- 21 Temmuz 2015
- 51
- 48
- 3
- 40
H hayatisiltisiEskiden uzulurdum sokaga,kuruma birakilan bebeklere artik uzulmuyorum onlari sevgiyle kucaklayacak aileler bekliyor.birakan anne-baba kaybettigi evladina uzulsun...
Hoşbuldum sagol arkadasim :) evet o ziyaretin etkisi buyuk oluyo hala burayi okuyan cesareti olmayan varsa gitsin onlarla zaman gecirsin bak nasil insanin ici cizz ediyo... ben basvurumu ekim sonuna kadar halletmis olurum insallah. Allah hepimize hayirli saglikli evletlar nasip etsin.ayni sehirdeyiz evet ozaman ayni kuruma gittik belki bigun karsilasir tanisiriz :)
İnşallah hemencecik sonuçlanır, kimliğinizi alırsınızArkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Arkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Hadi inşallah tek mahkeme de karar çıkarArkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Canım gözünüz aydın sorunsuz bir şekilde tez zamanda sonuçlanır inşallah canımArkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım ....
Cnm sizde gelişme var mıİnşallah hemencecik sonuçlanır, kimliğinizi alırsınız
Arkadaslar ağustos başında 1 yil imiz dolmuştu biliyorsunuz. Dava dilekce mızı vermişt ik. Bugün duruşma günümüz belli oldu. Aralık in ilk haftasında. . Nasıl heyecanlıyım .... Canim insallah hemen sonuçlanir kimliğini alırsınız
3 hafta önce öğrendiğimizde sıramız 4 dü, bakalım haber bekliyoruz her an arayabilirlerCnm sizde gelişme var mı
Aaayyyy hadi inşallah canım.. Haber alır almaz haberdar et bizi3 hafta önce öğrendiğimizde sıramız 4 dü, bakalım haber bekliyoruz her an arayabilirler
Oyyy maşallah çok az kalmış3 hafta önce öğrendiğimizde sıramız 4 dü, bakalım haber bekliyoruz her an arayabilirler
Ben de güzel haber vereyim bizimde 5'e düşmüş sıramız3 hafta önce öğrendiğimizde sıramız 4 dü, bakalım haber bekliyoruz her an arayabilirler
Canım gözünüz aydın sorunsuz bir şekilde tez zamanda sonuçlanır inşallah canım
İnşallah hemencecik sonuçlanır, kimliğinizi alırsınız
Gözün aydın canım, inşallah tek celsede sonuçlanır :)
Hadi inşallah tek mahkeme de karar çıkar
Baya da uzun süre sonraya verilmiş mahkeme demek ki bu mahkeme işleride uzun sürüyor
Ben de güzel haber vereyim bizimde 5'e düşmüş sıramızHemen hemen aynı zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize
Ben de güzel haber vereyim bizimde 5'e düşmüş sıramızHemen hemen aynı zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize
Akşam seni gördüm rüyamda. Doğum yapmışsın ve kızlarını alıp bize gelmişsin. Büyük kız ortalarda dolanıp duruyodu, sende küçük kızı ayağında sallıyodun. Çok güzeldiniz hepiniz. Demek rüyam buna çıkmış bugün böyle güzel bir haber alacakmışım :)prensese sayılı gün kaldı demek ne güzel, ne mutlu :) En kısa zamanda daha da güzel bir haber bekliyoruz o zaman senden :)
Akşam seni gördüm rüyamda. Doğum yapmışsın ve kızlarını alıp bize gelmişsin. Büyük kız ortalarda dolanıp duruyodu, sende küçük kızı ayağında sallıyodun. Çok güzeldiniz hepiniz. Demek rüyam buna çıkmış bugün böyle güzel bir haber alacakmışım :)Çok sevindim arkadaşım.. Yaklaşıyorsun bebişine hadi bakalım.... :)
İnşallah canım ya :) sende var mı bir ilerleme ?prensese sayılı gün kaldı demek ne güzel, ne mutlu :) En kısa zamanda daha da güzel bir haber bekliyoruz o zaman senden :)
Akşam seni gördüm rüyamda. Doğum yapmışsın ve kızlarını alıp bize gelmişsin. Büyük kız ortalarda dolanıp duruyodu, sende küçük kızı ayağında sallıyodun. Çok güzeldiniz hepiniz. Demek rüyam buna çıkmış bugün böyle güzel bir haber alacakmışım :)
İnşallah canım ya :) sende var mı bir ilerleme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?