlanır, kimliğinizi alırsınız

Kızımı almak daha kısa sürmüştü.. Mahkeme işleri biraz uzun sanıırm :) Hayırlısı napalım. Minnoşum yanımda ya...

Gözün aydın canım, inşallah tek celsede sonuçlanır :)

Sağol canım.. İnşşş

Hadi inşallah tek mahkeme de karar çıkar
Baya da uzun süre sonraya verilmiş mahkeme demek ki bu mahkeme işleride uzun sürüyor

Araya adli tatil de girdi ya 1 ay... Onun da etkisi var tabii uzamasında. Bakalım kızımın kimliğini mi önce alıcaz, kardeşininkini mi.. Kısmet.. Hayırlısı bakalım :)

prensese sayılı gün kaldı demek ne güzel, ne mutlu :) En kısa zamanda daha da güzel bir haber bekliyoruz o zaman senden :)
Akşam seni gördüm rüyamda. Doğum yapmışsın ve kızlarını alıp bize gelmişsin. Büyük kız ortalarda dolanıp duruyodu, sende küçük kızı ayağında sallıyodun. Çok güzeldiniz hepiniz. Demek rüyam buna çıkmış bugün böyle güzel bir haber alacakmışım :)

Çok sevindim arkadaşım.. Yaklaşıyorsun bebişine hadi bakalım.... :)
Akşam seni gördüm rüyamda. Doğum yapmışsın ve kızlarını alıp bize gelmişsin. Büyük kız ortalarda dolanıp duruyodu, sende küçük kızı ayağında sallıyodun. Çok güzeldiniz hepiniz. Demek rüyam buna çıkmış bugün böyle güzel bir haber alacakmışım :)
prensese sayılı gün kaldı demek ne güzel, ne mutlu :) En kısa zamanda daha da güzel bir haber bekliyoruz o zaman senden :)
İnşallah canım ya :) sende var mı bir ilerleme ?

Aaa inşallah canım yaa hayırlısıyla görelim o günleri de... Ben şu mahkeme heyecanından erken doğum yapıcam zaten bu gidişle :):):)
Kızım abla olmuş da dolanıyomuymuşş ay ayyy yerim ben onları yaaa...
Şekerim sizin taraflara yaza geliriz artık 2 çocukla nasıl geleceksekk :) O zamana kadar senin kız da gelmiş, biraz da büyümüş olur inş, ohhhh süper olurrrrrrrr.....
Rabbim herkese hayalini kurduğu şeylerin gerçeğini versin diliyorum.........

2 aydır yerimizde sayıyoruz biz üstelik sıra hala çok gerilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…